עבור לתוכן

חברה עזרה דחוף!

Featured Replies

פורסם

היום התקנתי על ה6800GT ASUS קירור חדש ACCELERO X1 לצערי הרב החיבור מתח שלו הוא או 2 פינים או 4 פינים (מחברים גדולים) ולי בASUS אלוקים יודע למה יש לי מחבר 3 פינים פצפון. ושאין באף חנות נראה לי!

התייעצתי עם החברה והם אמרו לי לשנות את המחבר 2 פינים ולחבר את המחבר הקטן של הקירור של ASUS (מחבר 3 פינים קטנים).

הלכתי לחנות אלקטרוניקה והוא חיבר לי את המחבר של המאוורר המקורי למאוורר החדש. כמו שהם ציינו.

חזרתי הביתה התקנתי את הגוף קירור על הכרטיס וכשהדלקתי את המחשב המאוורר עבד בכרטיס עם אזעקת אמת! מחשב לא מגיב ורק צפירה מטריפה ומפחידה!.

לתומי חשבתי שזה בגלל שיש למחבר שלוש פינים ואני חיברתי רק 2 אז קרעתי גם חוט כחול מהמחבר של ה4 פינים והדבקתי ביניהם ולא עבד!

עכשיו הקצפת שבאתי להחזיר את המחבר הישן לגוף קירור הישן קרעתי את מה שבחנות עשו לי משמע במחבר 3 פינים הקטן אי אפשר היה להחזיר את זה למצב הקודם!!!

עכשיו חיברתי את זה באילתור מטורף וזה עלול להשתחרר כל רגע, זה עובד אבל אני ממש מבואס.

א.קניתי קירור חדש והוא לא עובד בזבוז כסף שאין.

ב.הרסתי את המחבר הקטן ועכשיו החוטים מחוברים אליו וזה יכול להתנתק כל רגע!!!

חברה מה עושים?

קצת תמונות להמחשה באתר שעשו את זה לאותו כרטיס.

http://www.extreme-mods.de/readarticle.php?article_id=17&rowstart=3

שם מלא של הכרטיס

ASUS V9999GT.

בתודה מראש.

פורסם

אם אתה יכול לצרף תמונות של הנזק, גם של המחבר על כרטיס המסך וגם של החיבור של המאוורר זה יעזור להבין מה הנזק ואיך אפשר לתקן אותו.

פורסם
  • מחבר

אוקי כמה תמונות:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

עוד תמונה

[attachment deleted by admin]

פורסם

קודם כל תרגע ואל באסה!!! אם הכל כרגע עובד אז אין מקום לדאגה... :xyxthumbs:

החיבור עצמו בתמונה נראה לי דווקא בסדר גמור...

למאווררים כמו שתארת יש 3 חוטים שהם- חוטי מתח-שחור(-) ואדום(+) ואצלך הכחול לחיישן...

תפעיל תוכנת ניטור כמו אוורסט ותבדוק שהיא קוראת את המהירות של המאוורר על הכרטיס מסך.

אם כן אז ממש הכל בסדר...

אתה רק צריך לוודא בעצם שהחוטים לא יצאו מהמחבר...לדעתי אם תשים על החיבור בין החוטים למחבר ממש טיפה דבק חם או אפילו דבק פלסטי הם לא יצאו בקלות ובעצם הקירור בסדר גמור....

פורסם

התכוונתי לתמונות של הנזק אצלך ולא תמונות מהאתר הזה... יהיה הרבה יותר קל להבין מה הבעיה ואיך לפתור אותה אם תתן תמונות של הכרטיס שלך.

אין לך איזה מצלמה דיגיטלית שאתה יכול לצלם איתה?

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני הולך להדביק בינתיים זה עובד והכל בסדר רק חבל שקניתי את הקירור זה כסף סתם לשווא...

בכל מקרה הקירור הזה הוא די טוב (כשהוא נקי) הוצאתי ממנו כל כך הרבה אבק היום זה לטובה הכרטיס היה מגיע ל90 מעלות ועכשיו בשיא הוא על 56 מעלות שזה סביר הדבר הבא זה רק להדביק את הכבלים שחברתי במאולתר וזהו תודה רבה חברה.

פורסם

תראה נראה לי מוכר פשוט הקטע הזה - לתכנן לקנות משהו לחסוך ואז להוציא את זה לפועל ואז איכשהו,אולי בגלל הציפיה שזה ישנה את חייך לטובה, אתה מרגיש בסוף שמשהו דפוק....

אבל לפי כל הנתונים שלך-

א. זה עובד.

ב. זה מצליח להראות שינוי לטובה במערכת.

יאללה די עם זה!

אני מקווה שעוד תראה לטווח הארוך שהיה שווה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים