פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים אני יודע שהרבה פה אוהבים מוזיקה כזאת (אין לי מושג אפילו איך זה נקרא בתוך מוזיקה אלקטרונית ) ודיברו על זה פה הרבה בעבר. לצערי, מהחיפוש בת'רדים לא מצאתי משהו שעזר לי ואני מחפש המלצות לשירים בסגנון של XTC למשל שאותו אני אוהב. תודה רבה
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים אני אתן לך אמנים ולא טראקים ספציפית כי טראקים כמו שסקאזי עשה פעם (XTC) כבר לא יהיוVoidExileTubeInfected MushroomParanormal Attack הסגנון הזה נקראפול אוןfull on
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=196363.0התרד שפתחתי לא מזמןלי אישית לא הכי עזר,אבל אולי אתה תאהב תהמלצות שלהם
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים אני אתן לך אמנים ולא טראקים ספציפית כי טראקים כמו שסקאזי עשה פעם (XTC) כבר לא יהיוVoidExileTubeInfected MushroomParanormal Attack הסגנון הזה נקראפול אוןfull onאני המום!!!מה עם "שבט רטט"!!! (AKA vibe tribe ) astrixPsysexhypersonic
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר חלק מהם מופיעים בת'רד של SweeT_EviL (לפחות vibe tribe).עכשיו אני שומע את Void - Free. אחלה של טראק!עוד שאלה, מה ההבדל בין psychedelic ל-Full on למשל?
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים אני המום!!! מה עם "שבט רטט"!!! (AKA vibe tribe ) astrix Psysex hypersonic לא ישנתי הרבה זמן איך שכחתי יש גם the misted muppet psysex לא שמעתי מהם המון זמן... אני יתן לך שם של טראק תגיד לי אם אהבת כי זה סיגנון שונה Holymen - Retox Nation פול און זה אחד מהג'אנרים של פסיכודאלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.