עבור לתוכן

THERMALTAKE 470W איך הוא? ומה כדאי מארז פשוט או אורורה לשימושים שלי..

Featured Replies

פורסם

אני קונה משחב השבוע או שבוע הבא..

E6300 ו7600GS

אני מתכנן לעשות OC למעבד ל333MHZ וגם לכרטיס מסך לעשות לו OC..

עכשיו ההתלבטות שלי היא אם לקנות מארז ברמה נמוכה עם מאוורר 120 מקדימה ו80 מאחורה שעולה 200.. משהו פחות טוב מהקומפיקייס

או לקנות מארז אורורה חדש שעולה שם רק 700 שקל.. בעצם הבעיה שבעתיד אני קונה כרטיס DX10 שפולט הרבה חום וגם לו אני יעשה OC (רגיל לא משהו קיצוני)

ובעצם אני מפחד שהוא ישרף לי במארז ההוא אחרי כמה זמן.. ביחד עם כל הOC כי יהיה ממש חם.. יש לציין שהמחשב הולך להיות פתוח שבוע שלם בלי לכבות..

מה אתם אומרים אז לקנות?

לגבי ספק היה שם רק THERMALTAKE 470W איך הספק הזה..?המוכר אמר שהספק הזה מחזיק לו בבית בSLI שתי גיפורס 7900GT

ואיך החברה..? בעיקרון הוא אמור להחזיק לי כרטיס DX10..

• תגובות 32
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממש לא היתי לוקח את הספק של TT...תן לי תקציב לספק ואני אציע לך משהו עדיף בהרבה.

אני לא היתי קונה אורורה,ממש לא..אתה יכול להשקיע משהו באמצע..נגיד בסביבות ה-300 ולקנות 6920 למשל או אפילו 6A19 יספיקו לך מאוד ושום דבר אל ישרף לך...

שאתה עושה OC למעבד קונים קירור למעבד (גם באורורה,זה לא משנה) כנ"ל לכ.מסך...ה6A19 מאורר נהדר..

פורסם

כש-TT 470W יחזיק SLI אני צנצנת

פורסם
  • מחבר

איך אני בדיוק קונה קירור למעבד ולכרטיס מסך.. אני לבד צריך לבנות אותו על המעבד ועל הכרטיס מסך.?

או שבחנות בונים לי אותו עליו? זה מבטל את האחריות או משהו?!

---כש-TT 470W יחזיק SLI אני צנצנת

המוכר לאניראה לי שיקר עלי כי הוא כל הזמן אמר שהוא משחק הרבה בבית וזה וכששאלנו על הספק הוא אמר עלי שזה יחזיק כל כרטיס גם הגיפורס 8 שיצאו

אם לי זה מחזיק בבית בSLI זוג 7900GT זה יחזיק לך כל כרטיס אז בעצם אתה אומר או שאו שבגלל שהספק לא מספיק טוב הוא לא מנצל רק חלק מהיכולות של הכרטיסים שלו או שפשוט מתישהו הכרטיסים ישרפו לו..?

---ממש לא היתי לוקח את הספק של TT...תן לי תקציב לספק ואני אציע לך משהו עדיף בהרבה.

הבעיה שבחנות הזאתיש רק אותם..

ואבא שלי לא רוצה לקנות ממקום אחר ספק כוח כי אז הוא אומר שאם יהיה בעיה במחשב ויהרס משהו הם יאשימו את הספק שקנינו ממקום אחר ולא יתקנו לנו..

אז מה אני עושה?

---אני לא היתי קונה אורורה,ממש לא..אתה יכול להשקיע משהו באמצע..נגיד בסביבות ה-300 ולקנות 6920 למשל או אפילו 6A19 יספיקו לך מאוד ושום דבר אל ישרף לך...

אני לא רוצה את המארזים האלה אני ממש לא אוהב איך שהם נראים ממש לא.. יש עוד אפשרויות בתקציב שלהם או משהו טיפה יותר שהוא גם מארז שיספיק לי..?

אבל האורורה החדש רק ב700 שקל די משתלם לא? והוא ממש קריר..

פורסם

כמו שאתה כנראה מבין,ליאור הוא ממש לא צנצנת והספק בחיים לא יחזיק SLI...

המוכר שיקר לך,אין ספק בזה.

ליברטי 400 לא מחזיק SLI והוא הרבה יותר טוב מה-TT...

היתי קונה GB טריטון..הוא עולה 400 ש"ח והוא נראה חמוד והכי חשוב הוא איכותי וקריר יחסית...

פורסם
  • מחבר

פאק אז נדפקתי=/ אני יצטרך לקנות ספק במקום אחר..

אבל אז אם יהיה בעיה במחשב ומשהו יהרס הם יגידו לי שהבעיה בספק והוא דפק את המחשב.. ואז מה אני יעשה?

---היתי קונה GB טריטון..הוא עולה 400 ש"ח והוא נראה חמוד והכי חשוב הוא איכותי וקריר יחסית...

כע זה מה ששקלתי לקנות כי הוא גם ניראה סבבה ולא כזה יקר הבעיה שאין להם אותו..=/

אז אני יצטרך לקנות את האורורה החדש לא? ב700 זה גם יחסית זול בשבילו

פורסם

אולי תתן לי את האתר שלהם כדי שנראה מה כן יש להם?

לגבי העניין עם האחריות וזה הכי טוב שתשאל אותם...אני לא יכול לענות לך על זה..

אני רק יודע שאני חושב (בדיוק כמו שכתוב בסטיקי פה) שספקים של TT זה רק בלית ברירה..ועדיף לקנות משהו אחר

פורסם
  • מחבר

חוצ מה 350W FSP וה 350W HEC יש משהו ב250 300 שקל.. שגם משתלם..? משהו רמה מתחתיהם שאולי הם יוכלו להביא לי..(אם אפשר כמה אפשרויות..)

פורסם

330 ש"ח יש לך FSP 400 כבר...

יש כמובן HEC 400 שנדמה לי עולה 290...

חוץ מאלה אין דברים טובים מאלו בתקציב שלך...

HEC קצת פחות טובים מ-FSP..

פחות מ-HEC אני כבר לא מכיר חברה שנחשבת לאיכותית עוד

פורסם
  • מחבר

הספק 350W של FSP או HEC יחזיק לי את הכרטיס 7600GS עם OC

ואת המעבד E6300 עם OC למהירות 3.0 ו3 מאווררי 120..?

פורסם

---כש-TT 470W יחזיק SLI אני צנצנת

המוכר לאניראה לי שיקר עלי כי הוא כל הזמן אמר שהוא משחק הרבה בבית וזה וכששאלנו על הספק הוא אמר עלי שזה יחזיק כל כרטיס גם הגיפורס 8 שיצאו

אם לי זה מחזיק בבית בSLI זוג 7900GT זה יחזיק לך כל כרטיס אז בעצם אתה אומר או שאו שבגלל שהספק לא מספיק טוב הוא לא מנצל רק חלק מהיכולות של הכרטיסים שלו או שפשוט מתישהו הכרטיסים ישרפו לו..?

למה אתה ישר יוצא מנקודת הנחה שהוא משקר?

אולי הוא בעצמו לא יודע? זה ב-90% מהפעמים המצב.

בוא נדבר על נתונים קצת, סבבה?

7900GT נוטה לצרוך 48.4W במאמץ מלא.

שניים כאלה כמובן יצרכו... 96.8W, בחילוק ל-12V (הצריכה מה-3.3V היא זניחה מאוד) קיבלנו 8A

מעבד כמו E6600 נוטה לצרוך במאמץ מלא כ-78W (אולי יותר, זאת הערכה, אינטל לא אוהבים לפרסם את הצריכה המקסימלית)

שהם 6.5A

בינתיים הגענו ל-14.5A

הרדיסק הוא בערך 0.6A, כונן אופטי 1.5A

לוח אם כ-3.5A

עם לוח הארדיסק וכונן אופטי הגענו כבר ל-20A

עם שני כוננים אופטיים ושני כוננים קשיחים הגענו ל-22A

ה-TT 470W יכול להגיע גם עם 17A ב-12V (תלוי עד כמה ישן הוא)

פורסם

עדיף FSP 350..וכן...

פורסם
  • מחבר

---7900GT נוטה לצרוך 48.4W במאמץ מלא.

וכרטיס DX10 אומרים שיצרוך 200W בסטוק?!?!?! זה משוגע אז כמה הוא יצרוך במאמץ מלא?!?!

---ה-TT 470W יכול להגיע גם עם 17A ב-12V (תלוי עד כמה ישן הוא)

אז כנראה שהמחשב שלו לא מנצל את כל הכוח של הכרטיס מסך.. ושל המעבד.. ומתישהו הם יהרסו לו אולי אפילו ?

---עדיף FSP 350..וכן...

ו300W של FSP יספיק למה שאמרתי?

פורסם

7600GS צריך להיות בסדר עם FSP 300...

פורסם

סטוק = ללא OC

מאמץ מלא = פעולה מלא

מנוחה = ללא פעולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים