פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים שלום,הזמנו מערכת קולנוע ביתי אולם ב מסתכלים בשידורים ב YES שמועים רק מה 2 רמוקלים הקדמים,האם זה בגלל שהשידור הוא סטריאופוני?
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים הממיר משדר רק 2.0 ועוד 2.0 זאת אומרת מקסימום 4 רמקולים אבל אפשר להישתמש במפצלים עוד דבר גם שביס מקס אפשר לחבר את כולם בסרטים לפחות ברובם אפשר ליראות בסראונד ברגיל לא יודע
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים השידורים הרגילים של יס הם בסטריאו. יש סרטים שמשודרים בסראונד, שם תוכל לשמוע בכל הרמקולים.
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר הבנתי, ויש לי עוד בעיה, כשאני שם ב די וי די סרט ושם בשלט על מצב DVD5.1 שומעים רק מ 2 רמוקלים קדמים,וכשמשנים ל DVD2.1 עם אפשרות DSP אז שומעים ממש חלש מהרמקולים האחורים והסנטר ואי אפשר להגיבר אותם במצב הזה, האם יש איזה טעות בחיבור של הרסיבר או שרסיבר מנגן 5.1 כשמגיע לו אות 5.1 בניגוד לכרטיס קול למשל שיכול לעשות מסטריאו סראונד?
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים הסרט תומך ביכלל ב5.1 ? אני ממליץ לך לחבר בחיבור אופטי בן הדי וי די לרסיבר
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחבר או העלת נקודה חשובה,כלומר אני צריך סרט של AC3 ורק אז הוא ינוגן ב רסיבר ב 5.1?כלומר הרסיבר לא יכול למשל ה ב כרטיס קול X-FI לעשות מסטריאו לסראונד?
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים הרסיבר יודע "להפוך" סטריאו לסראונד, אבל זה לא סראונד אמיתי וזה נשמע בהתאם... האפשרות נקראת pro logicאם אתה רוצה סראונד אמיתי אז הסרט חייב לתמוך בזה אם זה DVD תסתכל על העטיפה שלו אם הוא תומך בסראונד ואם זה DIVX תסתכל אם הסאונד של הסרט ב AC3בכל מקרה תחבר את ה DVD לרסיבר עם כבל אופטי או קואקסלי...
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים רק עם יש יס מקס כי הממרים הרגילים תומכים רק בפעמים סטריאו לא נכון. גם ה-ADB3100 מאפשר חיבור דיגיטלי, לי יש אותו בחדר ובסלון, ואני מחבר אותו דיגיטלית למפענח וזה עובד יפה מאוד. העניין הוא שרק סרטים בתשלום (ורק באחד מהערוצים שבתשלום) משודרים בסראונד.Anatoli.
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים אתה ביס אם אני לא טועה נכון ? הממיר שאתה מדבר עליו הוא גדול קטן ? איזה בידיוק לא לפי הדגם אלה לפי התאור כי אחותי עובדת ביס ולי לקחו את הטלויזיה ככה שאני עלול לקבל אחת בקרוב ;Dואני היתי רוצה לחבר לה מערכת סראונד חוץ מזה זה גם יעשה חיים כיפים יותר כי בסלון יש מערכת סראונד וקנינו מנוי להרבה סרטים ביס ככה שזה מבוזבז אז זה יעזור לי אם תענה אגב דיברתי על אנלוגי עכשיו דיברתי איתה היא אמרה שזה מה שיש לו S VIDEO וחיבור קואקסיאלי וכבר היא תאמר לי את השאר
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים ויטלי0-"סרטים בתשלום (ורק באחד מהערוצים שבתשלום) משודרים בסראונד." סרטים כחולים ווטלי הצליל העקפי זה לא מממיר זה מהשכנים ... :
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים ה-ADB3100 הוא קטן כסוף, עם סמל של יס בצבע כחול. יש לו חיבור אופטי, ואולי גם קואקסיאלי, אצלי זה מחובר באופטי.Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.