עבור לתוכן

חדש בקטע וצריך כמה המלצות

Featured Replies

פורסם

אבא שלי רוצה לקנות מצלמת וידאו חדשה.

הוא מתנגד לתת לי תקציב וטוען שאתם צריכים לזרוק דגמים בכל מיני מחירים... אין לי מושג מה הקטע שלו.

אז אני צריך הסברים מה הטכנולוגיה הכי טובה כרגע.. DV, כרטיס זיכרון או סתם קלטת...

לא צריך HD או משהו כזה... עדיף שיהיה אפשר להעביר למחשב ולצרוב על DVD למשל או סתם לגבות על המחשב.

תודה מראש.

פורסם

אם אבא שלך לא זרק מחיר אז תציע לו את המצלמות שיש בתוכן צורב די וי די והכל מועבר כבר לדי וי די..

פורסם
  • מחבר

אם אבא שלך לא זרק מחיר אז תציע לו את המצלמות שיש בתוכן צורב די וי די והכל מועבר כבר לדי וי די..

השאלה אם אפשר להעביר את זה למחשב שיהיה בקבצי AVI, אם אפשר למחוק את הדיסקים ולצרוב מחדש (הדיסקים זה לא בעיה לקנות RW, השאלה אם המצלמות תומכות)..

אפשר הצעות לכמה מצלמות טובות כאלה בארץ?

פורסם

לפני הצבא השתמשתי המון במצלמות של סוני ושל פנסוניק, הייתי מרוצה מאד מהאיכות שלהן. קשה לי לתת לך דגם ספציפי כי הדגמים משתנים ומתחדשים כל הזמן. אני מניח שלצרכים ביתיים פשוטים כל מצלמת minidv של סוני או פנאסוניק תספיק. אין בעייה לחבר אותן גם למחשב (לכל המצלמות בשיטת המינידיוי יש יציאה וכניסה של פייר וויר) ולדגום קטעים מתוך המצלמה בעזרת מגוון רחב מאד של תוכנות (החל מווינדוס מובי מייקר ועד פרימייר), ואחר כך לערוך ולצרוב על די וי די

פורסם
  • מחבר

לפני הצבא השתמשתי המון במצלמות של סוני ושל פנסוניק, הייתי מרוצה מאד מהאיכות שלהן. קשה לי לתת לך דגם ספציפי כי הדגמים משתנים ומתחדשים כל הזמן. אני מניח שלצרכים ביתיים פשוטים כל מצלמת minidv של סוני או פנאסוניק תספיק. אין בעייה לחבר אותן גם למחשב (לכל המצלמות בשיטת המינידיוי יש יציאה וכניסה של פייר וויר) ולדגום קטעים מתוך המצלמה בעזרת מגוון רחב מאד של תוכנות (החל מווינדוס מובי מייקר ועד פרימייר), ואחר כך לערוך ולצרוב על די וי די

אוקי תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים