עבור לתוכן

קניתי מסך CMV 938D

Featured Replies

פורסם

לפני רגע רכשתי את המסך מ-KSP. בהתחלה כשראיתי אותו ב-KSP לא התלהבתי מאיכות התמונה. הטקסט נראה מרוח ולא ברור והצבעים לא היו בהירים. נכנסתי להגדרות של המחשב ב-KSP וראיתי שהמסך מחובר ל-GF4MX דרך יציאת VGA. כרטיס המסך GF4MX הוא כרטיס מיושן מאד, המבוסס על GF2MX והוא אינו תומך באפשרויות מיוחדות למסכי LCD. החלטתי לקנות את המסך בכל מקרה, לאור הביקורות המעולות באתרים בחו"ל. חיברתי את המסך לכרטיס מסך GeForce FX5900 דרך יציאת DVI ונדהמתי מאיכות התמונה. המסך בהיר מאד, איכות תמונה מעולה וטקסט נראה נהדר בדיוק כמו במסך רגיל. (CRT) צבע שחור בסרטים נראה שחור, לא אפור כמו במסכים אחרים שראיתי. לצערי החברה לא טרחה לצרף דרייבר למסך והמחשב לא מזהה את דגם ולא מאפשר לי לשחק באפשרויות. אחפש דרייבר ברשת.

לסיכום: מסך נהדר במחיר נוח. לא מצטער שרכשתי אותו. תמונות בקרוב.

פורסם

למזלך נפלת באמת על מסך מדהים (אני קניתי את ה-22")

בכל מקרה מסך ממש טוב באמת, אחד הדברים המדהימים בו להבדיל משאר מסכי ה-LCD שברזולוציה לא טבעית הוא נראה אותו דבר,זאת אומרת אתה ממש צריך להתאמץ בשביל לראות שאתה לא ברזולוציה הטבעית.

תתחדש.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בהתחלה המסך עבד על 1024X768 והתמונה עדיין הייתה מעולה. אין פיקסילים מתים/תקועים.

תגיד, קיבלת דרייבר עם המסך?

פורסם

בשביל?

plug and play........ מה יתן לך דרייבר?

פורסם
  • מחבר

כל מסך LCD נורמלי מגיע עם דרייבר. בצורה הזאת המחשב מזהה את הדגם והחברה נותנת כלים לכיול המסך.

פורסם

קיבלתי דיסק עם המסך אך ללא דרייבר,

אין צורך לדרייבר ברגע שזה פלאגאנדפליי ואני לא מבין מה אתה רוצה לעשות שאתה לא יכול ללא דרייבר. :nixweiss:

אגב אני בספק רק עם מסכים אחרים באים עם דרייבר..

פורסם
  • מחבר

תתפלא. כל מסך LCD שראיתי מגיע עם דרייבר.

פורסם

לסיכום: מסך נהדר במחיר נוח. לא מצטער שרכשתי אותו. תמונות בקרוב.

צונזר.

פורסם

לא יודע מה איתך אבל אני הגעתי למסקנה אחרת משלך במקרה הזה:

צונזר.

כן אתה צודק.

הם מייבאים את המסכים, כשזה מגיע לארץ הם מוציאים את הדרייברים!! צונזר. :screwy:

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה איתך אבל אני הגעתי למסקנה אחרת משלך במקרה הזה:

ksp מטומטמים.

צונזר. אני לא מבין למה הם מחברים את המסכים ל-GF4MX מחורבן. היה לידי לקוח אחר ושאלתי את דעתו אל המסך. הוא טען שזה המסך הכי גרוע שהוא ראה אי פעם. הסכמתי איתו בחנות, כי הטקסט באמת היה מרוח והתמונה גרועה. אבל על FX5900 דרך DVI התמונה פשוט מעולה.

פורסם

אני לא התכונתי לדרייברים

פורסם

לא משנה למה התכוונת.

כשקונים צריך לדעת לקנות ולא צריך לעניין אותך איך הם מוכרים.

כשאני הייתי ב-KSP הייתי מודע לצורת החיבור ועל מה הם בדיוק מציגים ולכן העברתי אותו שם למחשב שכן מציג DVI ועל הרזולוציה הטבעית שלו (1680X1050)

הפעלתי תוכנה לבדיקת פיקסלים שרופים\תקועים, הרצתי סרטון ב-1080I הרצתי 3DMARK ומשחק.

מטומטם זה:

צונזר. אני לא מבין למה הם מחברים את המסכים ל-GF4MX מחורבן. היה לידי לקוח אחר ושאלתי את דעתו אל המסך. הוא טען שזה המסך הכי גרוע שהוא ראה אי פעם. הסכמתי איתו בחנות, כי הטקסט באמת היה מרוח והתמונה גרועה. אבל על FX5900 דרך DVI התמונה פשוט מעולה.

ובסוף לקנות אותו ולקרא להם מטומטמים......

ולחפש דרייבר כי "לכולם יש" (ואני בספק) ללא הבנה בכלל מה הצורך ומה הרצון לעשות והאם יש את האפשרות לעשות זאת במקום אחר.

הריצפה לא עקומה..... אתם פשוט לא יודעים לרקוד.

פורסם

לדעתי *** לא אמינים הייתי בחנות בעד הלום לא מיזמן והם הדביקו על הזכוכית מאחורה כיאלו דף ושם מראים את כל החלקים שיש להם וכתוב שם חלקים שאין להם בכלל בחנות ולא באתר. וגם בקשר למחירים הנמוכים ביותר זה סתם טריק שיווקי הם בכלל לא מיתאמצים להוריד מחירים הם לא עוקבים אחרי מה שהולך בשוק לדעתי אנשים קונים מהם ביגלל שיש להם פריסה ארצית מה שאין לאף חנות מחשבים בארץ כיום.

"*** מתי תיתבגרו כבר?!"

נערך*

פורסם

נראה לי אתה מתכוון "מתי אני אקבל באן כבר?"

אתם בורחים\מגזימים ובטוח שלא קוראים חוקים (או מצפצפים), אם אתם רוצים להמשיך בדיון (למרות שהוא לא מוביל ל......) תערכו את הודעתכם.

(במיוחד אתה שם למעלה).

פורסם
  • מחבר

מטומטם זה:

ובסוף לקנות אותו ולקרא להם מטומטמים......

ולחפש דרייבר כי "לכולם יש" (ואני בספק) ללא הבנה בכלל מה הצורך ומה הרצון לעשות והאם יש את האפשרות לעשות זאת במקום אחר.

הריצפה לא עקומה..... אתם פשוט לא יודעים לרקוד.

קניתי אותו כי ידעתי מביקורות אחרות שזה מסך מעולה. אם הייתי מגיע ללא ידע מוקדם בחיים לא הייתי לוקח את המסך הזה.

אני לא התכונתי לדרייברים

ברחבי הרשת מתפלאים שהמסך הזה מגיע ללא דרייבר. גם אחי הבכור, העובד בחברת היי-טק, התפלא שאין דרייבר למסך. יש להם בחברה מסכי סמסונג 24" והם הגיעו עם דרייבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים