עבור לתוכן

מים או אוויר, זו השאלה...

Featured Replies

פורסם

בקרוב (10 ימים) אני קונה XP 2400 עם לוח 8K9A2 (עם הפלוס ;)) וזכרון ג'ייל 3500 והשאלה היא אם להישאר אם הSLK-600 או לקנות את הערכה הבאה...על זה אני מדבר...

פורסם

אם יש לך את הכסף ואתה רוצה להיכנס לזה, אז למה לא?

ד"א אני אולי לא הכי מעודכן, אבל אני מאמין שהזכרונות של Geil ממש הכי משהו..

היה איזה כתבה עליהם שהשתמשו בזכרונות PC2100 והמהירו אותם בטירוף.. ולרוב הם לא היו יציבים בלי העלאה רצינית של המתח.

לדעתי עדיף ה-Corsair.

פורסם

Geil is very good, but it's not the best, Corsair is (at least in my opinion). you don't need water cooling, but it's fun just to install it, and ofcorse you'll achive almost

unbelievable overclock. just keep one thing in mind a standart ATX isn't big enough, you need a full tower, not that it won't fit, it will, but it will be very hard to put it all inside the case.

פורסם
  • מחבר

אם הכסף אנ עוד איכשהו יסתדר...השאלה אם זה שווה את ההבדל בטמ"פ...אי עכשיו עם הXP1800 שלי על סטוק וטמ"פ של 38 (ברגעים אלא ממש). אם אני יקנה AS3 במקום המשחה הגנרית שיש לי עכשיו זה ירד אפילו עוד קצת...

השאלה החשובה היא מה יכולה להיות הטמ"פ של המעבד עם מים?? 15-30??

פורסם

אני מאמין שתרד לסביבות ה-28-30 מעלות.

אם זו מערכת יעילה לפחות..

במאמץ בטח יותר בסביבות ה-40 מעלות עם אוברקלוק.

תלוי במתחיםפ כמובן..

פורסם

אם כסף הוא לא הבעיה, אז אני לא מבין את הדילמה שלך...

מערכת קירור מים עולה בכל קנה מידה על מערכת קירור אוויר - היא גם שקטה (לחלוטין) וגם מעבירה חום בצורה הרבה יותר יעילה ומהירה.

הטיעון היחיד שניתן להעלות נגדה הוא בטיחות - אם ישנה נזילה במערכת אז אפשר להגיד יפה שלום לכל המחשב (חוץ מהכוננים השונים), מצד שני, הסיכוי לנזילה במערכת נורמלית הוא זהה לסיכוי שהמאורר על ה SLK 600 שלך ישבוק חיים.

פורסם
  • מחבר

זה לא שהכסף הוא לא בעיה, פשוט השאלה היא מה היה הפרש הביצועים. ושוב, רעש לא מפריע לי. אם אני יקנה מאוור 80 חזק וישים על הSLK זה יתן בערך אותם ביצועים??

פורסם

אצלי היה הפרש של 10 מעלות בין הקירור אויר למים

פורסם

יהיה בהחלט הבדל, אבל אני חושב שהרכיבים יעצרו אותך לפני החום של המעבד, מצד שני עם הקירור מים אתה יכול לשים גם על הכרטיס מסך ככה שזה די אדיר, אבל מה סוג המחשב, אתה לוקח אותו לLP? מזיז אותו, חוץ מזה אם המאוורר על הslk שובק חיים אז שמים לב ומקסימום שבמקסימום המעבד נשרף, במקרה של מערכת קירור מיים...

לוח אם

מעבד

כרטיס מסך

כרטיס קול

הכל יכול ללכת...

אני הייתי ממליץ על slk-800 עם קירור אוויר רצחני, במקרה והרעש לא מפריע לך

פורסם
  • מחבר

טוב הגעתי למסקנה שאין טעם, וגם ראיתי ביקורת על המערכת קירור המדוברת (מה שנתתי בהודעה הראשונה) ואני מקבל ביצועים יותר טובים עם הSLK אז בכלל לא משנה.

השאלה היא אם מאוור 80 חזק יתן לי בוצועים משופרים בהרבה?

פורסם

המערכת שראית זאת המערכת קירור מים הכי גרועה שראיתי, רדיאטור פיצי, משאבה חלשה מאד, ובלוק מאלומיניום...

אני ראיתי סקירה שהגיעו איצתה עם כמה מערכות ל 27 מעלות במנוחה ו 30 מעלות במאמץ...

הנה הסקירה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים