עבור לתוכן

מסך 17 לחיבור אנאלוגי (שיהיה גם DVI) בעד 1250 ש"ח - התלבטות

Featured Replies

פורסם

שלום

פירסמתי כאן הודעה לפני כמה ימים בחיפוש אחר מסך.

הגענו למסקנה שבמחיר שהצבתי (היה 1200 ש"ח) המסך המומלץ הוא LG L1752T.

התקשרתי לחנות ממנה רציתי לקנות - והתברר שכבר לא מייבאים את זה כי יצאו דגמים חדישים יותר.

במקום זה הציעו לי את LG L1732TQ ב1250 ש"ח.

האם מישהו יודע אם המסך הזה טוב גם עם יציאה אנלוגית?

יש לי את סמסונג 730B ואני לא מרוצה ממנו... אולי בגלל הכרטיס מסך מובנה ואולי בגלל היציאה אנלוגית במחשב - הוא פשוט לא עובד טוב (קצת מרצד, בהיר מדי, מכאיב לעיניים).

המחשב אליו המסך החדש מיועד לא שונה מבחינת מפרט מהמחשב עם הסמסונג (כרטיס מסך מובנה על הלוח אם) - לכן צריך משהו שיעמוד בתנאים.

תודה...

פורסם

ב1250 שקל תוכלי להוסיף עוד 100 שקל לL194WT

באייבורי המסך עולה 1350.. הוא 19 אינטש עם 1:2000 ניגודיות 300 בהירות 5MS יש לו DVI והוא רחב..

בגלל שהוא רחב תוכל ילתפוח כמה אתרים במכה או כמה חלונות.. ובמשחקים או סרטים אם את רואה או משחקת זה הרבה יותר עדיף מסך רחב..

ואת מקבלת מסך 19 אינטש ולא 17 עם נתונים ממש טובים.. ורק ב1350 שקל..

פורסם
  • מחבר

אני בן :) (משתמש בכינוי של אחותי).

בזאפ המסך שהמצעת עולה 1529 ש"ח. אני מעדיף לא לקנות באייבורי (בעיקר בגלל האמינות והאחריות שהם מספקים). אבל אם כבר- איפה ראית מחירי מסכים באייבורי? הייתי באתר- ואין שום מידע על מחיר.

בנוסף, לא ציינת האם המסך טוב בחיבור אנלוגי? ומה לגבי כרטיס מסך מובנה?

המאפיינים שלו אכן מרשימים, אבל אין ביקורת בכדי שאוכל לדעת איך הוא בפועל.

פורסם

---בזאפ המסך שהמצעת עולה 1529 ש"ח

נכון בגלל זה המחיר של אייבורי ממש ממש זול

---אני מעדיף לא לקנות באייבורי (בעיקר בגלל האמינות והאחריות שהם מספקים).

לפני שתקנה את המסך תגיד להם שכשמביאים לך את המסך אתה רוצה לראות אותו בחנות על מחשב ולראות שאין בו שום פיקסלים שרופים ותנסה לבריבים להוציא מהם שאם יהיה פיקסלים שרופים בשבועיים הראשונים שיחליפו לך כי אז זה בעיה במשך שהם הביאו לך..

לדעתי לא תהייה לך בעיה אם הם יבטיחו או יחתמו לך על כזה דבר..

---אבל אם כבר- איפה ראית מחירי מסכים באייבורי? הייתי באתר- ואין שום מידע על מחיר.

באתר שלהם לא רשום כמעט כלום אני הייתי בחנות השבוע שאלתי על משחב בשבילי ועל המסך הזה שאני מתכנן לקנות והוא עולה 1363 שם..

---בנוסף, לא ציינת האם המסך טוב בחיבור אנלוגי? ומה לגבי כרטיס מסך מובנה?

המאפיינים שלו אכן מרשימים, אבל אין ביקורת בכדי שאוכל לדעת איך הוא בפועל.

זה אני כבר לאידוע אני סוגר איתם עיסקה שבוע הבא כנראה ואז אני יראה איך המסך בעצמי (כמובן שאני יפתח גם בחנות לראות שאין פיקסלים שרופים)

בעיקרון מישהו שהלך לחנות שהראו לו מלא מסכים ושל סוני וסאמסונג וכאלה אמר שבו ראו הכי טוב מכולם..

חוצמזיה שהוא ממש זול ויש לו נתונים ממש טובים אב לעל חיבור אנאלוגי וכרטיס מסך מובנה אני לאיודע.. למה בכלל אתה רוצה אנאלוגי חיבור DVI יותר טוב..

פורסם
  • מחבר

כי אין לי חיבור דיגיטלי...

תודה רבה... :)

עם זאת, אשמח לקבל המלצות מתוך נסיון בעיקר בכדי לדעת שהמסך אכן עובד בצורה לא פחות טובה עם חיבור אנלוגי וכרטיס מסך מובנה.

פורסם
  • מחבר

טוב אז אם לא המלצה, אולי בכל זאת מישהו יודע איך הLG L1732TQ הולך עם יציאה אנלוגית או עם כרטיס מסך מובנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים