עבור לתוכן

החלקים הגיעו והורכבו TT RULLS תמונות מצורפות + תמונות ברזולוציה גבוהה בעמוד 3

Featured Replies

פורסם

מה לעשות שהוא לא תואם לוחות 20 פינים בכלל רק 24

בכל מקרה הנה עוד כמה תמונות באיכות קצת יותר טובה אבל לא מרשימה עדיין . הרכבתי הכל אבל אני עדיין לא מצאתי תיכנון היכן למקם את הנורת UV וסידור הכבלים השונים

תחשיך את החדר ותמקם עד שהתאורה תיראה מגניבה מספיק

• תגובות 31
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מכובד מאוד הכל! ממש אהבתי! תחדש!!!! :silly:

פורסם

לצערי כרגע אין לי מצלמה אני מנסה להשיג ממישהו מהמשפחה אבל זה יקח זמן אני מקווה עד שבת יהיו תמונות באיכות טובה

ובנוגע לספק FSP 350 בסוף הוא לא התאים ללוח ( אז החלפתי לספק TR2 420W של TT ) לא הייתה אפשרות לפרק את הפינים של ה24 וזה לא נכנס ללוח הספק הנ"ל מגיע מוכן רק ללוחות 24 פינים ולא יעזור כלום נוסה על שתי לוחות של 20 פינים וממש אי אפשר לעשות איזה קומבינה אפילו שיעבוד

ובנתיים הספק נתן לי 1100 נקודות יותר בפיוטצרמארק

אפשר,תראה מה כתבתי לך בעמוד הראשון.

פורסם
  • מחבר

אפשר,תראה מה כתבתי לך בעמוד הראשון.

אי אפשר אין אפשרות פירוק או התאמה ללוח יש מכשול פיסי אצלי זה חלק פלסטיק של החיבור לספק בלוח עצמו ולשכן שלי זה היה קבל כלשהו בדקנו בחנות אין אפשרות סופי הוא מגיע תומך ללוחות 24 בלבד אין לו תאימות לאחור יכול להיות שהיו מהסדרה הזאת אם אפשרות פירוק אבל בזה ובמה שהשכן לי לקח לא היה הכל יחידה אחת של פלסטיק והיא לא מתחברת ללוח 20 פינים וקיצר אין לי כוח אני יודע מה ראיתי נקודה .

ועכשיו לעניניו אני מקווה להשיג מצלמה ולצלם בחושך עד שבת

הורדתי את הUV לריצפת המארז ככה היא מאירה למעלה ויוצרת יותר אור על הכרטיסים והכבלים ועל הלוח שניראה סגול צהוב יפה

ואני מתכנן אולי להביא עוד ניאון כחול לשים מלמעלה שיאיר ולכרטיס מסך לשים את הקירור של Arctic Cooling NV Silencer 5 Rev 3.0

ואולי להחליף לוח אם ( ולהשתגע אם הביג טייפון שוב)בשביל לנסות אוברקלוק גבוה יותר מ3.4 מה שניתן אם הלוח הקיים. אני יחפש לוח אם ציפס של אינטל ה865 הבנתי שאם הלוחות של גיגה בייט הם היו מאוד מוצלחים

פורסם

ג'יזס קצת הבנת הנקרא,לא אמרתי שהוא מתפרק,אמרתי שאתה יכול לחתוך את הפלסיטק שמחזיק את כל הפינים ביחד ולפרק 4 פינים,ואז הם לא יפריעו לך וכך תוכל לחבר את הספק.

נוסה ונבדק.

http://img221.imageshack.us/my.php?image=dscf1144se8.jpg

פורסם

אבל אז פגה האחריות על הספק, לא חבל?

פורסם

אבל אז פגה האחריות על הספק, לא חבל?

בדיוק.

מה שאפשר לעשות זה לקנות מתאם וזהו.

פורסם
  • מחבר

שבת הגיע וקיימתי את ההבטחה הנה תמונות באיכות טובה כשהמחשב מורכב ושהוא בחושך תהנו

הייתי צריך להוריד קצת את הריכות אם פוטושופ כי הקבצים שקלו 980KB כל אחד וההגבלה עד 500 אז אולי הם יראו טיפה חסרי צבע אבל עדיין טוב

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

עוד

פורסם
  • מחבר

והנה עוד כמה של סביבת עבודה מסך וכו

פורסם
  • מחבר

ועוד אחת

להגנתי אני לא צילמתי אלה בן דוד שלי אז נא לא להגיב

פורסם

יש לבן דוד שלך פרקינסון?

פורסם

תשנה לרזולוציה נורמלית בבקשה.

פורסם

תסובב את הגריל של הביג טייפון

ת'חשוב על אופציה להחליף לו גם את המאוורר לאחד שרגיש ל UV (לCM יש אחד מוצלח כזה) .

פורסם

לפחות אני יודע שיש צלמים יותר גרועים ממני

בסך הכל עבודה יפה אני הייתי משקיע הרבה יותר בסידור של הכבלים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים