עבור לתוכן

קניתי מערכת קולנוע ביתי ויש לי שאלה.

Featured Replies

פורסם

שלום,

הזמנו מערכת קולנוע ביתי אולם ב מסתכלים בשידורים ב YES שמועים רק מה 2 רמוקלים הקדמים,האם זה בגלל שהשידור הוא סטריאופוני?

פורסם

הממיר משדר רק 2.0 ועוד 2.0 זאת אומרת מקסימום 4 רמקולים אבל אפשר להישתמש במפצלים

עוד דבר גם שביס מקס אפשר לחבר את כולם בסרטים לפחות ברובם אפשר ליראות בסראונד ברגיל לא יודע

פורסם

השידורים הרגילים של יס הם בסטריאו. יש סרטים שמשודרים בסראונד, שם תוכל לשמוע בכל הרמקולים.

פורסם

רק עם יש יס מקס כי הממרים הרגילים תומכים רק בפעמים סטריאו

פורסם
  • מחבר

הבנתי, ויש לי עוד בעיה, כשאני שם ב די וי די סרט ושם בשלט על מצב DVD5.1 שומעים רק מ 2 רמוקלים קדמים,וכשמשנים ל DVD2.1 עם אפשרות DSP אז שומעים ממש חלש מהרמקולים האחורים והסנטר ואי אפשר להגיבר אותם במצב הזה, האם יש איזה טעות בחיבור של הרסיבר או שרסיבר מנגן 5.1 כשמגיע לו אות 5.1 בניגוד לכרטיס קול למשל שיכול לעשות מסטריאו סראונד?

פורסם

הסרט תומך ביכלל ב5.1 ? אני ממליץ לך לחבר בחיבור אופטי בן הדי וי די לרסיבר

פורסם
  • מחבר

או העלת נקודה חשובה,כלומר אני צריך סרט של AC3 ורק אז הוא ינוגן ב רסיבר ב 5.1?

כלומר הרסיבר לא יכול למשל ה ב כרטיס קול X-FI לעשות מסטריאו לסראונד?

פורסם

הרסיבר יודע "להפוך" סטריאו לסראונד, אבל זה לא סראונד אמיתי וזה נשמע בהתאם... האפשרות נקראת pro logic

אם אתה רוצה סראונד אמיתי אז הסרט חייב לתמוך בזה

אם זה DVD תסתכל על העטיפה שלו אם הוא תומך בסראונד ואם זה DIVX תסתכל אם הסאונד של הסרט ב AC3

בכל מקרה תחבר את ה DVD לרסיבר עם כבל אופטי או קואקסלי...

פורסם

רק עם יש יס מקס כי הממרים הרגילים תומכים רק בפעמים סטריאו

לא נכון. גם ה-ADB3100 מאפשר חיבור דיגיטלי, לי יש אותו בחדר ובסלון, ואני מחבר אותו דיגיטלית למפענח וזה עובד יפה מאוד. העניין הוא שרק סרטים בתשלום (ורק באחד מהערוצים שבתשלום) משודרים בסראונד.

Anatoli.

פורסם

אתה ביס אם אני לא טועה נכון ?

הממיר שאתה מדבר עליו הוא גדול קטן ? איזה בידיוק לא לפי הדגם אלה לפי התאור

כי אחותי עובדת ביס ולי לקחו את הטלויזיה ככה שאני עלול לקבל אחת בקרוב ;D

ואני היתי רוצה לחבר לה מערכת סראונד

חוץ מזה זה גם יעשה חיים כיפים יותר כי בסלון יש מערכת סראונד וקנינו מנוי להרבה סרטים ביס ככה שזה מבוזבז אז זה יעזור לי אם תענה

אגב דיברתי על אנלוגי

עכשיו דיברתי איתה היא אמרה שזה מה שיש לו S VIDEO וחיבור קואקסיאלי וכבר היא תאמר לי את השאר

פורסם

ויטלי0-"סרטים בתשלום (ורק באחד מהערוצים שבתשלום) משודרים בסראונד."

סרטים כחולים ווטלי הצליל העקפי זה לא מממיר זה מהשכנים ... ::)

פורסם

ה-ADB3100 הוא קטן כסוף, עם סמל של יס בצבע כחול. יש לו חיבור אופטי, ואולי גם קואקסיאלי, אצלי זה מחובר באופטי.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים