עבור לתוכן

קניתי מסך CMV 938D

Featured Replies

פורסם

אני לא התכונתי לדרייברים

לזה התכונתי

קניתי אותו כי ידעתי מביקורות אחרות שזה מסך מעולה. אם הייתי מגיע ללא ידע מוקדם בחיים לא הייתי לוקח את המסך הזה.

פורסם

לדעתי *** לא אמינים הייתי בחנות בעד הלום לא מיזמן והם הדביקו על הזכוכית מאחורה כיאלו דף ושם מראים את כל החלקים שיש להם וכתוב שם חלקים שאין להם בכלל בחנות ולא באתר. וגם בקשר למחירים הנמוכים ביותר זה סתם טריק שיווקי הם בכלל לא מיתאמצים להוריד מחירים הם לא עוקבים אחרי מה שהולך בשוק לדעתי אנשים קונים מהם ביגלל שיש להם פריסה ארצית מה שאין לאף חנות מחשבים בארץ כיום.

"*** מתי תיתבגרו כבר?!"

נערך*

אתה מדבר שטויות.אני קניתי את השבוע את המסך 20 אינץ שלהם ב1285 שקל בלבד.
פורסם

קניתי אותו כי ידעתי מביקורות אחרות שזה מסך מעולה. אם הייתי מגיע ללא ידע מוקדם בחיים לא הייתי לוקח את המסך הזה.

ואם הם היו טועים או לטעם שלך\סוג החדות\צבעים ואין לי מושג איזה שיט לא היה מתאים לך? מה שבטוח שהיה לך שכל+מזל (נסכם) אתה לא צריך לבדוק איך מציגים אנשים דברים או לחילופין מוכרים כי גם יש "עבודה בעיניים" ואפשר לדאוג שאיזה סרטון פצצה ימשוך לך את העיין.... צריך לדעת לקנות וכשאתה יודע לקנות לא מעניין אותך מי מטומטם וכמה.... כמו שאם חנות תדחוף לך X חומרה שבכסף הייתה מביא משהו יותר טוב והוא אומר לך שזה יותר טוב ומשכנע אותך.. הוא לא מטומטם... הקונה מטומטם.., טוב נו אני מאמין שהבנת את הנקודה.

ברחבי הרשת מתפלאים שהמסך הזה מגיע ללא דרייבר. גם אחי הבכור, העובד בחברת היי-טק, התפלא שאין דרייבר למסך. יש להם בחברה מסכי סמסונג 24" והם הגיעו עם דרייבר.

מה הקשר לזה שאחיך עובד בחברת היי-טק? אז עכשיו זה עושה את זה באמת לא הגיוני?

ומה אכפת לך מה קורה בסמסונג? יש לך סמסונג?

תבוא תגיד לי מה אתה רוצה לעשות דרך דרייבר שאין לך אפשרות לעשות ככה בלעדיו ואז יהיה לך טיעון.

לזה התכונתי

הבנתי אותך, (היה עוזר לסמן את המשפט הזה בלבד מקודם)

לא אפרט בנושא בגלל חוקי האתר.

אבל יש הבנה.

Punk Beach,

תתחדש.

:xyxthumbs:

שמת לב לשינוי רזולוציות במשחקים? ממש קשה לראות הבדל בין רזולוציה טבעית, בכל מקרה אני מדבר לפי בדיקות שעשיתי מול מסכים אחרים

ולא סתם מסכים כדוגמאת LG L204TW..

פורסם

אתה מדבר שטויות.אני קניתי את השבוע את המסך 20 אינץ שלהם ב1285 שקל בלבד.

אוקי סליחה.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה שחלונות XP יזהה את המסך כ-938D, לא כחומרת פלאג אנד פליי. אני רוצה תוכנה של החברה, שתעשה כיול למסך כדי שאקבל את איכות התמונה הטובה ביותר. זה מה שאני רוצה. חברות אחרות עושות את זה, CMV לא. המסך מעולה, אבל זה מה שמפריע לי. וזו זכותי, כי אני משלם כסף.

פורסם

אני רוצה שחלונות XP יזהה את המסך כ-938D, לא כחומרת פלאג אנד פליי. אני רוצה תוכנה של החברה, שתעשה כיול למסך כדי שאקבל את איכות התמונה הטובה ביותר. זה מה שאני רוצה. חברות אחרות עושות את זה, CMV לא. המסך מעולה, אבל זה מה שמפריע לי. וזו זכותי, כי אני משלם כסף.

:lol:

ישראלי מצוי, שילמתי מגיע לי, למרות שזה לא יתן לי כלום! וגם אם בחברה הזו זה בא ללא, אני בכל זאת רוצה כי בחברה אחרת זה בא עם!!! חוצפה אה?!?

אם XP יזהה את זה כ-מסך של CMV ולא פלאג אנד פליי, אז תראה יותר טוב?

אם אתה רוצה תצוגה שונה חדות\צבעים וכו'.. למה לא לעשות את זה דרך המסך\דרייבר כרטיס מסך?

אה נכון שכחתי:

"ככה כי אני ישראלי ואני רוצה!!!!!" למה לא בדקת לפני שקנית את המסך? והרי למרות צורת המכירה של אותה חנות.. בדקת לפי ביקורות לא??

יש לך 14 יום, במידה ונראה לך שזה לא בסדר... תחזיר.

פורסם
  • מחבר

תודה על המחמאה.

לא, אני לא אראה יותר טוב אם XP יזהה את הדגם של המסך. התוכנה תעשה שאני אראה יותר טוב. הבנת או לא? צריך להסביר פעם נוספת?

פורסם

תודה על המחמאה.

לא, אני לא אראה יותר טוב אם XP יזהה את הדגם של המסך. התוכנה תעשה שאני אראה יותר טוב. הבנת או לא? צריך להסביר פעם נוספת?

התוכנה לא תעשה לך שום דבר, אם כבר היא תיתן לך כלים לשנות את מה שהדרייבר של הכרטיס או לחילופין דרך המסך עצמו אתה יכול לעשות.

תהיה בטוח שבלי דרייבר ואם דרייבר ללא שינוי כזה או אחר לא תראה הבדל.

צריך להסביר פעם נוספת?

פורסם

דיון על חנויות אסור עפ"י חוקי הפורום. קראתם אותם?

dids22 וChymes, קבלתם אזהרה שנייה לכל אחד מכם. הודעותיכם צונזרו בהתאם.

הדיון יצא מכלל שליטה ולכן ינעל.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים