פורסם 2006 באוקטובר 1918 שנים נשרפה לי קתודה לפני יומיים בערך והיה גם ריח של שרוף..חוט שרוף או משהו..הקיצר השאלה יש מצב שהספק (או איך שקוראים לזה לא זוכר..) הקטן שמקבלים עם הקתודה נשרףאו שזה הקתודה?יכול להיות גם שמשהו השתחרר שם .. ??
פורסם 2006 באוקטובר 1918 שנים קורה שקטודות נשרפותלרוב זה הקטודה עצמה, ולא השנאיכעיקרון - הקיט של סאנבים בא עם 2 קטודותמה עם השניה?
פורסם 2006 באוקטובר 1918 שנים מחבר אני ינסה לחבר את הקתודה השניה מחר.. לשנאי יש ריח של פלסטיק שרוף :bash: אם השנאי נשרף מאיפה אני יכול לקנות עוד אחד?
פורסם 2006 באוקטובר 1918 שנים לא נראה לי שתמצא שנאי כזה וגם אם כן עדיף פשוט לקנות ערכה חדשה שתי קטודות וכל החיבורים כמה זה עולה? 70 שקל בערך לא?
פורסם 2006 באוקטובר 1918 שנים אני קניתי פעם שנאי חדש מPCCOOL.. הם יבואנים של סאנבים... אתה יכול לנסות אצל כל יבואן שלהם...אם אני לא טועה השנאי עלה לי 30-35 שקל...
פורסם 2006 באוקטובר 2018 שנים קיט של 2 קטודות ושנאי עולה בנועה 50 שקליםכבר עדיף לטעמי - ככה אתה מרוויח עוד קטודה למקרה שבעתיד תשרף לך עוד אחת :-Xואתה יכול לקנות בצבע אחר - ולשחק עם הצבעים..לשיקולך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.