פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים חברים ,יש ברשותי את כל הפרקים של הסדרה המצויינת הזאת ומזמן לא צחקתי כ"כ ... סידרה שנונה מצחיק בטירוף ומזכירה את סיינפלד במקצת...השחקנים מעולים ,טקסט מצחיק ומקורי פשוט תענוג...ממליץ בחום.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים הבריטית או האמריקאית? לא יצא לי לראות את הבריטית אבל שמתי שהיא עוד יותר טובה מהאמריקאית...סדרה מצויינת
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים עם אתה מדברעל מה שהיה פעם בערוץ 3אז זהחרא סידרההסידרה שאני ראיתי בערוץ 3 הייתה חרא , לא מצחיקה, מטומטמת , חסרת כל פשר.טקסטים טיפשים, שחקנים גרועים..זה הסידרה שאני מדבר אלי:http://www.nbc.com/The_Office/
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים אם אתה מדבר על זאת עם השחקן מ"בתול בן 40" אז כן, היא מצחיקה בטירוף, לצערי ראיתי רק שני פרקים (זה עם הג'וינט שנמצא בחניון הרג אותי מצחוק) עריכה: כן אנחנו מדברים על אותה סדרה
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מחבר עם אתה מדברעל מה שהיה פעם בערוץ 3אז זהחרא סידרההסידרה שאני ראיתי בערוץ 3 הייתה חרא , לא מצחיקה, מטומטמת , חסרת כל פשר.טקסטים טיפשים, שחקנים גרועים..זה הסידרה שאני מדבר אלי:http://www.nbc.com/The_Office/עצוב שאתה חושב כך... אולי כנראה עקב בינתך הלקוייה באנגלית ובהלך הדברים שקורים בתוכנית... לא נורא... לך תצפה בשמנייה...
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים port23 איך אתה שופט ככה אנשים בלי להכיר אותם?בטח איזה ערס טיפש, לפי איך אתה מדבר אתה זה שצריך ללכת לראות השמיניה ולא הוא.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים אני חושב שבדיוק על המלצות כאלה נוהגים לומר 'בוקר טוב אליהו'. תקנו אותי אם אני טועה :
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מחבר אני חושב שבדיוק על המלצות כאלה נוהגים לומר 'בוקר טוב אליהו'. תקנו אותי אם אני טועה : אוף , מה אני בכלל טורח עם ילדים שרמת האנגלית שלהם מקבילה לזאת של הכלבה שלי
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים את הבגרות שלי באנגלית אני מזמן עשיתי, ואם הכלבה שלך יודעת לדבר אנגלית ב 7 יחידות אז אין לי מילים.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים עצוב שאתה חושב כך... אולי כנראה עקב בינתך הלקוייה באנגלית ובהלך הדברים שקורים בתוכנית... לא נורא... לך תצפה בשמנייה...אני שונא את השמינייה.על פי מה אתה שופט אותי?אני יכול להגיד לך ללכת לראות בוב הבנאי - מה ההבדל?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.