עבור לתוכן

45NM אצל AMD רק באמצע 2008

Featured Replies

פורסם

מה זה ה"פתרון ליעול העיבוד", ו"זיכרון מטמון תשתיתי"...?

ברור שברצלונה גם "מיעלת את העיבוד" (בדרכים שונות) וגם כוללת זיכרון מטמון משותף. אם זאת הכוונה.

יש כמה טכנולוגיות בקונרו שמפותחות יותר מברצלונה וכמה טכנולגיות שהמצב בהם הפוך...

הייתי מרחיב על כל אחת... אבל אם הייתי רוצה לכתוב מאמר הייתי עושה את זה.

ולא נראה לי ש AMD תוותר על המותג athlon לטובת altair, עם כל הכבוד....

פורסם

למה עוד פעם אתה כותב שטויות! מטמון זה לא פריצת דרך יותר מידי מטמון יוצר אשפה גדולה של קוד שבור, וגם מאט את הביצועים בחישובים רנדומלים של המעבד.

איזה יעול יש לאינטל בדיוק... מיזעור ומיזעור וניפוח מטמון ולבסוף ה-FSB חונק את הכל, צא מיזה אינטל כבר בצרות אתה לא קולט :s07:

אולי הוא כתב כמה מושגים שהוא לא יכול לתאר במדוייק - אבל אתה לא עושה יותר טוב, להיפך אתה יותר גרוע.

וגם בהודעה הזאת אתה מפגין חד צדדיות וחוסר בקיאות... אולי תקרא את המאמר על ארכיטקטורת ה core 2 באנאנדטק לפני שאתה מדבר.

פורסם

זה אותו אתר שפרסם ש AMD הולכת לשנות את העולם עם ה- reverse hyperthreading.... כולנו יודעים מה יצא מזה... ו... I told you so גם אז.

אני מאוד מעוכן בכל התעשיה הזאת - ופרט לשמועות אין שום דבר רשמי או קרוב לכך.

שים לב איך הם משרבבים את זה בחלק מהדיווח שלהם על ה IDF... פתאום פסקה חדשה שמתחילה ב- "By the way, there is another Quad-Core model under development". ואז ציור של שילד בן שנתיים היה יכול לעשות שלא דומה לשום דבר שאינטל הראתה אי-פעם במצגות.

פורסם

אולי הוא כתב כמה מושגים שהוא לא יכול לתאר במדוייק - אבל אתה לא עושה יותר טוב, להיפך אתה יותר גרוע.

וגם בהודעה הזאת אתה מפגין חד צדדיות וחוסר בקיאות... אולי תקרא את המאמר על ארכיטקטורת ה core 2 באנאנדטק לפני שאתה מדבר.

תעשה לי טובה המאמרים שלהם שווים... אתה כבר יודע את ההמשך.

אין שום דבר מהפכני בקונרו, יותר מיזה ה-macro-fusion דופק אותם ב-64 ביט, כי ב-64 ביט אין צורך לבצע איחוי פקודות לאורך הצינור זה מיותר,

ב-32 ביט זה עוזר להם המון כי צינור המקודד קצר יותר, ובמחן התוצאה אין לקונרו התרוממות ביצועים טובה ב-64 ביט אולי 5%.

פורסם

תעשה לי טובה המאמרים שלהם שווים... אתה כבר יודע את ההמשך.

אין לך את יכולת השיפוט הזאת...

אין שום דבר מהפכני בקונרו,

דברים מהפכניים באים פעם בכמה שנים בתחום. אולי אין יותר מידי דברים מהפכניים - אבל יש ישום מאוד מוצלח של רעיונות שונים. שAMD לא מיישמת ולא באותה

הצלחה. גם בברצלונה אין יותר מידי דברים "מהפכניים".

netbrust היה במידה רבה מהפכני - מה שמראה שלפעמים מהפכני לא בהכרח מתאים. יש כתבה ממש טובה באנאנדטר על למה netbrust נכשל...

macro-fusion

זה פיצר אחד מרשימה ארוכה. קונרו עדיין מהיר יותר באופן די ברור מה K8 גם ב-64 ביט.

פורסם

בשורה התחתונה, המעבד הכי חזק היום לשוק הביתי הוא של אינטל. ויותר מזה - המעבד הכי Cost-Effective היום לשוק הביתי, גם הוא של אינטל (6600, תקנו אותי אם אני טועה).

בקיצור, urib, אתה מספר סיפורים מכאן ועד הודעה חדשה. והתחלת עם זה עוד הרבה לפני שהקונרו יצא, כשטענת שהכל שמועות, וזה לא נכון, והקונרו בכלל גרוע ביותר והכל קנונייה ושמועות שאינטל מדליפה בכוונה וכו'...

מה שמעניין מישהו שרוצה לקנות מחשב זה, איזו תועלת הוא יפיק ממנו ביחס למחיר שהוא משלם (וגם צריכת חשמל, ורעש). בקריטריון הזה הקונרו מנצח. בלי ספק.

לך תגיד למי שרוצה לקנות מחשב עכשיו, שבעיקרון הקונרו יותר טוב, אבל אם הוא ירצה בדיוק להשתמש בתוכנת עריכה גרפית מסוג מאוד מסויים, אז הוא ירגיש האטה של 10% (סתם זרקתי מספר) בהמתנה לרינדור פילטר כזה או אחר. או, לחילופין, שאם הוא יחליט להשתמש במערכת הפעלה 64 ביט, אז הקונרו עדיין יהיה יותר טוב, אבל באופן פחות משמעותי... אני משוכנע שזה ישנה את דעתו... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים