פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים יש לי כרטיס מסך ATI X700PRO, מחשב חזק - פנטיום 3.0 גיגה, 1.5 גיגה זיכרון, לוח אסוס P5GDC DELUX ואוורור טוב.עובד עם קאטאליסט- מעודכן.אני מחבר פלזמה 42, דרך כבל HDMI, ל DVI של הכרטיס מסך.כאשר אני מרחיב את שולחן העבודה, כדי לראות סרטים ותמונות בפלזמה, המחשב זז ממש לאט, אבל ממש לאט, וגם יש בעיה של "מה יהיה ימין ומה שמאל" (הפלזמה ממקומת משמאל למסך מחשב, וההרחבה מתבצעת מימין, ואז ההכל הפוך).בעבר היה לי כרטיס GT6600 , שהיה לו אופציה של "הכפלת שולחן העבודה" (2 המסכים הראו את אותה תמונה).כיצד אני יכול לבצע מהלך של הכפלה כזה?מה ניתן לעשות עם ההאטה של המחשב עד למצב של להמתין כמה שניות לכל פעולה פשוטה (שבד"כ לא דורשת המתנה של כלום...).אשמח לעזרה
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים בקשר למיקום המסך, ניתן לפתור זו דיי בקלות פשוט עליך לגרור את המסך ה"שני" להיות מצד שמאל של המסך ה"ראשון" כמו בציור שצרפתי.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחבר עשיתי את זה , לא ממש עוזר, כי שלוחן העבודה,כל האייקונים, החלונות- הכל הופך להיות בפלזמה.ואז שאני מכבה אותה- אני לא יכול לעבוד, וכמה פעמים הגעתי למצב שהתצוגה במסך נכבית, בלפזמה אין לי אופציות ואז אני תקוע ומנסה לחזור למצב הקודם "על עיור".לא ניתן "להכפיל" כמו בכרטיס הישן שלי?מה לגבי האטת המחשב?תודה
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחבר לא כי זה הפלזמה והיא לא דולקת תמיד, לא רק בסרטים.בגדול יש לי 2 מסכי LCD ואני עובד על 2 מערכות עריכה בצורה של "הכפלה" , לשם עריכת וידאו.במחשב השלישי, שמשמש לאינטרנט ועוד שטויות וסרטים, אני עובד רק עם מסך אחד.איך נגיוני שבכרטיס 6600 היה ניתן להכפיל ופה לא?מה ניתן לעשות?חשבתי על מפצל VGA, אבל זה הופך להוצאה....
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחבר לא הבנתי מה הלינק נותן לי... אשמח להסבר.נתקלתי עכשיו בזה:http://search.ebay.com/vga-splitter_W0QQfkrZ1QQfromZR8להזמין?
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחבר יש לי אותו. מה אני אמור לעשות שם?אני לא מוצא שום אופציה שאמורה לתת לי מענה.אשמח להסבר.תודה רבה לך...
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים לדעתי אתה צריך להתקין את הCatalyst Control Panel בשביל לקבל את כל האופציות של שני מסכים.אולי כבר יש לך את זה, פשוט לא ראיתי מה-סקרינשוטים.
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחבר יש לי את הכל מותקן ,גרסאות אחרונות וחדשות.עברתי כבר על כל ההגדרות שיש, לא מצאתי. ב Hydravision לא מצאתי שום דבר שמרמז כל פתרון, יש MULTI DESKOP, אבל הכוונה שם היא ,לפי מה שאני מבין, כמה שולחנות עבודה למשתמש, אלא אם כן לא הבנתי נכון.יש לי את הגרסה המלאה של אפשרויות המסכים.אשמח אם תוכל להדריך אותי היכן האופציה הנחשקת הזו...מה פתאום, למה לך. למה כזה "מה פתאום" ....? ;D
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים אה אופס סליחה, פעם זה היה ב-Hydravision למיטב זכרוני. הכנס לתפריט: Display Properties -> Settings. השאר את המסך פעיל, הורד את הסימון מהאופצייה שמרחיבה את הדסקטופ לאותו מסך, ואתחל את המחשב. אם תראה תמונה משוכפלת, טוב. אם לא, אתה יכול להעלות סקרינשוט מתפריט המסכים בהגדרות התצוגה? עריכה: למה מה פתאום? כי זה חייב לעבוד בלי שום מתאמים.
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים כשאתה גורר את המסך השני (הכבוי) לתוך הקופסא הריקה, ואז לוחץ מקש ימני על המסך החדש או על הקופסא בינהם - אין לך אפשרות של Clone ושל Expand?עריכה: אני מדבר על התמונה שבפוסט של ערוץ 10.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.