פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים 3DMARK03 וX1950 במערך קרוס פייר זו תוצאה סבירה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר אני לא יודע אם הגדרתי את הCF נכון בגלל זה אני שואל אני עכשיו עושה ל 06 תיכף אני יעלה תוצאה...
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים לא הגדרת את הכרטיסים בCF, רק כרטיס אחד עובד.בגלל זה התוצאה הנמוכה "יחסית" לCF.תגדיר CF בדרייבר
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר לא הגדרת את הכרטיסים בCF, רק כרטיס אחד עובד.בגלל זה התוצאה הנמוכה "יחסית" לCF.תגדיר CF בדרייברהגדרתי וב06 אני מקבל תוצאה רגילה 6300 מה לא תקין ? אולי הכבל לא מחובר נכון?
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים אתה חיברת אתה מערכת הCF?כי מתי שמסמנים SLI או CF הוא חייב לזהות שני כרטיסים,ואם אתה אומר שסימנת אז הבעיה אחרת.תביא תמונה של הדירבר שמראה שסימנת CF
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר הינה אבל אני לא יודע אם שני הכרטיסים עובדים חשבתי שאם הוא מראה אנטיאליאשין 14X אז כן אבל איך אני יודע אם הכל עובד כמו שצריך?אולי בביוס אבל אני לא מוצא שם מה להגדיר...מה עוד יכול להיות?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים זה לא קשור לביוס.אני לא יודע מה להגיד לך......תראה ב EVEREST אם הוא מזהה שני כרטיסים (או תוכנה אחרת שיוכלה להגיד אם יש שני כרטיסים או לא)
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים ללא ספק ה-CF לא עובד לךאולי אתה על מצב לא נכון של ה-CF, כזה שלא נותן לך אקטרה ביצועים
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר ללא ספק ה-CF לא עובד לךאולי אתה על מצב לא נכון של ה-CF, כזה שלא נותן לך אקטרה ביצועיםאין לי מושג מה עשיתי אולי ריסט או שסתם לבד אבל עכשיו עשיתי עוד פעם בדיקה ב 06 זה נורמלי?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.