עבור לתוכן

צריך המלצה למסך 19אינץ בסביבות ה1500

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה אני אגיד לו שכדאי CRT ושעדיף שהוא ילך לחנות ויבחר אחד שהכי מתאים לו.

פורסם

איזה אחריות הם נותנים עליו? ואם אתה יודע, הם מייבאים אותו בעצמם(=יבוא אפור) או קונים מהיבואן(ח.י)?

הזמנתי אותו ב1450(לא מאייבורי)ואני מקבל אותו ביום שישי... ח.י מחליפים על פיקסל שרוף 1 בשבועיים הראשונים ולאחר מכן מעל 3.

אני קניתי מאייבורי 1970HR והאחריות היתה של ח.י.. לצערי פעמיים קבלתי מסך עם סדק ברגלית ולבסוף - אחרי קצת ויכוחים ותלאות, ומשום שלא היה יותר את הדגם הזה במלאי - ביטלתי את הרכישה, החזרתי את המסך ואחרי 10 ימים קבלתי צ'ק בדואר (אני מניח שחלק מהעיכוב נבע מהעובדה שזה היה בחוה"מ סוכות). המחיר שלהם היה מצויין והבטיחו החלפה על כל פיקסל בשבועיים הראשונים, ואחרי כן לפי תנאי היבואן בתעודת האחריות.

אתה יכול גם לראות הודעה בפורום צרכנות של MSN שבה מנהל השירות שלהם טוען שזו המדיניות שלהם כאן (לקראת סוף הדף).

פורסם

---אני ההיתי מציע לך לקנות לו LG או SAMSUNG של "19 ולשים רזולוציה של 1024*768.

זה גם מספיק גדול לרוב הדברים הרגילים שעושים במחשב וזה גם יראה לדעתי מספיק גדול וברור על גבי מסך "19.

מסכים בהחלט זה הכי טוב בשבילך לדעתי..

אני קונה את הL194WT ב1350 שקל באייבורי יותר זול מכל מחיר בZAP

איפה מצאת את המסך באייבורי? באתר שלהם הוא לא מופיע ברשימה.

פורסם

יש להם אותו ב1790 שקל..או 1780 שקל..

אני לאידוע באתר שלהם לא מופיע כמעט כלום.. אני שאלתי בחנות כשרציתי לקנות מחשב לפני שבוע..

בסוף החלטתי ללכת על L194WT שעם אותם נתונים חוצמיזה שהוא 5MS במקום 2 ובמילא למשחקים 5MS מספיק לגמרי.. ולא יהיה שום מריחות

והוא רחב שאני העדפתי רחב והוא גם עולה רק 1350 שמסך בנתונים שלו אמור לעלות לפחות 1800 ומסך 17 אינטש בנתונים שלו אמור לעלות יותר אפילו בקצת..

פורסם

לי הם מכרו אותו ב-1690 - חבל שהייתי צריך להחזיר אותו ועכשיו אני שוב מחפש מסך. כרגע אין להם את המסך הזה - שבסה"כ נראה לי כמסך הטוב וגם האלגנטי ביותר עד 2000 ש"ח - וגם לא יודעים מתי יהיה. היבואנים אומרים שצריך להגיע משלוח של המסכים האלו בסוף החודש. מהאתר של אייבורי קשה ללמוד משהו, והאמת היא ששאלתי איש מכירות שלהם כמה ימים לפני שקניתי וגם הוא אמר לי שאין להם את ה-1970, וכשהייתי שם ושאלתי שוב פתאום היה להם. עניין של מזל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים