פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים בזמנו הטכנאי חיבר את הממיר לחיבורים שבצד הטלווזיה, וזה נראה לא יפה. רציתי להעביר את החיבורים לאחורי הטלווזיה איפה שיש את רוב החיבורים (מאחורה). הבעיה היא שאני לא יודע לאן. (אני מדבר רק על חיבורי ה"בננה"- צהוב,לבן,אדום). דגם הטלווזיה הוא 37WL66, של חברת TOSHIBA. טלוויזיה מצוינת דרך אגב. תודה לעוזרים מראש
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים אתה רציני חיברו לך טלויזית LCD עם בננות?עם כן התכנאי שלך לא ממש טכנטי אלה מתחזהתגיד לנו איזה חיבורים עוד יש לך שם?
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחבר לא... את ה-DVD חיברתי עם קומפוננט (חיבור דיגיטלי)את הממיר חיברתי באנלוגי (צהוב, לבן, אדום)עכשיו חיברו את זה בצד הטלווזיה איפה שבד"כ מחברים פלייסטשיין או משהו...ואני רוצה להעביר את זה לאחורי הטלווזיה, כי ככה זה קצת לא יפה.הבעיה שאני לא יודע לאן.אם תוכלו לעזור אני אשמח.
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים בטלויזיות יש הרבה פעמים גם כניסת בננה מקדימה, אבל בד"כ באמת מחברים מאחורה.תמצא את החיבור בננה, כמו זה שמקדימה, רק מאחורה ותחבר. יש בעייה?וקומפוננט זה אולי חיבור טוב, אבל הוא לא דיגיטלי.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מחבר זהו שמצאתי שם אדום,לבן, צהוב פנויים, וניסיתי לחבר, אבל לא ראיתי תמונה מהממיר...מה לא עשיתי נכון?עזרה בבקשה..תודה מראש
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים אולי אתה צריך לעביר בשלט של הטלויזיה בין הכניסות השונות תבדוק מה כתוב מעל הכניסות שחיברתה עליהן מאחורה ולחץ על הכניסה הזאת בשלט
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים היציאות בננה בטלויזיות בד"כ מודגרות כAV.זה הגיוני שיהיו לך מספר יציאות כאלה(ז"א AV1 AV2 וכדו')תנסה בשלט לחפש מקורות נוספים, יש בדרך כלל לחצן מיוחד לזה או הערוצים שלפני ה0 בטלויזיה עצמה
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים היציאה בצד המסך של טושיבה בדגמים האלו היא AV2.איזה ממיר יש לך ?ניסית לחבר את היציאות בננה של הממיר או שחיברת ממיר SCART לבננות ומשם לטלוויזיה ?
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר לא יודע מה נמצא בצד של הממיר... האמת שזה לא כ"כ משנה...אני רק רוצה להעביר את הכבלים שנמצאים ביציאה שבצד לאחורה...הממיר הוא רגיל, דיגיטלי של SAMSUNG, כבלים-HOT.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.