עבור לתוכן

צריך עזרה בPATRTITION MAGIC בקשר להוספת מקום מPARTITION אחד לשני

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי הארד דיסק שהוא מפוצל לשתי כוננים הכונן הראשי © יש עליו 2 גיגה ורק עליו אפשר להתקין וינדוס ככה שאין מספיק מקום אחר כך ונשאר לי מאוד מאט מקום ווינדוס קופץ כל פעם ואומר שאין מספיק מקום בכונן השני יש לי 11 גיגה אז השאלה שלי בעצם היא איך "תורמים" מקום לכונן השני?.

זה באמת חשוב תודהמראש לעזורים :)

פורסם

בהנחה שהאות של המחיצה השניה היא D...

• קליק ימני על D, ובחירה ב- resize partition
  • עכשיו אתה מוריד מ- D את כל המקום הפנוי שאתה רוצה להוסיף ל- C
  • קליק ימני על D (המוקטנת עכשיו) ובחירה ב- move partition. עכשיו אתה גורר את המחיצה D עד לסוף הכונן, כך שהמקום בפנוי יהיה בין C ל- D
  • קליק ימני על C ובחירה ב- resize partition. עכשיו אתה יכול להגדיל את C לכמה שאתה רוצה ע"ח המקום הפנוי שיש לך
  • לא לשכוח לעשות apply בסוף, כדי לבצע את כל הפעולות.

שים לב שאם כונן C אצלך הוא ב- FAT, לא תוכל להגדיל אותו ליותר מ-2GB (זו ההגבלה של FAT...). במקרה כזה, לפני שאתה עושה את כל הפעולות האלה, קליק ימני על המחיצה הזאת ו- convert. שם אתה יכול לבחור ב- FAT32 או NTFS.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! עזרתה לי מאוד הכונן שלי הוא FAT32 כך שאין לי בעייה :)

פורסם
  • מחבר

איך גוררים את המחיצה D עד לסוף הכונן? אין לי MOVE PARTITION יש לי RESIZE/MOVE PARTITION ולא כתוב שמה כלום על MOVE אני משתמש בPARTITION MAGIC 8 לא 7

פורסם

איך גוררים את המחיצה D עד לסוף הכונן? אין לי MOVE PARTITION יש לי RESIZE/MOVE PARTITION ולא כתוב שמה כלום על MOVE אני משתמש בPARTITION MAGIC 8 לא 7

בחלון של resize/move כשאתה רואה את המחיצה אתה יכול גם ממש לגרור אותה וכך להעביר אותה מימין לשטח האפור הריק.

פורסם

שים לב שאם כונן C אצלך הוא ב- FAT, לא תוכל להגדיל אותו ליותר מ-2GB (זו ההגבלה של FAT...). במקרה כזה, לפני שאתה עושה את כל הפעולות האלה, קליק ימני על המחיצה הזאת ו- convert. שם אתה יכול לבחור ב- FAT32 או NTFS.

אתה מתכוון ש-Partition ב-FAT32 לא יכול להיות יותר גדול מ-2 ג'יגה?

פורסם

אתה מתכוון ש-Partition ב-FAT32 לא יכול להיות יותר גדול מ-2 ג'יגה?

לא... יש שני סוגים של FAT. האחד ידוע בתור FAT או FAT16 והשני בתור FAT32.

הראשון יכול להגיע עד 2GB ונתמך בדוס ובכל מערכות ההפעלה של מיקרוסופט. יש אפשרות בגרסאות מאוחרות של win95 והלאה לעשות מחיצת FAT16 של 4GB, אבל זה בזבוז מקום עצבני ומאוד לא רצוי.

FAT32 נתמך ע"י גרסאות מאוחרות של win95, והלאה ע"י כל מערכות ההפעלה של MS פרט ל- NT4, שגם לה היום יש אפשרות להשתמש ב-FAT32. אני לא זוכר מה הגבלת הגודל של FAT32, אבל זה לא משהו שאנחנו צריכים לדאוג בגללו...

פורסם

הבנתי...

סתם לידע כללי, מישהו יודע מה הגבלת הגודל של FAT32?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים