עבור לתוכן

גיפורס 6200 7300GS X550 X700 מה הכי משתלם יחס ביצועים מחיר..?

Featured Replies

פורסם

איזה כרטיס מסך הכי משתלם ביחס ביצועים מחיר מהכרטיסים האלה..

גיפורס 6200 256MB

או בתוספת 115 שקל X550/X700

או בתוספת 130 שקל מה6200 7300GS..

אני מתכוון בעתיד לקנות כרטיס גיפורס 8 אני לא רוצה כרטיס יותר חזק מאלה ואפילו כרטיסים יותר חלשים יכלו לספק אותי לבינתיים

אז איזה מבין 3 הכרטיסים האלה לפי המחיר שנתתי הכי משתלם ביחס ביצועים מחיר לקנות? ואיזה לא משתלם ולמה..?

פורסם

X550 ו-X700 הם כרטיסים נורמליים, השאר Low-end... הנה התשובה שלך :xyxthumbs:

6200 הוא הכי חלש, אם אני לא טועה הוא משתמש ב-Turbocache שזה קצת בעייתי כי צורך את הזיכרון מהמחשב

פורסם

עשית סלט, בוא רגע נסדר הכל.

איזה אפיק גראפי יש לך? (AGP או PCIE?).

מה התקציב שלך לכרטיס המסך?.

תענה על זה וזה יסדר הכל :)

פורסם
  • מחבר

PCI E..

אני לא רוצה לבזבז עכשיו כסף על כרטיס מסך וספק לכן אני רוצה כרטיסים חלשים שספק ג'נרי יחזיק אותם..

אז 3 אלה הכי חלשים מהאפשרויות.. אבל שמעתי ש7300GS נגיד לא משתלם ביחס ביצועים מחיר ולמרות שהוא יותר טוב אני לא רוצה לקנות משהו שלא משתלם

אז איזה מביניהם לדעתך הכי משתלם..?

פורסם

ה X700 הכי חזק פה, וחזק בפער גדול למדי לשאר הכרטיסים.

בכל זאת מה התקציב שלך? תוכך להשקיע 600שח בשביל 7600GS? או כ-450-500שח בשביל 7300GT? (מומלץ!!).

פורסם
  • מחבר

לא אממ כי אני לא מתכוון להשקיע בכרטיס מסך שאני עוד כמה זמן הולך לזרוק אותו ואני גם לחוץ במחיק בגלל ההורים שלי אז ניסתי למצוא את הדברים שהכי אפשר להרויד בהם במחיר ואני רוצה שיהיה לי בסיס טוב.. לכן כרטיס מסך תמדי אפשר לשפר ואני מתכוון לקנות גיפורס 8 אז זה הדבר שבחרתי להוריד בו לבינתיים

ד"א בחנות שאני קונה ממנה ההפרש מ7300GT ל7600GS זה 40 שקל.. אז כבר עדיף 7600GS

אבל אני לא מתכוון לקנות כזה כרטיס מסך כי אז אני גם צריך ספק אחר.. ולא יספיק לי ג'נרי.. וגם הרי בחרתי להרויד בכרטיס מסך אז אני לא יכול לקנות אותו

אז האפשרויות הם כל מה שאמרתי בהתחלה אבל לקחת מה שהכי משתלם לא מה שהכי טוב..

נ.ב מוזר לי כי בחנות שאני קונה יש אפשרות או לקנות בתוספת 115 או את הכרטיס X550 או באותו תוספת את הX700 זה קצת מוזר שהרי הX700 הרבה יותר טוב..

פורסם

בכמה מצאת את ה X700? תוודא שהוא לא מגרסת ה HM (הטכנולוגיה המקבילה ל TC של Nvidia).

פורסם
  • מחבר

אני לאידוע אחי זה מאייבורי רשום כאן שהכרטיס שמגיע לכל מחשב הוא 6200 אן רוצים לשדרג יש בעוד 115 שקל את X550/X700

או בעוד 130 מה6200 את ה73000GS אז לאידוע זה קצת לא הגיוני שרשום X550/X700 לא?

פורסם

אני לא מבין כלום :nixweiss::lol:

אתה לוקח מחשב מורכב? לא עדיף לקבל המלצה כאן בפורום מפרטים על מפרט? כי לא ממש ברור לי מה אתה רוצה.

ה X700 המדובר הוא כנראה בגרסת ה HM, כי אין סיבה שישימו אותו עם הכרטיסים החלשים יותר.

פורסם
  • מחבר

חח לא אחי זה מפרט שהם מביאים ואתה משפר בו כל דבר שאתה רוצה כבר התייעצתי מיליון פעם בכל הפורמים פה ובפורום של מפרטי מחשבים על המחשב שלי

פשוט בחלק של הכרטיס מסך מה שמגיע עם המפרט שלהם זה גיפורס 6200 אם אתה רוצה אתה יכול לא לקנות אותו ושיחזירו לך 200 שקל ואם אתה רוצה אתה יכול לשדרג לכל כרטיס מסך אחר.. ולא רציתי משהו יקר כי אני גם לחוץ בכסף וגם אני במילא אזרוק את הכרטיס מסך הזה עוד כמה חודשים אז בחרתי לא להשקיע בזה הרבה

איך הX700 HM? רשמתי לך בהתחלה את התוספת מחיר מה6200 לכל כרטיס מסך.. איזה לדעתך הכי משתלם מביניהם..?

עריכה: ראיתי בכרטיסי מסך מומלצים שה7300GS לא מומלץ וגם הX700 כבר לא מומלץ וה6200 לוקח זיכרון מהמחשב.. אז ככה שאפאחד ממה שרשמתי לא משתלם איך הX550? אולי אבל לפי המחרים של אייבורי זה כן משתלם.. תסתכל למעלה את המחירים שרשמתי האם בחנות הזאתי אחד מהכרטיסים שרשמתם פה באתר שלא משתלמים בחנות שאני קונה דווקא משתלמים?

פורסם

הX700 הוא HM

ה6200 הוא TC

הX550 חלש

ה7300GS חלש וגם TC

קיצר הכול זבל

תקנה כרטיס בנפרד

ממליץ בחום על ה7300GT SONIC

פורסם
  • מחבר

זבל זה אני יודע שהם כרטיסים גרועים אבל הם גם לא משתלמים? הX550/X700 זה תוספת 115 שקל מה6200

וה7300GS זה תוספת 130 מה6200 לפי המחירים האלה עדיין זה לא משתלם?

הבעיה שאם אני קונה 7300GT אז התוספת בחנות ל7600GS זה 40 שקל ואז אני יקח אותו אבל בשבילו אני אצטרך גם ספק יותר טוב

ואז זה חורג מהתקציב שלי.. כנראה שאני יקנה אולי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ברמה של גיפורס 4.. לבינתיים עד שאני יקנה גיפורס 8

כי שום כרטיס מסך זול לא כדאי אתם אומרים לקנות.. ואני לא רוצה משהו יקר כי אז צריך גם ספק.. שאני במילא יזרוק..

מה אתם אומרים לעשות?

פורסם

אני מצטרף להמלצה של GUARDING ANGEL על ה - 7300GT SONIC שעולה 555 ש"ח, הוא צורך ממש מעט חשמל והספק שלך יחזיק אותו בקלות.

לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2269&products_id=14971

יש את הכרטיס רק בפנדה, אין לך מה לחפש אותו במקום אחר.

פורסם

אתה לא חייב ספק איכותי בשביל הכרטיס, זה בגדר המלצה.

עדיין לא ברור לי התקציב שאתה מוכן להשקיע, אם אתה יכול לך על ה 7600GS, אם לא, רד לגרסה הרגילה של ה 7300GT.

פורסם
  • מחבר

לאידוע אני מרגיש קצת ביזבוז לקנות כרטיס מסך ב500 שקל שאני יזרוק עוד 5 חודשים

ואני גם בלי ספק טוב אני לא ינצל את הכוח שלו או שהוא ישרף לי..

וכל הכרטיסי מסך הפחות טובים לא משתלמים..

אז מה לעשות לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ברמה של גיפורס 4..?

כי אני לא רוצה כרטיס ב500 שקל וכל מה שפחות אתם אומרים לא משתלם..

בכרטיסי מסך מומלצים רשום שה6600LE משתלם.. כדאי לקנות אותו..?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים