עבור לתוכן

האם יש אפשרות לחנות לגלות את הOC שעשיתי אם החלק נהרס..?

Featured Replies

פורסם

תקשיבו אני חדש בקטע הזה של OC הבנתי שמה שאפשר לעשות לו OC זה רק המעבד הכרטיס מסך והזיכרון..

ואני יעשה OC למעבד זיכרון או הכרטיס מסך ופתאום אחד מהם יהרס לי..ויש לי עדיין אחריות על החלקים ואני מביא אותם לחנות עם כל המארז

יש להם איזהשהו אפשרות לראות אם עשיתי OC או לא?(להתייחס למעבד לזיכרון ולכרטיס מסך..כל אחד בנפרד)

פורסם

OC לא הורס חלקים (ולא, אי אפשר לגלות שעשית אוברקלוק)

בכל מקרה, דעתי בנושא היא שאדם צריך לקחת אחריות על המעשים שלו,

בדיוק מהסיבות האלו, אנשים תמימים מקבלים שירות אחריות גרוע.

פורסם
  • מחבר

שמעתי שבמעבד אפשר לגלות דרך הביוס אם אני מביא לו את כל המארז.. והוא יבדוק בביוס הוא יגלה שעשיתי OC לא..?

אם אני קונה E6300 ורוצה להעלות את המהירות שלו לE6600 אבל לא קונה למעבד שום מאוורר מיוחד..

והמארז שלי הוא גיגהבייט אורורה החדש עם 2 מאווררי 120 מאחורה ו1 120 מקדימה ועשוי מאלומיניום..

הלוח שלי יהיה 965P של MSI (או 965G של גיגהבייט מה עדיף מביניהם לOC?) זה אפשרי..?

או זבגלל שאין מאוורר נפרד למעבד זה לא יצליח כי יהיה חם מדי..?

פורסם

1.כל עוד לא תעלה מתח אין שום סכנה

2.גם אם מעלים מתח הסיכוי להרוס מעבד כך הוא אפסי, זיכרונות יותר קל להרוס :)

3.אוברקלוק כמו שאתה מתכנן אפשר לעשות עם קירור סטוק בלי תוספת מתח בקלות

4.במידה וצריך, תאפס את הביוס לפני שאתה לוקח אותו לחנות

5.אם תהרוס משהו, תהיה בוגר ותקח אחריות על המעשים שלך

פורסם
  • מחבר

כע חח רק שאבא יהרוג אותי=/ אבל אני לא יעשה שום דבר במתח פשוט יעשה OC נמוך

1. איזה לוח עדיף לאוברקלוקינג P של MSI או G של גיגהבייט?

2. עם המארז שאמרתי ושום קירור מיוחד ומעבד E6300 וזיכרונות 677MHZ

לאיזה באס אני יכול להגיע בלי סכנה למעבד ובלי לעלות מתחים בציפסט 945 ואיזה באס בציפסט 965?

3. אם אני יקנה 800MHZ זה יעזור לי במשהו שהרי במילא הOC שלי ממש קטן 677MHZ יגביל אותי במשהו?

פורסם

1.תביא דגמים ספציפיים של לוחות, יהיה הרבה יותר קל לעזור לך.

2.אוברקלוק לאזור ה2400 מגה הרץ לא אמור להיות בעיה עם זכרונות 667 ומתח/קירור סטוק.

הבאס המקסימלי משתנה בין לוח ללוח, חלק מה945 עוברים את ה350 וחלק מה965 מגיעים ל600

3.בעקרון, זכרון 667 במצב 1:1 "מבטיח" לך באס של 333, זכרון במהירות 800 "מבטיח"לך 400

פורסם
  • מחבר

אבל במילא כדי להגיע למשהו בסגנון 450 500 בבאס אני צריך קירור מיוחד ולא קירור סטוק ככה שזה במילא לא יעזור לי..

אז אני לוקח לוח אם 945

עכשיו שתי האפשרויות הם

http://www.ashafpc.co.il/site/index.asp?proID=1072

או MSI P שאני לא מוצא כרגע את הנתונים שלו.. איזה מהם עדיף לOC שלי?

בקיצור את אומרת מעבד E6300 עם 667MHZ זיכרונות ולוח אם 945 וקירור סטוק יספיק כדי להגיע ל333MHZ בלי סכנה ובלי לשנות מתחים?

אם אני רוצה לשנות גם את הכרטיס מסך את המהירויות שלו ולעשות לו OC בגלל שהעלתי כבר את המעבד ובגלל שהלוח 945

זה יגביל את העלאה בכרטיס מסך? או שאין קשר?

פורסם

למה 945G?

תקח 945P-S3

פורסם
  • מחבר

אין בחנות שאני קונה כזה רק מMSI..=/ איך הוא הוא יספיק? ה945P של MSI

פורסם

לפי מעט הביקורות שיש ברשת, כנראה שהוא עושה קצת מעל 300 FSB

מצד שני בחיים יש הפתעות, גם ה945P-S3 לא הבריק בביקורות הראשונות

פורסם
  • מחבר

בסוף אני קונה גיגהבייט 945P =] וזיכרונות 677 MHZ אני יעלה את הבאס ל333MHZ ואז זה ינצל את כל הזיכרון והמהירות של המעבד כמעט כמו E6600

בשביל כזה דבר ואם אני ירצה גם OC לכרטיס מסך.. 1.אני יצטרך מארז קריר וטוב? או מספיק משהו עם מאוורר 120 ו 80 מאחורה שעשוי מפלסטיק לא משהו מיוחד..

2.אם אני יעשה גם OC לכרטיס מסך אני יהיה מוגבל בOC הזה בגלל הOC במעבד?

זאת אומרת שאם בגלל שהלוח אם ישתמש בכוח שלו או ביכולות שלו מעל מה שהוא צריך למעבד אז לא ישאר לו עוד יכולות לכרטיס מסך וזה יגביל את הOC שלו

או שזה לא קשור? ולא משנה איזה OC אני עושה למעבד, אני עדיין יוכל לעשות את אותו OC לכרטיס מסך שהייתי עושה אם לא הייתי עושה OC למעבד..?

פורסם

אני לא הייתי רץ לקנות את ה945P-S3. זה לא הלוח הכי טוב לאוברקלוק ממה שהבנתי.

אלא אם כן כמובן, חשוב לך יותר המחיר(והלוח הזה בהחלט זול) ואתה מעדיף לקחת בחשבון שאפילו תתקע באיזור ה2.2 ג'יגה.

כמובן שיש עדיין סיכוי גדול שתצליח להגיע בלי בעייה ל2.4 שזה הגבול שלך. אבל עם הלוח הזה אין הבטחות.

ולשאלתך החוזרת ונשנית על האם לקנות G או P - אז ככה: G אומר שיש כרטיס מסך מובנה. ויש לי אימרה מאוד פשוטה לגבי העניין הזה - "כרטיס מסך מובנה דופק OC".

אין לי דרך טובה יותר לנסח זאת, מצטער. תתרחק מכרטיסי מסך מובנים אם אתה לא רוצה כאב ראש בOC.

לגבי קירור המארז - תשמע, כל אחד ודעתו שלו. אני קניתי מארז פשוט, חתכתי אותו קצת(וגם זה לא חובה), שמתי מאוורר 120MM שמכניס ועוד מאוורר מאחורה שמוציא והטמפ' מצויינות. לא צריך יותר מזה לדעתי. תמיד אפשר להשקיע יותר ולקבל טמפ' קצת יותר טובות - השאלה היא כמה ההשקעה והאם זה משתלם.

OC לכרטיס מסך ולמעבד זה שני דברים נפרדים. כל עוד אתה משאיר את המהירות של הPCIE ב100מגה הרץ, אין קשר בין השניים.

פורסם
  • מחבר

אז מה עדיף הMSI 965P או הגיגהבייט 945P

---אין לי דרך טובה יותר לנסח זאת, מצטער. תתרחק מכרטיסי מסך מובנים אם אתה לא רוצה כאב ראש בOC.

סבבה אין מצב שאני יקנה לוח אם עם כרטיס מסך מובנה=]

אבל צריך גם מארז מקורר כמו ה6A19 רק שממש לא אהבתי איך שהוא ניראה וגם הגירסא השניה שלו עם ה9 ואני לא רוצה לקחת מארז שכל הזמן יהיה חם אני מפחד שישרף לי משהו.. ואני לא הולך לחתוך את המארז או לעשות כל מיני שיטות אני לא טוב בזה :P אז או שאני יקנה את האורורה או מארז פחות טוב בפחות כסף אבל שניראה גם יפה יש כזה מארז..?

אולי אני יקנה מאוורר למעבד ומאוורר לכרטיס מסך מיוחדים וזהו אבל מי בונה את המאווררים האלה על המעבד והכרטיס מסך אני או החנות? זה מבטל את האחריות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים