עבור לתוכן

AGP X4/X8

Featured Replies

פורסם

אנשים היום יש את הכרטיס REDON 9700 PRO שהוא כיום הכריס הכי מתקדם !

הוא עובד על X8 !

לוחות כיום אין לוחות נורמליים עם X8 !

הלוח הכי טוב כיום הוא לוח המבוסס ציפ 8PE של INTEL (הלוח של גיגהביט) !

והוא AGP X4 (אני לא מבין למה אינטל הדפוקים עשו את זה) !

אז כיום עם אני או מישהו אחר לוקח REDON 9700 PRO אז הוא יעבוד על X4 שזה אומר שהוא לא ינצל את כל הכרטיס לה רק חצי ממנו (בתאוריה) !

אז כיום אמרתם לי שזה יהיה הבדל רק של 5 FPS בערך !

אבל העם בעתיד שהכל ישתככללל והכל כן תהיה לזה השפעה ?

כי אני לא מעוניין להחליף לוח בעוד שזה כי שלי לא ינצל עד הסוף את הכרטיס מסך !

אז ? ...... ?

פורסם

ל agp 8x תהייה השפעה כשכרטיסי המסך ינצלו את זה ... וזה אומר עוד דור אחד לפחות ... דהיינו מה שיבוא אחרי הרדאון 9700 פרו ואחרי מה שמוציאים עכשיו nvidia .... זה לפחות מה שנראה לי ...

כרגע מה שזה אומר שמתחילים לעבור סטנדרט מסויים לכפול 8 ... , ולדעתי אין לזה משמעות כלפיך וכלפי ה9700 פרו שאתה רוצה לקנות .. בין אם יש לך כפול 8 או 4 ... ההבדל ... ואנשים שאמרו לך צודקים. .. הוא לא משמעותי ולא תרגיש את זה ... הרי גם ככה הכרטיס הזה יחזיק אצלך כמה ? נגיד שנתיים ? וגם אם יותר ... הרי שכשתגיע ליום זה יהיה שידרוג מקיף לכל המחשב ... כולל לוח ... וכרטיס מסך ... או בחלקים או מה זה משנה .... נכון להיום לא משנה כפול כמה יש לך ... כי זה לא משנה משמעותית בביצועים .

טל.

פורסם

כמה פעמים אפשר לענות לך???????!!!!!!!!! :AR15:

קנה מחשב מבוסס AMD

בו כמעט כל כרטיס חדש יש בו AGP 8X

ועוד הרבה פיצ'רים אחרים!!

וגם בכלל יוצא יותר זול מחשב מבוסס AMD

וגם!!! יותר טוב בביצועים!!!!!

עריכה של biodome: בלי Spam בבקשה.

פורסם

אומנם לא התעדכנתי בזמן האחרון, אבל עד כמה שידוע לי לכל הכרטיסים הראשונים של ATI הייתה בעית יציבות ב-X8 בכל מקרה..

והשיפור בביצועים לא היה מורגש.

אני לא מאמין שהכרטיס משתמש בזה בכלל, זה סתם עוד טריק שיווקי להוסיף למחיר.

פורסם

אז כיום עם אני או מישהו אחר לוקח REDON 9700 PRO אז הוא יעבוד על X4 שזה אומר שהוא לא ינצל את כל הכרטיס לה רק חצי ממנו (בתאוריה) !

הטאורייה לא נכונה. למהירות ה AGP לא תיהיה אף פעם השפעה של יותר מ 5% .

הסיבה לכך היא שהכרטיסים וגם המשחקים בנויים בצורה כזאת שהנתונים (טקסטורות) מאוכסנים בזכרון של הכרטיס, ולא בזכרון של המחשב. אילו זה היה אחרת - היינו עדיין משחקים ב 640x800 , ואז AGPx4 היה באמת מגדיל את הביצועים פי שניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים