פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים כשאני מנגן סרט במדיה פלייר הוא מנגן לי אותו עם פסים שחורים מלמעלה למטה וגם מהצדדים ואני לא מבין למה!מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה?תודה מראש לכל העוזרים!
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים ההקפצה בפורום אסורה. את חוקי הפורום קראת?בכל מקרה, צרף תמונה כדי שנדע על מה אתה מדבר.
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים 2 הקווים האופקיים הם חלק מהסרט (אפשר לראות את זה ע"י העובדה שהכתוביות גולשות גם לחלק השחור).באיזה רזולוציה אתה עובד?
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים חוץ מזה אתה יכול לראות שהחלק השחור (למטה ולמעלה) הוא בהיר משאר המסך, מה שמוכיח שזה פשוט חלק מהסרט.
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים וזה מה שקורה שהישראלים מקודדים סרט בשביל להכניס תרגום בעיברית, fucked up cropping.
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים וזה מה שקורה שהישראלים מקודדים סרט בשביל להכניס תרגום בעיברית, fucked up cropping.דוגרי.לפותח:זה באמת חלק מהסרט(הפסים השחורים הבהירים יותר).זה בד"כ באמת קורה בגלל התרגום המובנה.
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מחבר תודה לכולם התרגום הוא לא מובנה הוא בקובץ בנפרד בתיקיה של הסרטאני עובד על רזולוציה של 1920x1200ובנגנים אחרים זה מראה לי רגיל רק במדיה פלייר זאת הבעיה
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים אז נסה לקנפג שהתרגום יהיה קצת יותר גבוהה... אבל למה בכלל להתעסק עם זה, MP זה חרא של נגן.
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים לא הבנתי , זה בכל הסרטים ? בכל מקרה תשתמש בנגן mv2player ואז תוכל באמצעות הגלגלת בעכבר למתוח את הסרט לכל המסך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.