פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים שלום אני לומד בכיתה ט בקבוצת מתמטיקה א2 כשאני הולך להירשם לתיכון איך מתייחסים לזה כאל קבוצה ב? ואני אלך רק ל-4 יחידות?
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים אצלנו יש א' א'2 וב', וא'2 זה 3.ויש רק כיתה אחת של 3, אבל זה בגלל שבית הספר שלנו חדש ובתיכון יש 100 ילדים כולה.
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מה זה א'2?שאני הייתי ב-ט' (היום אני כיתה י' )היה רק א' ב' ג' עם אתה א' בציונים שגבוהים מ-80 אז אתה הולך ל-5 יח'עם אתה בהקבצה א' עם ציונים נמוכים מ-80 אז אתה הולך ל- 4 יח'הקבצה ב' מעל 80 אז אתה הולך ל 4 יח' ופחות זה ל-3 יח'ככה זה לפחות אצלי הלך...מקווה שעזרתיומה אתה חושב כולכך מוקדם על תיכון יש עוד 3/4 שנה לצערי
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים לצערנו, אין תקן מסויים של הקבצות בחטיבה. אותי למשל, שיבצו ל-4 יחידות במקום ל-5 בגלל שהם חשבו שהייתי בהקבצה יותר נמוכה. אצלי היה:מואץ (מסיימים 5 יח"ל בי"א)א' (שם אני הייתי)ב'ג'מיצוי (חחח אף אחד שם לא יוצא עם בגרות)מסתבר שהתיכון הבין שמואץ = א', א' = ב' וכו'. הציונים בשביל חמש יח"ל הם: 85+ בהקבצה א' ו-95+ בהקבצה ב'.ד"א, אין לך מה לדאוג, אתה יכול עדיין לעלות הקבצה (אם אתה ב-ב'). אתה פשוט צריך להתעקש (ולהוציא ציונים טובים).
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר בתנאי קבלה גם רשום להיות בקבוצת א' אני ב-א2 לא ב-ב' יש גם ב' אז לא הבנתי איך מתייחסים לזה אני יכול לעלות הממוצע שלי בינתיים 81
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מה דעתך על התשובה ההגיונית של "זה תלוי בתיכון הספציפי שאתה הולך אליו"?זה גם לא חקוק בסלע החוקים האלה, מקסימום אם תהיה גבולי אתה יכול לבקש שישימו אותךב5 יח' (אם זה מה שאתה רוצה) לתקופת ניסיון או משהו, ואז שיחליטו לגבייךאו בכלל תנסה לעלות הקבצה כבר השנה אפילו, מה שיפשט את הענייניםבכל מקרה, לרדת תמיד אפשר. לעלות זה קצת יותר קשה (וואו כמה דברים סוטים עברו לי בראש כרגע)
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים אין לי מושג מה הולך אצלכם אבל שאני סיימתי ט' אז הכניסו אותנו ל4-5 משותף ל2 מבחנים הראשונים של י' ואז חילקו לפי הציוני כשכל מי שהיה בהקבצה א' עם מעל 90 נכנס לכיתה שמיועדת ל5 יח'ל והשאר 4 .....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.