פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים שלום רכשתי כרטיס מסך לפני שנה וחצי אם אני לא טועה ולאחרונה יש לי קפיצות מוזרות שאני משחק במשחקים...כאלו התמונה קופצת...משהו מוזר מאוד..ופתאום המשחק זז לאט..(קרה לי כמה פעמים)..מה יכול להיות ?דרייבר לא טוב ?
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים תלוי אם אלו משחקים שבעבר רצו חלק אז יכול להיות דרייבר או בעייה בקירוראם אלו משחקים חדשים אז תנסה להוריד את הרמה של הגרפיקה והפילטרים כי כנראה הם מעמיסים מידי את הכרטיס והוא לא יכול לפעיל אותם ברמה טובה
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחבר תראהאת התמונות הבאות ניהיו לי פסים ירוקים אפילו וכל זה במשחק פיפא 07http://www.pandavision.net/pic1.JPGhttp://www.pandavision.net/pic2.JPGאגב ניסיתי להחליף דרייבר לישן או הכי חדש לא עוזר...היה לי לפני חודשיים מסך CRT של סמסונג חשבתי בגללו אז החלפתי את המסך ל- 931BF וגם זה לא פתרכאלו המסך בן זונה אבל עדיין יש את הפסים ירוקים..
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים אלו ארטיפקטים..זה לא אמור לקרות בכרטיס כזה ב Fifa07...תבדוק את הטמפ' של הכרטיס,וליתר ביטחון תוריד את הדרייבר המעודכן.
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים הטמפ' היא 80 81 מעלות...מה הטמפ' הסבירה לכרטיס כזה?גבוה מאוד! זה במנוחה? או שאתה בתוך המשחק? אם זה במנוחה אז כנראה החום זו הבעיה של הכרטיס...
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחבר אני בתוך המשחק ועכשיו ירדתי לווינדוס, אבל המשחק ממשיך לפעול..יש לך פתרונות מה אפשר לעשות כי המאוור של הכרטיס פועל..
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים אצלי זה קרה כך:היו לי ארטיפקטים רק במשחקים מסויימים עם הזמן היו לי ארטיפקטים מיד לאחר שהווינדוס עולהלא ביצעתי OC טמפ מנוחה 50 מעלות בזמן הרצה של 3dmark05 הגיע אפילו ל 80 מעלות.הצעה שלי- אם אתה מבצע OC תבטל אותו תריץ 3dmark05 בלולאה של 3 פעמים (על מנת להעמיס את הכרטיס) אם אתה רואה ארטיפקטים סביר להניח שהקירור לא עושה את העבודה שלו - המלצה שלי אם יש לו מאוורר מקורי על תיגע בכלום פשוט תממש אחריות (אם מחליפים מאוורר הם עושים בעיה במימוש האחריות)יש המון תרדים בנוגע לבאגים של 6600GT אבל אם לא ביצעת עדכון ביוס ללוח אם ו\או שינויים במהירות AGP אז לא הבעיה הזאת לא היתה צריכה לקרות ז"א כנראה הכרטיס חם מדייעריכה - טמפ תקינה בזמן מנוחה 40-45 מעלות בזמן עבודה בסביבות 60 מעלות למרות שלפעמים עם קירור סטוק מגיע גם ל 70-80 מעלותדרך אגב מה התדרים שלו ב 2D ?עריכה שניה- אתה יכול לקרוא את הנושא הבא קצת ארוך אבל יכול מאוד לעזור http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t1029.htmlאם יש לך עדיין אחריות תממש!
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחבר אצלי זה קרה כך:היו לי ארטיפקטים רק במשחקים מסויימים עם הזמן היו לי ארטיפקטים מיד לאחר שהווינדוס עולהלא ביצעתי OC טמפ מנוחה 50 מעלות בזמן הרצה של 3dmark05 הגיע אפילו ל 80 מעלות.הצעה שלי- אם אתה מבצע OC תבטל אותו תריץ 3dmark05 בלולאה של 3 פעמים (על מנת להעמיס את הכרטיס) אם אתה רואה ארטיפקטים סביר להניח שהקירור לא עושה את העבודה שלו - המלצה שלי אם יש לו מאוורר מקורי על תיגע בכלום פשוט תממש אחריות (אם מחליפים מאוורר הם עושים בעיה במימוש האחריות)יש המון תרדים בנוגע לבאגים של 6600GT אבל אם לא ביצעת עדכון ביוס ללוח אם ו\או שינויים במהירות AGP אז לא הבעיה הזאת לא היתה צריכה לקרות ז"א כנראה הכרטיס חם מדיילא עשיתי OC אני חושב שהוא בא עם OC אוטומטי..לא ביצעתי שום עדכון לביוס או שיניתי מהירויות של ה- - AGPלפי דעתי הכרטיס פשוט חם רותח...הממ יש לך הצעות לקירור לכרטיס ? מששהו שקל להרכיב ויקרר אותו ?
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים אם יש לך קירור מקורי - אל תגע בכלום ותממש אחריות (בהנחה שיש לך תמיד ארטיפקטים ולא רק במשחק אחד)אם אין אחריות אתה יכול להחליף קירור. איזה? לא יודע אבל מישהו אחר בפורום ימליץ לך.או שפשוט תשאיר את המארז פתוח רק לצורך בדיקה או שתכוון מאוורר בדיוק על הכרטיס מסך ותראה אם עדיין יש לך בעיות או שהם נפתרותנסה להוריד פילטרים שמשחק עצמו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.