פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מכונות של מה/מי/איפה..?יש מליון ואחד תפקידים של טכנאים בצבא החל מחייל האוויר ועל להנדסה קרבית וכו....
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים נשמע מעניין אחי , רק קח בחשבון שטכנאי זו עבודה טחינה היציאות משתנות מחיל לחיל , אני יודע שאני יסיים את הקורס שלי (מחשוב וקשר) אז היציאות שלי יהיו שבת ל שלוש או לארבע תלוי כמה טכנאים - אבל זה חמשושים אצלנו איזה חיל אתה מתכוון להגיע?
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מכטרוניקהסחטיין אחי אני השנה התחלתי ללמוד ובינתים זה ממש אחלהנ.באח של חבר שלי לפני יומים עבר את הגיבוש של הטיסים משהו...לא יודע בדיוק אני לא חזק בעיניני צבא...
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר אם אני זוכר נכון מרביתם מסופחים לחיל חימוש . זה תלוי.יש מלא תפקידים לטכנאי/הנדסאי מכונות לא רק עבודה על מטוסים.את זה אני יודע חיל האויר צריך רק מכונאי רכב או הנדסאים למטוסים . בחיל חימוש החלוקה באופן גסה הייתה הנדסאים בעיקר על טנקים וטכנאים על שאר כלי הרכב (אם רואים את המנועים יודעים למה ) מקום שני זה חיל הים ( יש יותר טנקים מאשר אוניות וצוללות)
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים בתור אחד ש"נמצא" בסרט הזהבחיל חימוש (בה"ד 20) אם אתה מגיע לשם , המינימום שאני ממליץ לך לעשות זה הנדסאייש המון חסרונות, וקצת יתרונותאם יש לך אפשרויות אחרות - לך עליהםרוב הסיכויים שתתקן ותגרז רק"מ כל היום בודדים ממשיכים לתואר ראשון\מחקר ופיתוח ושאר דברים מעניינים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.