פורסם 2002 בנובמבר 1323 שנים שלום לכולם............קניתי לפני מספר חודשים לוח אם חדש משומש למחשב celeron 450 MHZזה לוח פצפון בגודל 30x30 או אפילו פחות, ואין בו כרטיסים onboardמצאתי שם שני חיבורים שאני לא יודע מה עושים איתם:sb-link ו- ir-connectorבחיבור sb-link יש 6 או 8 פיניםובחיבור ir-connector יש 4 פיניםמישהו יודע מה מחברים לחיבורים האלה? (בחוברת אין הסברים)
פורסם 2002 בנובמבר 1423 שנים IR- חיבור למתקן אינפרא אדום, באנגלית Infra Red.וה SB ראשי תיבות של Sound Blaster. או בעיברית, כרטיס קול.
פורסם 2002 בנובמבר 1423 שנים מחבר אני יודע את הראשי תיבות, אבל מה אני אמור לחבר לשם?יש לי במחשב כרטיס קול sound blaster live אבל לא onboard אז מה אני צריך לחבר לחיבור שבלוח?ומה אני צריך לחבר לאינפרה אדום? (למרות שכבר יש לי אחד שבניתי במחשב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.