עבור לתוכן

אני בבעיה רצינית עם המורה לנהיגה שלי!

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני בן 17 והתחלתי ללמוד נהיגה, עכשיו לקחתי מורה מסויים (אני לא אפרט בשמות) ולמדתי איתו. עכשיו היה מקרה שאני הברזתי לו פעמים אפשר להגיד... פעם אחת שאני לא יכול להגיד שזה אשמתי או לא אבל קבענו שני ימים מסויימים ללמידה אבל השיעור הוא פעם בשבוע... עכשיו יכול להיות שאני התבלבלתי יכול להיות שהוא התבלבל (מה שלפי דעתי נראה לי נכון למה הוא אידיוט גמור) והוא צילצל אלי וירדתי והיה שיעור כרגיל אולם באיחור אבל היה שיעור..

הפעם השנייה הייתה שבכלל שהברזתי לא כי שכחתי... עכשיו מגיעה הקטע היפה:

פעם אני מגיעה למקום המפגש וחכיתי לו 20 דקות והוא לא הופיעה... עכשיו אני מצלצל אליו ומסתבר שהוא נרדם או משהו... :kopfpatsch:

מהקטע הזה הייתה לנו מריבה והפסקתי לקחת שיעורים למשך חודשים בערך... אחרי שמצאתי מורה אחר הייתי צריך להגיד למורה הקודם שכבר עשיתי 24 שיעורים ושיתן לי אישור. אבל המניאק אומר שאני צריך לשלם על השיעור שלא הגעתי אבל גם הוא לא הגיעה!!!

ועכשיו הוא אומר שאני צריך לשלם לו ורק אז הוא יתן לי את האישור....

מה אני צריך לעשות?? לשלם? :nixweiss: תעזרו לי :-[

פורסם

תשלם

לפני תקנות משרד התחבורה

אם קבעתם על שיעור,ואתה לא ביטלת אותו 24 שעות לפני המועד,ולא הגעת לשיעור,הרי שאתה מחויב לשלם על השיעור.

פורסם
  • מחבר

אבל גם הוא לא הגיעה!

פורסם

החיים קשים! תשלם לו ותעבור מורה.

פורסם

תשלם , יש מיקרים גרועים יותר.

אתה יכול לתלות פוסטרים בכל העיר שהמורה הזה חרא.

פורסם

אבל גם הוא לא הגיעה!

נשמע לי מאוד לא אמין

סליחה שאני לא מאמין לדבריך

אבל מילה של תלמיד לנהיגה אל מול מילה של מורה לנהיגה=המורה נהיגה פשוט צודק...

אני מאוד בספק אם הוא שכח להגיע,הוא עובד כל היום ומן הסתם שבדיוק לפני השיעור שלך היה גם שיעור של תלמיד אחר,ואחרי השיעור המיועד שלך היה עוד שיעור של תלמיד אחר....הכל רשום אצלו ביומן.

במקרה הכי הגיוני-אתם תיאמתם להפגש במקומות לא נכונים,ואם ככה-אז זו אשמתך בכל מקרה.

פורסם

אין לך ברירה אלא לשלם, לסחטן הזה.....

תמיד מורי נהיגה אלה ככה, גם לי היה מקרה דומה לשלך עם המורה, עשיתי שיעורי נהיגה על קטנוע 50 סמ"ק והיה לי מורה צעקן ובגלל הצעקות שלו על כל פשלה קטנה שעשיתי הוא צעק כמו משוגע עליי ופעם אחת גם הוא הבריז לי, הייתי צריך לחכות לו שעה....

יש מורי נהיגה חרות שהשטן ברא אותם בעצמו, שהם רק רוצים לסחוט נערים תמימים (או כל מי שתמים) ודברים כאלה........

אנחנו התלמידים של המורה לנהיגה מסכנים אם אנחנו נופלים על הבנאדם הלא נכון :'(

פורסם

קרה לי דבר דומה עם המורה שלי.

פעם אחת לטענתו לא הגעתי לשיעור ב-10 בבוקר בחופש הגדול, למרות שבחיים לא הייתי קובע לשעה כזאת, הוא העיר אותי בטלפון ואמרתי לו שלא קבענו והוא אמר שקבענו. אז קבענו ב-6 לאותו יום והוא עשה לי גם קטע שהוא קבע איתי ועם עוד מישהי באותו זמן וגרם לי לחכות שעה באוטו לשיעור שלי וסגרנו ככה את העיניינים.

לפני הפעם הזאתי היתה עוד הברזה שכנראה לא הבנתי אותו או הוא לא הבין אותי ממש.

אם המורה היה טוב לא היית צריך לעשות לו קטעים של ריבים, פשוט להגיד שאתה מצטער ולהסביר לו את הצד שלך. אם הוא מורה חרא, אז תנצל את זה ותעבור מורה.

ועדיף שתשלם לו, בסך הכל איזה 80 שקל.

פורסם

נראה לי שהוא חייב לרשום במחשב כל שיעור.תבדוק בחברה שהוא עובד בה.יכול להיות שהם יכולים להוציא לך את האישור כמה שעות כבר לקחת.ולא, תשלם.

פורסם

כפרה על ה 80 שקל.

עם מורה כזה הייתי משלם גם יותר רק לעזוב אותו.

המורה שלי לא היה יותר טוב, אבל לא צריך לריב על שטויות.

פורסם

תביא לאמא שלך שתדבר איתו ושירגע מהר .....תאמין לי זה יעבוד , ותספר לכולם שהוא חרא של מורה

פורסם

לכל מורה יש בית ספר.

אם אתה משוכנע שאתה צודק, פשוט פנה לבית הספר ודרוש אישור.

במידה ויהיה בעיות תסביר את כוונתך להתלונן ולהרגיש חופשי להגיד את דעתך על בית ספר זה, לחברים מהבית ספר ולמכרים.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה... הדברים הסתדרו על הצד הטוב ביותר בסוף.

הוא התקשר אלי ואמר שהוא מתכון להביא לי את האישור ושאני יבוא לקחת....

אבל הריב היה בלטי נמנע! למה הבנאדם חולה נפש... פעם באמצע השיעור הוא אומר לי לעצור ליד איזה כורסה שאנשים זרקו והוא לקח את זה לעצמו! :screwy:

ישבתי איזה 15 דקות וחיכיתי שהוא יסיים להכניס את הכיסה לתא המטען!..

ולגבי האי תאום בן השעות אני לוקח על עצמי את האחריות.. כי יכול להיות שזה באמת אני האשם!

אם כך הכול חזר לקדמותו ואני לשיעורים שלי (עם מורה חדש) אז תודה לכולם ושבוע טוב :)

פורסם

אתה רוצה לעבור שוב את ה-24 שיעורים?

תשלם ותגמור...

אוקי עכשיו ראיתי שהכל יסתדר

יפה יפה

פורסם

WTF

איך לא שמתי לב

היום נגמרה לי תקופת המלווה

חחח איזה אידיוט אני

יששששששששששש

:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים