פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מוכרים את ה Big Typhoon VX בזיגזאג מה אתם אומרים משתשלם לקנות אותו ?http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4982כי אני מתלבט בנינו לבין ה NINJA PLUS ו ה TUNIQ ובכאשר למקום אין מה לדאוג יש את ה ANTEC P180 אז שורה תחתונה מחירו של ה VX הוא 290 ש"ח בזיגזאג מה אתם אומרים חדשה טובה או רעה?
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים אף פעם לא הבנתי, החדש יותר מקרר (כמו שאיזה פרופסור פה כתב "אחלה רוח" ) מהישן?
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים אף פעם לא הבנתי, החדש יותר מקרר (כמו שאיזה פרופסור פה כתב "אחלה רוח" ) מהישן? כן , כי הוא מאפשר יותר סיבובים לדקה (RPM = round per minute ) , שיפור מ1350 ל2000
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים יש לו משהו כמו 30 CFM יותר ו-9 להבים לעומת 7 בישןוגם התפסים שלו ל 775 הם כמו הקירור סטוק של אינטל
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים הוא בדיוק כמו הישן רק עם מתאם חדש שמתאים ל-AM2ועם מאורר חדש ומהיר יותר שעושה "רוח טובה יותר" ופציומטר לשליטה על מהירות המאורר
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מחבר האמת שאמת אחרי הרבה ביקורת נטתי לכיוון ה טוניק תודה דבר נוסף אני מאמין או חשוב שבמארז\המחשב שלי רועש אולי זה טעות שלי כי המחשב האחרון שלי לפני זה הוא מ 1999 אבל בחולזות יכול להיות שיש משבו בדברי? האם הוא מרעיש יש סיכוי שיש משהו ידוע בנושא אם כן תוכלו להגיד לי מה לעשות ועוד דבר קטן אחד אם אני עושה מתכוון לעשות אובר של משהן כמו 4GHZ ומעלה יש לי צורך בקירור לזכרונות כי בפנדה אמרו לי שכן כי אני מתכוון לעשות גם לזכרונות אובר ואם כן ראיתי משהו של EVERCOOL NEON CRAB האם הוא טוב ? סליחה על כל השאלות פשוט אין תמיד זמן להיות בפורום ובמחשב בכלל סליחה ותודה
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מביקורות שראיתי על ה- VX (אין הרבה עדיין) הוא כמעט טוב כמו הטוניק, שוקל פחות וגם מקרר עוד רכיבים חשובים של הלוח אם (קבלים זכרונות וכו')תבחר אתה מה עדיף...
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים קטלני, יש עוד חנויות עם מחיר יותר זול? אני שנה מחכה לביג טיפון החדש, יש לו רוח מזה חזקה וטובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.