פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים איך מצלמים תמונה בזווית הזאת:http://www.dejonisodd.com/media/monitors.jpg? זה אפשרות במצלמה או שזה משהו בפוטושופ ? או משהו כזה ? כי זה נראה ממש מגניב =]
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים אם אתה מכיר את המצלמות האלה שמצלמים בהם סקייטרים..אני יודע שהם עושות את זה...יכול להיות שגם הפוטושופ עושה את זה..עריכה:אם אני ימצא את השם אני יגיד לך..
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחבר אם אתה מכיר את המצלמות האלה שמצלמים בהם סקייטרים..אני יודע שהם עושות את זה...יכול להיות שגם הפוטושופ עושה את זה..עריכה:אם אני ימצא את השם אני יגיד לך..אוקי תודה, ד"א לי יש Nikon CoolPix 7600
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים זה קשור לרוחב העדשה...זה נקרא "עין הדג" הוא מצלם בזוית שגדולה מ-180 (נדמה לי..)
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים אני לא ממש מבין בצילום אבל אני חושב שזא נקרא Fisheye. (אבל אני חושב שהקצוות אמורים ליהיות חתוכים בזווית עגולה כזאת)
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים זה עדשה באמת קוראים לה פישאיי ד"א, זה באמת מגניב. כמו שמישהו פה אמר, מצלמים עם זה סקייטרים והרבה סוגים אחרים של extreme sports.
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחבר אהה איזה באסה אי אפשר לעשות כזאת עריכה בפוטושופ וגם אי אפשר להוסיף עדשה למצלמה שלי אז גם קצת מבאס אחד האפקטים הכי יפים שראיתי =]
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים אני חושב שאפשר לעשות את זה בפוטושופ אבל זה יתן לך זווית רחבה כזאת.גם לי נראה שזה עדשת עין דג
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים גם בפוטושופ יש את זה כפלאגין וכם בפוטושופ זה נקאה Fisheye ואין שום בעיה להגיע לזוית כזו.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים לא אי אפשר בפוטושופ לקבל זוית כזו רחבה, את זה אפשר רק במצלמה או בתמונת פנורמה.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מספיק זוית?לא חסר פלאגינים כדוגמאת Fisheye, חלקם חינמים וחלקם לא שיכולים להגיע לזוית הזו.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים אז הוא עושה הדמיה של 180 מעלות כי אי אפשר לעשות את זה אלא אם כן צילמתם את זה עם המצלמה ככה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.