פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים גבר , אם יש לך את הדרייברים האחרונים מותקנים פשוט תעשה Extend לTV שמחוברת ב DVI כמו בסקרינשוט הבא לאחר מכן זה אמור להראות כך : כמו כן חשוב לוודא שיש לך Dot net Framework 2 מותקן על המערכת ולא 1.1
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים מחבר אין לי בכלל את האופציה הזו. יש לי 6 אופציות שונות אך לא EXTEND - כי זה כבר נמצא ב EXTEND.ב DISPLAY כתוב כבר בסוגריים EXTENDED בשם של המוניטור, איפה שאצלך כתוב SINGLE, בתמונה הראשונה.במילים אחרות- אצלי זה כבר ב EXTENDED.מותקן לי גרסה הכי חדישה, עם תמיכה ב HDTV, וגם Framework2..2מצאתי את זה, קראתי, למדתי אבל לא עזר לי (אולי לכם זה ייתן מידע קצת):http://ati.amd.com/products/catalyst/HDTV_Setup_Guide.pdfעדיין אני עם הבעיה... מה עושים....? * * *בעיה נוספת - אצלך אני רואה שיש לך ברשימה בצד שמאל את 2 המוניטורים, 0 , 1 . (תחת נושא MONITOT ROPERTIES).אצלי יש רק את המסך הראשי של המחשב, ולכן אני לא יכול לכוון את הפלזמה שלא תחתוך לי את התמונה כי היא חותכת.איך מוסיפים לרשימה את המוניטור "1" ?תודה, ושבת שלום
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים אוקיי הצלחתי לעשות זאת על ה-X1300 שלי, המסכים מראים בדיוק אותו הדבר ב-CLONE. פשוט לחצתי כפתור ימני על ה-Desktop 2 ובחרתי באופציה השניה שמסומנת.. אבל אמרת שכבר עשית את זה ואז הפלזמה נכבתה. אגב המסכים כמובן עובדים באותה רזולציה של 1280x1024, במצב Clone אי אפשר להגדיר רזולציה נפרדת לכל מסך כי זהו העתק מדוייק. אולי לפלזמה יש בעיה לעבור ברזולציה הנבחרת ב-HDMI? מצב CLONE זה מה שאתה צריך ואם היא נכבית אני לא בטוח שזה קשור להגדרות.. אולי לסוג החיבור. אגב כדי לראות שני מסכים בצד שמאל כמו אצלנו נראה לי שאתה צריך: כפתור ימני על Desktop > Properties Settings Tab Display: לבחור את האופציה השניה לסמן בתחתית V על Extend My Windows Monitor into this display Apply
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים מחבר תודה על התושב ההמפורטת.1. כשאמרתי שהיא "נכבתה" הכוונה יצאה מסיגנל, כלומר שהמשחשב נתן רזולוציה שהיא לא תומכת בה ,אז היא יצאה מסיגנל.כשאני עובד איתה ברזולוציה מסויימת שטובה, וראוים בה הכי טוב- זה לא טוב למסך מחשב- ככה שעוד לא מצאתי רזולוציה כדי ששניהן ירגישו טוב איתה.2. אצלי אין את המוניטור השני- הבנתי למה- כי המחשב זיהה את הפלזמה עם חיבור ה HDMI לנתן לי אופציה של הפלזמה.
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים אוקיי לא נראה לי שזה אפשרי שכל מסך יעבוד ברזולציה שונה במצב Clone, גם בכרטיסים של nVIDIA.. אבל יכול להיות שאני טועה.
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים מחבר הצלחתי לעשות מצב של CLONE, בשניהם ראו, אבל...בפלמה ראו טוב, ב מסך הראשי שלי ראו מעוות כלומר מתוח למעלה.אין רזולוציה מסויימת שהיא נמאת ברשימה של הפלזמה והמסך.כלומר, למשל אני עובד על 1024X768. הפלזמה לא תומכת ברזולוציה זו,והיא יוצאת מסיגנל ויש מסך אפור.הכוונה שלי שאין רזולוציה "מוכנה" מסויימת שניתן לעבוד שצורה נורמלית בשניהם.האם ניתן "לבנות" רזולוציה מסויימת בפרמטרים איישיים ותיהיה טובה לשניהם?תודה
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים ניסית לחבר את הפלזמה ב DVI ל DVI ? ניראה לי שהבעיה שאתה לא יכול לקנפג את המסךנובעת מהכבל עצמו . אבל , רק ניראה לי .
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחבר אין למסך חיבור DVI אלא HDMI, שזה בעצם אותו דבר.קניתי כבל HDMI-DVI, איכותי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.