עבור לתוכן

איך המצלמה החדשה שלי ? :)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם קניתי מצלמה חדשה OLYMPUS MJU700

אני אישית מבסוט עד מעל הראש אבל רציתי לשמוע דעות של אנשים שמבינים יותר ממני

תודה מראש

פורסם

אם כבר קנית ואתה מרוצה, בשביל מה אתה רוצה תגובות עליה? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

כדי לדעת עם היא טובה ולא לדעתי כי אני לא המבין הכי גדול במצלמות אז אם אתה יכול פעם הבאה לא לענות על שאלה בשאלה תודה.

פורסם

אני אוהב את העובדה שיש לה מסך 2.5 אינטש ואת העיצוב..

יש לה עוד כמה פקטורים שאני לא כל כך אוהב..

פורסם
  • מחבר

מה למשל ?

פורסם

כדי לדעת עם היא טובה ולא לדעתי כי אני לא המבין הכי גדול במצלמות אז אם אתה יכול פעם הבאה לא לענות על שאלה בשאלה תודה.

אני יכול לענות לך על השאלה, אבל אני לא חושב שתרצה לשמוע את התשובה. אם היית אומר שיש לך אפשרות להחליף את המצלמה, אז הייתי מפרט, אבל כל זמן שהנקודה הזו לא ידועה אז חבל לבאס אותך.

פורסם
  • מחבר

אולי עוד אפשר אז תגיד לי הכל הכל ואם יש משהו טוב תגיד גם

פורסם

יש שתי מצלמות במחיר דומה שעולות על האולימפוס הזו באופן משמעותי: פוג'י F30 ופנסוניק FX01 (או אחת המחליפות שלה). לשתיהן יש מסך LCD הרבה יותר איכותי, ואפשרות צילום טובה יותר במקומות חשוכים (הפוג'י בזכות ISO גבוה איכותי, הפנסוניק בזכות מייצב תנועה מובנה). ל-FX01 יש גם עדשה רחבה שמהווה יתרון משמעותי. כמו כן, מצב הווידאו של שתי המצלמות יותר איכותי 640x480x30 בהשוואה ל-640x480x15 באולימפוס (ב-FX01 הווידאו גם מיוצב). סביר להניח שהן גם יותר מהירות ממנה, מכיוון שרוב המצלמות של אולימפוס לא מצטיינות בפוקוס מהיר.

היתרון היחידי של האולימפוס הוא שהגוף שלה אמור להיות עמיד יותר ללחות ואבק, אבל לדעתי זה דבר משני בהשוואה ליתרונות של המתחרים.

פורסם
  • מחבר

חחחחחחח זה הכל ? סתם הבהלת אותי ימשוגע :smile1:

פורסם

אם מצלמות "הרבה יותר טובות" באותו סכום לא עושות עליך רושם, אז אולי מצלמה שהיא רק "משמעותית יותר טובה" בפחות כסף תעשה את זה: פוג'י F10. אם לא, אז כנראה שלא ממש חשוב מה תקנה תהיה מרוצה. זה גם אחלה, עושה את החיים קלים ;)

פורסם

בורן צודק.העיקר שאתה מרוצה.מה חשבת שהמצלמות האחרות נותנות תמונות יותר צבעוניות?F30 נחשבת מאוד במצלמות קומפקטיות.אם יש לך אפשרות הייתי מחליף .השאלה בכמה ומאיפה קנית?כי לא תמצא את F30 בכל חנות.(בטח לא בזול).

פורסם

חחחח זה אורן ולא בורן

פורסם

מה למשל ?

כמו למה מייצרים מצלמות בלי עינית?!

זום אופטי כפול 3 בלבד..

15 פריימים לשנייה בוידאו...

פורסם
  • מחבר

העינית וה15 פריימים לשניה הם החסרונות היחידים שלה והם לא כל כך רציניים

שילמתי 1600 לבחור ששאל

פורסם

ה-15 פריימים חשובים...בקנדה צילמתי איזה ריקוד בוידאו ובמחשב רואים את זה כמו סרט נע כזה למרות שזה 30 פריימים אז תחשוב מה זה 15...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים