עבור לתוכן

תבהירו לי משהו בבקשה לגביי directx9

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה להבין משהו,

אם אני עכשיו קונה איזה כרטיס טוב כמו

ti 4400

או משהו כזה ואין בו תמיכה בדירקט איקס 9 אז זה אומר שכאשר יצא משחק לדירקט איקס 9 אז אני פשוט לא יוכל לשחק בו???

לא יצא פיקס מסויים או משהו בשביל שאני יהיה מסוגל לשחק?

פורסם

תוכל לשחק אבל לא עם גירסא 9 [לא יודע אם זה ישפיע על ביצועים]

פורסם

תקשיב :o ותקשיב לי טוב :-X

לכרטיס זה יהיה תמיכה חלקית בdirectx 9

אתה תוכל לשחק במשחקים שמשתמשים ב-dx9

אך עם ביצועים הרבה פחות טובים!! :'( :'( :'(

כשבנתיים כרטיסים עם תמיכה מלאה בתקן זה

יתפקדו כמו שצריך!!!!

פורסם

תוכל לשחק בו

רק שחלקים ממנו שמשתמשים באפשרויות של dx 9 או שלא יראו כפי שהם צריכים להראות עם התכונות של dx 9 (ז"א הוא ישתמש בגרסא יותר ישנה של דירקט איקס כדי להפעיל את המשחק) או שתוכל להפעיל את זה עם dx9 אבל היכולות של dx9 יבוצעו ע"י תוכנה וזה כמובן יותר איטי מאשר שהכרטיס היה תומך בזה

פורסם
  • מחבר

באסהההההההההההההה

פורסם

למה לעז***ל הכרטיס לא תומך ב-DX 9??!

ב-NVIDIA לא יכלו לחשוב על זה???

פורסם

לא.

הספציפיקציות של dx9 פורסמו די הרבה זמן אחרי סיום תכנונם של שבבי ה-gf4.

פורסם

למה לעז***ל הכרטיס לא תומך ב-DX 9??!

נכון...., ולמה הוא לא תומך גם ב DX10?

ו DX11?

ו DX12?

ו DX13?

ו DX14?

ו DX15?

ו DX16?

ו DX17?

ו DX18?

ו DX5954632167?

??????????????

צריך להבין שזה לא סתם איזה משהו קטן שמישהו המציא, גרסא של DX מתוכננת בשיתוף עם יצרניות הכרטיסים בהסתמך על דברים שניתן לייצר באופן מעשי באותו זמן.

בשביל לתמוך בגרסא מסויימת של DX צריך חומרה בתוך המעבד הגראפי שתבצע את הפונקציות האילו וזה לא משהו שניתן לשלוף סתם, זה לוקח חודשים לקבוע את הדרישות, כמה חודשים אחרי זה יש אבות טיפוס ראשוניים של כרטיסים.

לוקח בין שנה לשנתיים מהרגע שמגדירים את הדרישות מ DX עד שיש כרטיסים שתומכים בו, וגם את ה DX עצמו צריך לכתוב ועובדה שגם לאחר שהרידאון 9700 יצא אין עדיין גרסא סופית של DX9.

לדרוש שכרטיס ישן יתמוך בגרסא חדשה של DX זה כמו לצפות שמעבד ישן יתמוך בסט פקודות של מעבד חדש.

זה טיעון ממש טיפשי, זה יוצר לולאה אינסופית. כל דבר חדש שיוצא אפשר להפעיל את הטיעון הזה עליו, אתה דורש למעשה שכל כרטיס יתמוך בכל דבר שיצא בעתיד.

למעשה זה אומר שהכרטיס של השנה זהה לכרטיס של שנה הבאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים