עבור לתוכן

איזה מסך יותר טוב?

Featured Replies

פורסם

קח כאופציה גם את הL204WT אחלה נתונים וגם אנשים שבדקו אותו אומרים שהוא ניראה ממש טוב.. ועולה רק 2050..

פורסם

גם אני חושב כמו זה שמעלי אני בדרך ליקנות אותו.

ואם אתה נעול על לבזבז עוד 1000שקל אז הLG יותר טוב מהDELL

עריכה:מצאתי תמונות של המסך במציאות פשוט מדהים איך שהוא ניראה פשוט מסך מישתלם למחיר!!

איכות/ביצועים/מחיר! שלושת המרכיבים המנצחים!

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1076405&page=11

תירדו קצת למטה ותיראו כמה תמונות של המסך ברזולוציה גדולה.

פורסם
  • מחבר

ממש לא נעול על לבזבז עוד כסף, פשוט אני חייב רזולוציה של 1600X1200.

הLG יותר טוב בטוח?

פורסם

הLG 20 אינטש עולה 2000 שקל ואתה רצית שמהו ב3000 אתה חוסך מלא.. ומקבל משהו ממש טוב..

ביחס ביצועים מחיר זה ממש אחלה מסך

פורסם

ה-L204WT בכלל לא מתאים לבקשה שלו בגלל שהוא ברזולוציה של 1680X1050.

cousman2k3 - מה הצרכים שלך מהמסך? האם חשוב לך זמן התגובה?

פורסם

קח את ה-LG, הוא יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

ה-L204WT בכלל לא מתאים לבקשה שלו בגלל שהוא ברזולוציה של 1680X1050.

cousman2k3 - מה הצרכים שלך מהמסך? האם חשוב לך זמן התגובה?

הצורך העיקרי שלי מהמסך הוא עבודה עם כמה תוכנות וחלונות (ובגלל זה הדרישה לרזולוציה) ואולי מדי פעם צפייה בסרטים.

בכל מקרה, אני רואה שההבדל במחיר די זניח בין המסכים, ורשמו לי פה שהLG יותר טוב.

פורסם

זניח ?? 1000 שקל זה לא זניח בכלל..

---הצורך העיקרי שלי מהמסך הוא עבודה עם כמה תוכנות וחלונות (ובגלל זה הדרישה לרזולוציה)

בLG הרזולצהי גם גבוהה 1680X1050 שזה בערך +- כמו1600X1200 (בשטח שתוכל לפתוח דברים)

חוצמיזה שהמסך של הLG הוא רחב ואז יש אפילו עוד יותר מקום כי אתה יכול לפתוח שתי דפי אינטרנט במכה וכמה חלונות ביחד..

ולצפייה בסרטים מסך רחב ממש מוסיף במקום שיהיה פסים שחורים במסך למעלה ולמטה אתה רואה את הסרט על כל המסך כי זה מסך רחב

וזה הרבה יותר טוב..

פורסם

חבל לבזבז כסף ביגלל שיש למסך 1600X1200 בשנתיים הקרובות המחיר שלהם ירד אני חושב ויהיה רלוונטי ליקנות אותם כרגע חבל על הכסף.

קנה את ה20" אבל אם אתה עקשן כל כך לך על ה1600X1200 המחיר פשוט לא מישתלם זה הכל! :-\

בהצלחה בקניה. דרך אגב אם לא חסר לך כסף תיקנה אותו אחלה מסך לדעתי. ;)

פורסם
  • מחבר

PerGola

התכוונתי שההבדל מחיר בין 2 המסכים שהראתי בהתחלה זניח... ורזולוציה שונה מ1600X1200 לא עוזרת לי ולכן אני לא יכול לחסוך את ה1000 שקל האלה.

פורסם

הצורך העיקרי שלי מהמסך הוא עבודה עם כמה תוכנות וחלונות (ובגלל זה הדרישה לרזולוציה) ואולי מדי פעם צפייה בסרטים.

בכל מקרה, אני רואה שההבדל במחיר די זניח בין המסכים, ורשמו לי פה שהLG יותר טוב.

אני די בטוח שנועם (MCFLY) התכוון ל-L2000C ולא ל-L204WT כאשר הוא אמר שהוא ממליץ על ה-LG.

פורסם

נראה לי שהוא הבין את זה כשהוא אמר שההבדל במחיר זניח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים