עבור לתוכן

הורדתי ATITOOL וזו תוכנה דפוקה או ש..

Featured Replies

פורסם

אי אפשר לעשות בא כלום חוץ מלהכנס להגדרות ולראות מין קוביה מדליקה כזאת בתלת מימד..

תמונה:

untitledni5.png

1. מה זה הקוביה המעפנה הזאת מה זה מראה שם בכתוב?!

2. איך אפשר להזיז דברים...

3. מה מי מו ?

פורסם

יש לך כרטיס של NVIDIA? כי אם כן , אז זה בזבוז זמן להשתמש בATITOOL , לי יש אותה וASUS GE FORCE 5700LE , היא לא עובדת איתו חוץ מאשר הקוביה הזאת , תנסה את הBETA , אולי היא תעבוד

פורסם

אתה משתמש בתוכנה של ati על כרטיס של NVIDIA ואתה עוד מאשים את התוכנה? באמת

פורסם

תשתמש ב-RIVATUNER,לפי המפרט יש לך NV.

פורסם

אתה משתמש בתוכנה של ati על כרטיס של NVIDIA ואתה עוד מאשים את התוכנה? באמת

אני לא מאשים את התוכנה , ובמפרט הבא אני אשתמש בא גם , אבל כתוב איפושהו שהיא תומכת גם בכמה כרטיסים של NV , יש מצב שזה נכון...

תשתמש ב-RIVATUNER,לפי המפרט יש לך NV.

אני משתמש, ונהנה מכל רגע...

בכל מקרה, בוא נישאר על הנושא , בכל מקרה שפותח הת'ראד ינסה את הBETA , ואם לא , אז... rivatuner

פורסם
  • מחבר

אני לא מאשים את התוכנה , ובמפרט הבא אני אשתמש בא גם , אבל כתוב איפושהו שהיא תומכת גם בכמה כרטיסים של NV , יש מצב שזה נכון...אני משתמש, ונהנה מכל רגע...

בכל מקרה, בוא נישאר על הנושא , בכל מקרה שפותח הת'ראד ינסה את הBETA , ואם לא , אז... rivatuner

ילד?

אני פתחתי תאשכול ודיברו אלי שאני מאשים תתוכנה , נדחף.

טוב הבנתי

מחקתי תתוכנה סתם עוד משקל על המחשב :sleep:

תודה לכולם

פורסם

אני לא מאשים את התוכנה , ובמפרט הבא אני אשתמש בא גם , אבל כתוב איפושהו שהיא תומכת גם בכמה כרטיסים של NV , יש מצב שזה נכון...אני משתמש, ונהנה מכל רגע...

איך אתה קשור לדיון?

ו FreeStyle בלי הערות מיותרות פעם הבאה שתיכם תקבלו אזהרה

ובקשר לבעייה שלך AtiTool תומכת בכרטיסים של ATI ו RivaTuner בכרטיסים של Nvidia

רק לאחרונה גירסת ה Beta תומכת בכמה כרטיסים של Nvidia וזה עדיין בפיתוח

ATITool does to some extent. It is able to render and detect artifacts on some nVidia cards, but it is only able to overclock nVidia based cards using the newest beta versions. This approach is reasonably stable at this point in the development cycle.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים