עבור לתוכן

מתי יצא הטכנולגיה הבאה אחרי LCD שאני ידע עם שווה לחכות כדי לקנות LCD בזול

Featured Replies

פורסם

מתי יצא הטכנולגיה הבאה אחרי LCD שאני ידע עם שווה לחכות כדי לקנות LCD בזול

פורסם

אל תחכה... פשוט תקנה...

פורסם

טכנולוגיה.. באה.... מה??.. יש איזה ROADMAP של חברת מסכי LCD שמפורט בו על איזה התקדמות טכנולוגית מהפכנית שאתה יודע עליו ואנחנו לא :-X? :nixweiss:

רק תוהה כי לא שמעתי על שום דבר חדש במסכי LCD כבר כמה חודשים טובים, אפילו שנה?

-ג'ו

פורסם

אני שמעתי על טכנולגית הליזר משהו כזה......

שהיא תהווה תחליף לlcd

והיא גם תעלה יותר זול היא אמורה להיכנס לשוק הרחב בסוף 2007

אז אם יש לך כוח לחכותתתתת

פורסם

תקנה LCD, המחירים הוזלו משמעותית לאחרונה

פורסם

ישנם כמו שאמרו מסכי לייזר אמורים לצאת בחג מולד של שנה הבאה.. לפחות ככה קראתי..

הם יהיו יותר עם איכות יותר טובה ויעלו הרבה יותר זול אבל המסכים האלה יהיו רק מ40 אינטש ומעלה אולי אפילו מ30

כי הם הטכנולוגיה הזאת עובדת טוב רק במסכים גדולים או משהו כזה.. אבל אין טעם לחכות שנה.. תקנה LCD טוב עכשיו

מומלץ הL194WT או ה20 אינטש שלו.. הL204WT

פורסם

לא יודע מה זה מסכי לייזר, אבל מה שיחליף את הLCD יהיה SED, שזה משהו כמו שילוב של LCD עם CRT, הוא יהיה איכותי במיוחד ועם זמני תגובה של CRT, כלומר אפסיים.

אבל זה מתוכנן לתחילת 2008

פורסם

בהמשך למה ש-RK אמר, הנה עוד קצת מידע על SED, טכנולוגיה שנראית מבטיחה מאוד.

המסכים הראשונים יבואו עם קונטרסט של 1:50,000 והבאים אחריהם יהיו עם קונטרסט של 1:100,000!!!

כמו כן הם יציגו זמן תגובה של 1ms ועוד הרבה הפתעות.

ואחרון וחביב, מה שכל החברות חומרה הגדולות מנסות לפתות אותנו איתו (לפחות לרוכשי המחשבים הניידים) - צריכת אנרגיה נמוכה מאוד.

לפי מה שאני יודע הם מבוססים על עיקרון של פוטו-אלקטריות שבו אלקטרונים מואצים דרך סריג מקטודה לאנודה ופוגעים באטומים של גז.

מעוצמת הפגיעה מועברת אנרגיה קינטית מהאלקטרונים לאטומים והאטומים משחררים את האנרגיה הקינטית שהם קיבלו בצורת פוטונים אשר פוגעים במסך ומציגים צבעים שונים, דבר הנובע מאנרגיה שמשוחררת באורכי גל שונים (בצורה שיטחית מאוד: צבע אור = פוטון).

מה שיפה בטכנולוגיה זה שבעצם כל פיקסל אשר מוצג במסך הוא כמו שפורפרת של תותח אלקטרונים במסך CRT, אך הוא בגודל של פיקסל קטנטן, מה שמאפשר לדחוס את כל הטכנולוגיה הזאת במסכים דקים שהתרגלנו לחבב כ"כ. כל זאת באיכות של CRT ומעלה ובחבילה של LCD.

http://en.wikipedia.org/wiki/Surface-conduction_electron-emitter_display

http://en.wikipedia.org/wiki/SED_screens

פורסם

והמחיר שלהם יהיה גדול מהLCD או קטן ממנו? כי המסכי לייזר אומרים שהמחיר הרבה יותר נמוך מהLCD..

אבל אממ אין טעם אם רוצים עכשיו לקנות מסך לחכות לSED או ללייזר הם יוצאים עוד שנה שנתיים..

פורסם

אתה יכול להיות בטוח שכשיוציאו אותם לשוק הם יהיו יקרים מאוד עם הזמן מחירם ירד אותו דבר קרה גם עם ה-LCD ובעצם כל דבר זה ככה אל תחכה לשנה הבאה תקנה עכשיו תמיד יוציאו משהו חדש יותר גם אחרי ה-SED הזה יוציאו משהו חדש והוא יחשב ישן

פורסם
  • מחבר

לא התכוונתי שאני רוצה לקנות מסך מחשב אלה LCD 42 או 48' אינטצ' לסלון

למחשב ברור שאני לא יחכה יום שישי אני קונה את הLG1970HR

תודה לכולם

פורסם

סתם שתדע גם אני רציתי לנות לפני שבועיים את המסך הזה והחלטתי במקום לקנות את הL194WT

יש לו גם 1:1200 בניגודיות והוא 19 אינטש ויש לו 5MS שזה מספיק לכל משחק ולא יהיה שום מריחות בכלום..

והוא בדיוק כמו הL1970HR רק שהמסך L194WT רחב שזה עדיף למשחקים והרבה יותר טוב לסרטים וגם באינטרנט ובשולחן העבדוה זה יותר נוח כי אפשר לפתוח כמה חלונות במכה ולראות 2 חלונות בו זמנית

ומה שטוב שהL1970HR עולה 1800 והL194WT עולה 1350..(לפחות איפה שאני קונה :P) והם בדיוק אותו הדבר רק שעדיף רחב..

למקרה שתרצה להשקיע טיפה יותר יש את הL204WT ב2000 עם רזולוציה יותר גבוהה והוא 20 אינטש..

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה

אבל מסך רחב פשוט לא בא לי טוב בעיניים

מצידי שיהיה הרבה יותר איכותי וזול

אבל הצורה מעצבנת לי בעין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים