פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים שלום לכולם קניתי מצלמה חדשה OLYMPUS MJU700אני אישית מבסוט עד מעל הראש אבל רציתי לשמוע דעות של אנשים שמבינים יותר ממניתודה מראש
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחבר כדי לדעת עם היא טובה ולא לדעתי כי אני לא המבין הכי גדול במצלמות אז אם אתה יכול פעם הבאה לא לענות על שאלה בשאלה תודה.
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים אני אוהב את העובדה שיש לה מסך 2.5 אינטש ואת העיצוב..יש לה עוד כמה פקטורים שאני לא כל כך אוהב..
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים כדי לדעת עם היא טובה ולא לדעתי כי אני לא המבין הכי גדול במצלמות אז אם אתה יכול פעם הבאה לא לענות על שאלה בשאלה תודה.אני יכול לענות לך על השאלה, אבל אני לא חושב שתרצה לשמוע את התשובה. אם היית אומר שיש לך אפשרות להחליף את המצלמה, אז הייתי מפרט, אבל כל זמן שהנקודה הזו לא ידועה אז חבל לבאס אותך.
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים יש שתי מצלמות במחיר דומה שעולות על האולימפוס הזו באופן משמעותי: פוג'י F30 ופנסוניק FX01 (או אחת המחליפות שלה). לשתיהן יש מסך LCD הרבה יותר איכותי, ואפשרות צילום טובה יותר במקומות חשוכים (הפוג'י בזכות ISO גבוה איכותי, הפנסוניק בזכות מייצב תנועה מובנה). ל-FX01 יש גם עדשה רחבה שמהווה יתרון משמעותי. כמו כן, מצב הווידאו של שתי המצלמות יותר איכותי 640x480x30 בהשוואה ל-640x480x15 באולימפוס (ב-FX01 הווידאו גם מיוצב). סביר להניח שהן גם יותר מהירות ממנה, מכיוון שרוב המצלמות של אולימפוס לא מצטיינות בפוקוס מהיר.היתרון היחידי של האולימפוס הוא שהגוף שלה אמור להיות עמיד יותר ללחות ואבק, אבל לדעתי זה דבר משני בהשוואה ליתרונות של המתחרים.
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים אם מצלמות "הרבה יותר טובות" באותו סכום לא עושות עליך רושם, אז אולי מצלמה שהיא רק "משמעותית יותר טובה" בפחות כסף תעשה את זה: פוג'י F10. אם לא, אז כנראה שלא ממש חשוב מה תקנה תהיה מרוצה. זה גם אחלה, עושה את החיים קלים
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים בורן צודק.העיקר שאתה מרוצה.מה חשבת שהמצלמות האחרות נותנות תמונות יותר צבעוניות?F30 נחשבת מאוד במצלמות קומפקטיות.אם יש לך אפשרות הייתי מחליף .השאלה בכמה ומאיפה קנית?כי לא תמצא את F30 בכל חנות.(בטח לא בזול).
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מה למשל ?כמו למה מייצרים מצלמות בלי עינית?!זום אופטי כפול 3 בלבד..15 פריימים לשנייה בוידאו...
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מחבר העינית וה15 פריימים לשניה הם החסרונות היחידים שלה והם לא כל כך רצינייםשילמתי 1600 לבחור ששאל
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים ה-15 פריימים חשובים...בקנדה צילמתי איזה ריקוד בוידאו ובמחשב רואים את זה כמו סרט נע כזה למרות שזה 30 פריימים אז תחשוב מה זה 15...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.