עבור לתוכן

צריך המלצה למסך 19אינץ בסביבות ה1500

Featured Replies

פורסם

היי,

אבא של חבר שלי מעוניין לקנות מסך חדש. הבעיה היא שהראייה שלו ממש לא טובה ולכן הוא צריך מסך שיראה התצוגה באופן ממש ברור. לכן חשבנו על לקנות מסך 19 אינץ'. חשוב לציין שאבא של חבר שלי לא משחק במחשב או דברים כאלו והדבר היחיד שהוא צריך זה שהטקסט על המסך יראה באופן מאוד ברור.

רציתי לדעת על איזה מסך אתם ממליצים בטווח בסביבות ה1500 שקל. חוץ מזה יש לי מספר שאלות:

האם בכלל יש הבדל בין מסכים באיכות שהם מציגים טקסט?

והאם יש הבדל בין CRT וLCD באיכות התצוגה?

תודה מראש על העזרה

פורסם

לבעלי ראייה לקוייה ההיתי הולך רק על CRT טוב כדי שיהיה אפשר להשתמש ברזולוציה נמוכה.

בLCD, כשמשתמשים ברזולוציה לא נאטיבית הכל נמרך וניהיה איכסה כזה, אפילו עם ראייה טובה זה מאד מעצבן.

פורסם

אתמול קיבלתי את ה BenQ FP93GX שעלה לי 1500 במכירה פומבית

ולדעתי הוא מציג טקסט בצורה מאוד ברורה וחדה ברזולוציה הטבעית שלו (1280X1024) אבל אולי זה קטן מידי בשביל האבא אז אפשר לשים אותו על רזולוציה יותר קטנה... כמו 1024X768 שרואים בה את הכתוב יותר גדול אבל פחות חד ( אבל עדיין ברור!)

זה מסך 19 אינץ טוב לדעתי ולא יקר..

פורסם

L194WT.. אחלה מסך באייבורי עולה רק 1350..

תראה כמה טריידים לידך דיברנו על המסך הזה.. מישהו שראה את כל המסכים בחנות של סוני סאמסונג ומלא חברות ואמר שזה המסך שראו בו הכי טוב

ויש לו נתונים ממש טובים ועוד יחסית למחיר שלו הוא ממש פצצה..

פורסם
  • מחבר

ואיך האיכות תמונה שלו ברזולוציות נמוכות כמו 600*800. אין לי מושג באיזה רזולוציה האבא ישתמש אבל עדיף שאם תיהיה בעיה הוא יוכל להוריד את הרזולציה ובכך להגדיל את הטקסט. לכן זה חשוב שהמסך יראה טקסט ברור בכל הרזולוציות.

תודה על העזרה.

פורסם

אין מסך LCD שיראה לך טקסט ממש חד\ברור ברזולוציות שונות מהנאטיבית.

חוץ מהDELL 30 אינץ'.

פורסם
  • מחבר

קיצור אז לקחת CRT? כי לא אכפת לו אם זה מסך דק או רגיל הוא רק צריך אחד טוב.

יש לכם המלצות על מסכי CRT טובים בעד 1500 שקל.

וכמו תמיד תודה על העזרה

פורסם

לדעתי ברזולוציה 600X800 הכל ממש מכוער.. 1024X768 יהיה הכי טוב לאבא שלך..

אני מאמין שבהורדה של רזולוציה אחת עדיין לא יהיה עיוותים במסך והכל יראה סבבה..(במסך שאמרתי..) אני קונה אותו שבוע הבא ויוכל להגיד לך איך רואים בווינדוס

כשמורידים רזולוציה אחת מתחת לרזולוציה הטבעית.. ב600X800 בטוח אבל שלא יראו טוב אבל במילא זה ממש מכוער בכזה רזולוציה..

פורסם
  • מחבר

תראה מכער או לא מכוער זה לא משנה. תבין הוא לא כמו מישתמש ממוצע שגולש פה, הדברים היחידים שמעניינים אותו כוללים רק טקסט ולא משחקים וסרטים. ככה שהמחשבה היחידה היא האם המסך מציג תמונה איכותית גם ברזולוציה נמוכה.

אמרת שאתה קונה מסך בשבוע הבאה, איזה אתה קונה מאיפה ובכמה?

פורסם

אני קונה את הL194WT ב1350 שקל חנות אסור להגיד פה בפורום אבל..=/

פורסם

אני קונה את הL194WT ב1350 שקל חנות אסור להגיד פה בפורום אבל..=/

מחיר ואיפה לקנות אתה יכול להגיד. אתה לא יכול להביע דעה על חנות כזו או אחרת. תקרא את החוקים, אל תמציא אותם.

תראה מכער או לא מכוער זה לא משנה. תבין הוא לא כמו מישתמש ממוצע שגולש פה, הדברים היחידים שמעניינים אותו כוללים רק טקסט ולא משחקים וסרטים. ככה שהמחשבה היחידה היא האם המסך מציג תמונה איכותית גם ברזולוציה נמוכה.

אמרת שאתה קונה מסך בשבוע הבאה, איזה אתה קונה מאיפה ובכמה?

אני ההיתי מציע לך לקנות לו מסך CRT של LG או SAMSUNG של "19 ולשים רזולוציה של 1024*768.

זה גם מספיק גדול לרוב הדברים הרגילים שעושים במחשב וזה גם יראה לדעתי מספיק גדול וברור על גבי מסך "19.

בגדול הרבה יותר עדיף שהוא יגש בעצמו לאיזושהי חנות ויבחר לבד מה מתאים לו יותר, LCD או CRT...

פורסם

---אני ההיתי מציע לך לקנות לו LG או SAMSUNG של "19 ולשים רזולוציה של 1024*768.

זה גם מספיק גדול לרוב הדברים הרגילים שעושים במחשב וזה גם יראה לדעתי מספיק גדול וברור על גבי מסך "19.

מסכים בהחלט זה הכי טוב בשבילך לדעתי..

אני קונה את הL194WT ב1350 שקל באייבורי יותר זול מכל מחיר בZAP

פורסם

אני דיברתי על CRT. נערך.

פורסם

אני קונה את הL194WT ב1350 שקל באייבורי יותר זול מכל מחיר בZAP

איזה אחריות הם נותנים עליו? ואם אתה יודע, הם מייבאים אותו בעצמם(=יבוא אפור) או קונים מהיבואן(ח.י)?

הזמנתי אותו ב1450(לא מאייבורי)ואני מקבל אותו ביום שישי... ח.י מחליפים על פיקסל שרוף 1 בשבועיים הראשונים ולאחר מכן מעל 3.

פורסם

לאידוע הם אמרו שזה מ5 פיקסלים שרופים אבל ואז התווכחתי איתם והם אמרו זה האחריות של LG אני לא יכול לשנות

עכשיו גילתי שהאחריות של LG זה 3 פיקסלים אז אני הולך לריב איתם על זה..

ואממ אני הולך לבדוק במקום איך נראה המסך על מחשב ולבדוק שאין פיקסלים שרופים.. אז ככה שאם ישר אין פיקסלים שרופים אז הכל סבבה=]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים