עבור לתוכן

ידוע אם יירד המחיר לכרטיסי DX9 כאשר הDX 10 יצא?

Featured Replies

פורסם

אני לא מתכוון לקנות כרטיס DX 10 בחודש הבא (סדרה 8 של NV)

כי הם יעלו מלא...

אז השאלה שלי היא האם ידוע לכרטיסי ה DX9 יירד המחיר כאשר כרטיס ה DX10 ייצאו?

(כמו ה X1950 PRO וה X1900 XT :שניהם 512 MB י)

פורסם

מממ סביר להניח שכן

פורסם

לא בהתחלה , אני מאמין שיינסו להרוויח כמה שיותר על DX10 ורק אחרי חודש חודשים המחירים יתאזנו

ותיהיה ירידת מחירים של הדור הקודם

פורסם

אני לא מתכוון לקנות כרטיס DX 10 בחודש הבא (סדרה 8 של NV)

כי הם יעלו מלא...

אז השאלה שלי היא האם ידוע לכרטיסי ה DX9 יירד המחיר כאשר כרטיס ה DX10 ייצאו?

(כמו ה X1950 PRO וה X1900 XT :שניהם 512 MB י)

מממ סביר להניח שכן

אפילו הגיוני שכן , בסך הכל , אחריי שכרטיסים חדשים יוצאים , הרבה ירצו את הטכנולוגיה האחרונה וירוצו לקנות , ואז בעלי חנויות נתקעו עם הישנים , והם רוצים למכור אותם , נכון? אז הם פשוט מורידים מחיר , בשביל להיות בטוחים שיקנו אותם עכשיו ולא עוד שנה כשהם כבר יחשבו רמה מתחת להיום וכמה רמות מעל חומרת אספנים ...

לא בהתחלה , אני מאמין שיינסו להרוויח כמה שיותר על DX10 ורק אחרי חודש חודשים המחירים יתאזנו

ותיהיה ירידת מחירים של הדור הקודם

מה שאמרתי לא יקרה מייד , אבל כמו שאמרת , חודש חודשיים , ואפילו בחנויות היותר איטיות , גג 4 חודשים

פורסם
  • מחבר

מה חודש חודשיים

יש סיכי שהם יורידו את המחירים של כרטיס DX9 רק אחרי שבועיים בערך?

פורסם

מאיפה אנחנו צריכים לדעת?

אין לנו שום דרך לדעת.

פורסם
  • מחבר

בערך...

ומהעבר, בין DX8 ל DX9

לא משנה...

הבנתי את הנקודה שלך...

פורסם

אני חושב שלא יהיה שינוי. מכוון שהמעבר לויסטה לא יהיה מידי. בכלל לא.

יקח זמן ודי הרבה עד שויסטה יכנס לכל בית בעולם

פורסם

אני חושב שלא יהיה שינוי. מכוון שהמעבר לויסטה לא יהיה מידי. בכלל לא.

יקח זמן ודי הרבה עד שויסטה יכנס לכל בית בעולם

יש משהו במה שהוא אומר ,בסך הכל , הרבה הכריזו פה (ובינייהם אני) שהם לא יעברו לויסטה ולDX10 לפחות עד שיהיו בנצ'ים , השוואות עם XP , ושאר ירקות ...

יהייה שינוי, תמיד יש אם מוציאים חדש , הישנים יורדים במחיר , ואת תג המחיר שלהם החדשים תופסים...

במקרה כזה , כל התהליך ייקח משהו כמו חצי שנה, שנה גג, ועד אז כבר לא ישארו כרטיסי DX9.0C , במידה ומה שתיארנו אכן יקרה

פורסם

יש השערות למחרי של כרטיס מסך בינוני שיתמוך בDX 10?

ועוד משהו שלא הבנתי כדי להריץ את ויסטה עם הממשק היפה (Aero) יהיו חייבים כרטיס שתומך בDX 10? ועם לא אז זה טוב רק למשחקים? (עד שיצאו משחקים שתומכים בזה)

פורסם

יש השערות למחרי של כרטיס מסך בינוני שיתמוך בDX 10?

ועוד משהו שלא הבנתי כדי להריץ את ויסטה עם הממשק היפה (Aero) יהיו חייבים כרטיס שתומך בDX 10? ועם לא אז זה טוב רק למשחקים? (עד שיצאו משחקים שתומכים בזה)

כרטיסי שוק הmid range המשתלמים עולים תמיד בסביבות ה1200 (כמו 7900GS הסוס) , ועד משהו קיצוני כמו 1800 , משם זה כבר high end , ולא , הויסטה תראה יותר יפה על aero , אז זה לא רק למשחקים

פורסם

חשבתי לפתוח ת'רד חדש בנושא, אבל אני אשאל את מה שרציתי כאן ואולי תוכלו לעזור לי. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בימים הקרובים וההתלבטות היחידה שיש לי היא לגבי כרטיס המסך. השאלה שלי היא, אם אני משחק רק במשחקי ספורט כמו FIFA, NBA, NFL, האם יש סיכוי שבגלל ה- DIRECTX10 בעוד שנתיים שלוש הכרטיס מסך שאקנה (7600GT) בכלל לא יוכל להריץ אותם, או שפשוט לא אוכל להנות מהגרפיקה המשודרגת? אני מקווה ששאלתי את זה ברור, ומקווה שמישהו יוכל לעזור לי לקבל הבהרה על הנושא כי זה מאוד מבלבל. תודה!

פורסם

חשבתי לפתוח ת'רד חדש בנושא, אבל אני אשאל את מה שרציתי כאן ואולי תוכלו לעזור לי. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בימים הקרובים וההתלבטות היחידה שיש לי היא לגבי כרטיס המסך. השאלה שלי היא, אם אני משחק רק במשחקי ספורט כמו FIFA, NBA, NFL, האם יש סיכוי שבגלל ה- DIRECTX10 בעוד שנתיים שלוש הכרטיס מסך שאקנה (7600GT) בכלל לא יוכל להריץ אותם, או שפשוט לא אוכל להנות מהגרפיקה המשודרגת? אני מקווה ששאלתי את זה ברור, ומקווה שמישהו יוכל לעזור לי לקבל הבהרה על הנושא כי זה מאוד מבלבל. תודה!

1. גם אם DX10 לא היה צפוי לצאת בקרוב, סביר להניח שעוד שנתיים-שלוש ה- 7600GT לא יוכל להריץ (או לפחות להריץ בצורה סבירה) את המשחקים החדשים ביותר. ככה זה בשוק כרטיסי המסך.

2. ייקח מעט זמן עד שמרבית או כל המשחקים ייתמכו ב- DX10, כך שיש עוד זמן לפני שכל כרטיסינו לא יהיו שמישים בכלל.

3. לגבי הרצת משחקי DX10 על כרטיסים שלא תומכים בפורמט - למיטב ידיעתי זה לא יהיה אפשרי להריץ אותם אלא אם הם יתמכו במקביל ב- 9.0c וב- 10. בדיוק אותו הסיפור כמו שעברנו מ-8 ל-9.... (תקנו אותי אם אני טועה בנקודה הזאת).

פורסם

יווו איזה שנה חראאא לא כדאי להשקיע במחשב חדש השנהה סעמקק!!

כל כמה חודשים יותא משהו חדשש!!

הרבע הראשון של 07 יוצא ה DX10 למרות ששל NV יוצא עוד חודש של ATI בטח יצא עד אז

ואח"כ יוצא גם התמיכה במעבדים מרובעי ליבה נירא לי בערך ב רבע ה 2 - 3 וגם באותו הזמן יצא ה PCI-E 2.0 ( שאם הבנתי נכון זה תקן חדש שאז עוד כ.מסך חדשים אבל בזה אני לא בטוח )

סעמק ואני עוד תיכננתי עד מחשב חדש עוד איזה 3 - 4 חודש חצי שנה גג אחרי שיצא ה DX 10.. :(

פורסם

יווו איזה שנה חראאא לא כדאי להשקיע במחשב חדש השנהה סעמקק!!

כל כמה חודשים יותא משהו חדשש!!

הרבע הראשון של 07 יוצא ה DX10 למרות ששל NV יוצא עוד חודש של ATI בטח יצא עד אז

ואח"כ יוצא גם התמיכה במעבדים מרובעי ליבה נירא לי בערך ב רבע ה 2 - 3 וגם באותו הזמן יצא ה PCI-E 2.0 ( שאם הבנתי נכון זה תקן חדש שאז עוד כ.מסך חדשים אבל בזה אני לא בטוח )

סעמק ואני עוד תיכננתי עד מחשב חדש עוד איזה 3 - 4 חודש חצי שנה גג אחרי שיצא ה DX 10.. :(

דווקא זמן מצויין להשקיע במחשב חדש, כל המחירים צונחים מהרגע לרגע, והשיפור בביצועים וכל התוכנות שיתמכו בכל העסק ייקחו עוד שנה שנתיים, בזמן הזה למה שלא תהנה מהמחשב החדש שלך?

אה, ותפסיק לקלל בבקשה, זה עושה תפורום שלנו מכוער

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים