פורסם 2002 בנובמבר 1423 שנים אוקיי אז ככה. 1. מחיר2. האם זה נוח לכתיבה ולמשחקים3. איפה אפשר לקנות בתחום אזור רעננה\הרצליה.4. האם היא עדיפה על אלחוטי.תודה.
פורסם 2002 בנובמבר 1423 שנים ובכן...1. אתה יכול למצוא את המקלדת הזאת יחד עם עכבר אופטי בפחות מ-200 ש"ח.2. לפני שאני קונה מקלדת אני הולך לאופיס דיפו או מקום דומה ומנסה אותה. יש הבדלים של מקש או שניים בין מקלדות שלפעמים יכולים לשגע אותך. אתה גם צריך לבחור בין מקלדת קליקים למקלדת רכה.3. בהרצליה יש לך את למיר. אם אתה נוסק קצת צפונה יש לך את זיגזג וסימפלטק.4. מה הקשר לאלחוטי? הכל תלוי בצרכים שלך...
פורסם 2002 בנובמבר 1423 שנים מחבר תודה.דרך אגב חשבתי על רעיון מדהים ביופיו.אני ינסה את המקלדת-Microsoft® MultiMedia Keyboard לשלב אותה יחד עם ה-Microsoft® Optical Mouse Blue יחד עם המארז כחול לבן VIRGO שלי...יוצא מקודם עבודה מהמם...מה אתה חושב?
פורסם 2002 בנובמבר 1423 שנים תודה.דרך אגב חשבתי על רעיון מדהים ביופיו.אני ינסה את המקלדת-Microsoft® MultiMedia Keyboard לשלב אותה יחד עם ה-Microsoft® Optical Mouse Blue יחד עם המארז כחול לבן VIRGO שלי...יוצא מקודם עבודה מהמם...מה אתה חושב?נשמע נחמד... האמת היא שבעקבות רכישת האנרמקס השחור שלי (ובגלל שאני גם ככה צריך להחליף מקלדת ומסך) אני שוקל לקנות מקלדת/ מסך שחורים.
פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים רק חבל שלמקלדת מחבר PS/2, והיא לא כוללת את ה USB HUB. :-\ היא לא כוללת את ה-usb hub כי היא PS2... ותכל'ס, למה אתה צריך את המקלדת USB? זה נכון שאפשר לנתק ולחבר אותה כל הזמן אבל מעבר לזה...?
פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים דיי באמת? לא ידעתי את זה... : מעבר לזה, יותר נוח לי שהעכבר והGamePad מתחברים אליה במקום לתפוס לי את כל הפורטים בגב המארז.
פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים מחבר מישהו יכול לחשב לי כמה יצא שני אלהמחיר) 1. MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD 2. MICROSOFT OPTICAL MOUSE BLUE תודה.
פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים תלוי בחנות.הפרסום פה בפורום אסור, פרסום חינם יש רק כאןתעבור על חנויות הרשת המוכרות ותחפש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.