פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים האם יש לו יציאה אופטית?וזה 7.1 או 5.1?האם כדאי להחליף את הכרטיס קול ולשים כרטיס קול אחר?
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים מחבר מה זאת אומרת רק על הלוח?אני יכול לחבר כבל אופטי ללוח הזה?כרגע אני מחבר את הרסיבר שלי אם הכרטיס קול דרך כבל אופטי 1
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים אין לו חיבור אופטי כמו שאתה מכיראלא יש לו את החיבור שנראה כמו חיבורי USB קדמיים (על הלוח, לא במארז עצמו)ז"א מגעים בלבדאתה צריך למצוא את הראש שיתאים לו בשביל החיבור האופטי
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים מחבר שאלה אחרונה, מחר אני אמור לקבל את המחשב, זה לא תיהיה בעיה לחבר לבד את הכרטיס קול הישן שלי? זה רגיל כמו שחיברתי ללוח אם שאין לו כרטיס קול? או שאני צריך לעשות משהו?
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים כןאחרי שהרכבת תכנס ל-BIOS ובתוך Integrated Peripherals תבדוק שהכרטיס קול המשולב התבטל
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים לפי האתר של GB חיבורי S/PDIF יש לו רק על הלוחוהתמונה ב-NewEgg מוודאת את זה
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים אייך יכול להיות שבלוח מתקדם יחסית אין כניסות של 5.1 מישהו יכול להסביר לי
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים יש לך חיבור ל-5.1אין לך על הלוח ל-7.1אין לך גם S/PDIF עד שלא תחבר יציאה לחיבור על הלוח
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים spdif על הלוח זה בכלל לסידירוםהרי אפשר לחבר לכרטיס קול אמיתי באנלוגי או בחיבור SPDIF מהסידירום למרות שזה לא משנה היום כל כך כי הכל עובד דרך IDEאבל בגלל שזה מובנה על הלוח אם אז הם שמו את זה גם שםהSPDIF המסויים הזה הוא לסידירום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.