עבור לתוכן

שאלה בקשר להזמנה בחנות מחשבים

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני הזמנתי בחנות אחת כמה מוצאים לפני יותר משבוע וחצי, וכל פעם הם אומרים עוד כמה ימים, המוצרים עוד לא הגיעו וכו' וכך כבר שלוש פעמים.

תוך כמה זמן המוצרים אמורים להגיע לחנות ?

פורסם

רק החנות יכולה לענות לך על זה,

אם אתה רואה שמושכים אותך יותר מדי, תבטל את העיסקה ותזמין במקום אחר.

פורסם

תראה אנחנו לא יכולים להגיד לך אבל שבוע וחצי לא נראה לי מוגזם מידי... זה הרבה אבל תחכה קצת...

בסך הכל כמעט אף חנות לא שומרת את כל המוצרים במלאי... בדרך כלל הם קונים חלק גדול מהמחשב רק אחרי שהזמנת... לפעמים לספק יש בעיות ולוקח לחלק אחד זמן להגיע... תשאל אותם אם אתה יכול לשנות חלק אחד שלא הגיע כדי לקבל את המחשב יותר מוקדם (כשאני קניתי את המחשב החלפתי את החברה של הזיכרון בגלל שהיה חסר להם את החברה שרציתי בהתחלה...)

פורסם

באתר שממנו קנית אמור להיות רשום תוך כמה ימי עשקים זה מגיע(לפעמים ליד כל מוצר ולפעמים בתקנון וכ"ו).שבוע וחצי נשמע סביר.והיו עוד חגים בדרך.

פורסם

המצחיק עם השרות בארץ זה שכשאני מזמין מלונדון המשלוח גם יותר זול וגם זה מגיע יותר מהר... :nixweiss:

פורסם

בהצלחה, אני קניתי מחנות מסויימת אוזניות אלחוטיות... עבדו יומיים טוב ופתאום התקלקלו... למרות שהם התנצלו שלקח להם הרבה זמן ובאמת האוזניות דפוקות, אני מחכה 3 שבועות לאוזניות חדשות.

פורסם

14 ימיי עבודה לא כולל שישי שבת וחגים וערבי חג

פורסם

תלוי,

יש מקומות שמתחייבים לזמן מסויים,תסתכל באתר על כל מוצר מה רשום... כמה זמן משלוח?

ולפעמים יש חוסר ארצי כמו לדוגמא מה שקורה כרגע עם המעבדים...

14 ימיי עבודה לא כולל שישי שבת וחגים וערבי חג

לפי מה אתה מחליט??

אני הזמנתי עכשיו סלון לצורך הדומא והם יספקו לי אותו עד 21 יום.

בערוץ הקניות רציתי להזמין משהו ואמרו לי עד 72 יום... (כן משוגעים) אז לפי מה אתה מחליט??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים