פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים למי שמכיר מהצבא או מטיולים לחו"ל קם אתר אינטרנט למשחק האגדי יניב!! אפשר לשחק עם שחקנים ברשת בכיף ומהר :smile1: www.yanivgame.com למי שלא מכיר את המשחק ממולץ לנסות אבל רק שתדעו שזה ממכר, שלא תגידו שלא אמרתי לכם ;D הנה הוראות לאיך משחקים יניב: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%91_%28%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%29
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים אחלה של משחקאנחנו משחקים בבית מדי פעםאומנם עם חוקים קצת שונים, אבל אותו עקרון
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים חחח חזק!אהבתי...יוו הייתי משחק בזה לפני שנה וחצי בבה"יסחחח משחק ממכר...
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר חבל לך על הזמן הראיתי את המשחק הזה לידידה שלי היא התמכרה לגמרי.... ;D
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים נראה לי שכולם כמעט הכירו את המשחק דווקא מחו"ל. אני אישית הכרתי אותו באירלנד מ 2 ישראלים שפגשתי שם, מיד התמכרתי כמובן, וכשחזרתי ארצה הפצתי את "בשורת יניב" לכל חבריי שעדיין לא הכירו.. וכשהם נסעו לחו"ל, הם המשיכו להפיץ את הבשורה ברחבי העולם.. וכך תועבר תורת "יניב" בין אדם לרעהו, ומאב לבנו, וישחקו, ויבכו כי מר ההפסד, וילוצו כי נעם להם הנצחון, ויאמרו "יניב" בשפתותיהם - ופיותיהם יזעקו בשמו בקול גדול וגר זאב עם כבש וכו וכו' אל תשימו לב, קצת יצאתי פה משליטה
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר יש לך בעמוד פתיחה או LOGON או NEWUSERאז אתה עושה NEWUSER בוחר שם וססמא וזהואז אתה מגיע ללובי, ויש בצד למעלה משחקים, ואתה בוחר אחד מהם ומשחק עם מי ששם.
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר אין לי newuser.וואלה אז לא יודע, אמור להיות לך....שאני נכנסתי היה NEW USER וLOGONועשיתי NEWUSER ונכנסתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.