עבור לתוכן

התקנת ביג-טייפון על ברגים של ביג-ווטר

Featured Replies

פורסם

שלום,

מערכת הקירור שלי דלפה, הוחלפה, אך המשאבה בחדשה לא עובדת (תודה סי.די.לוג על השירות ה"איכותי").

לאחר קומדיית הטעויות הנ"ל, קניתי היום ביג-טייפון ב-250 ש"ח, והשתמשתי בשני הברגים של הביג-ווטר, וזה נראה שהכל יושב טוב, המעבד באיזור ה-32 מעלות כרגע.

האם עדיף להשתמש ב-4 הברגים שניתנו לי עם הביג טייפון או שכל עוד זה יושב שם אז הכל טוב?

הידקתי כהוגן את ההיטסינק למעבד, כדאי להיזהר ולא להדק מדי (מדי זה עד שאי אפשר לסובב עוד...)?

פורסם

אתה מתכוון שהBT מחוזק עכשיו עם 2 ברגים ולא 4 כמו שהוא אמור להיות?

פורסם
  • מחבר

כן.

כנראה שיש לי עוד תקווה להחזיר את ה-BW...

פורסם

המממ...בינתיים לא כדאי לך להשאיר את המחשב במצב הזה

עם פחות מ4 ברגים הBT עלול לגרום נזק ממשי ללוח וחבל

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני לא אתעצל אם כך...

רק אם אפשר לשאול, איזה נזק יכול להגרם ממאוורר?

פורסם

גוף קירור ששוקל 800 גרם ולא מורכב כמו שצריך על לוח פלסטיק דק? יכול לגרום הרבה נזק

פורסם
  • מחבר

טוב, הלוח שלי הוא GIGABYTE GA-K8NF9 Ultra.

לפי מה שאני רואה בהוראות, אפשר להדק את ההיטסינק עם הלוחית H הגדולה או עם ה-H הקטנה, הקטנה לא מתאימה אצלי.

כרגע יש לי לוחית H גדולה מודבקת עם מבודד מאחורי הלוח, כשהחורים שלה בדיוק מתאימים ל-2 חורים בלוח, בצורה אנכית, לברגים שאיתם הותקן ה-BW.

בהוראות ראיתי גם שאפשר להתקין עם 4 ברגים אך בלוח שלי אין חורים, רק 4 עיגולים, שאני מניח שניתן לקדוח דרכם בורג.

האם כדאי לי לקדוח 4 חורים בלוח אם עבור הברגים או להשתמש ב-2 הברגים הקיימים עם החורים הקיימים, כמו שעשיתי מלכתחילה?

פורסם
  • מחבר

רק מעדכן את הת'רד, למקרה שמישהו יחפש אי פעם משהו דומה.

התקנתי על 2 הברגים שהיו של קירור המים היות ולפי ההוראות זו ההתקנה שצריכה היתה להיות בכל אופן בלוח שלי.

כבר עברו לא מעט ימים והטמפ' יציבה מאוד, בין 29-31 מעלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים