עבור לתוכן

אני רוצה לקנות Logitech MX 700 ויש לי כמה שאלות..

Featured Replies

פורסם

1. קראתי בתגובות שאחר רשם באתר של פנדה שאם העכבר קרוב לרמקול זה יכול לעשות רעשים לא נעימים כמו שאם שמים פלפאון ליד רמקול בזמן שהוא מצצל. רציתי לדעת אם זה נכון? ואם כן אז יש לי Creative Inspire 5.1 5300 (רמקולים 5.1) והרמקול של הסנטר והשניים הקדמיים מעל המחשב זאת אומרת שיש עם העכבר מרחק של 0.5-0.75 מטר האם זה יעשה רעשים?

2. הבנתי שלעכבר MX 500 ו-700 יש אותו מבנה (צורה). צורה זאת מותאמת לימניים ואני שמאלי. האם זה באמת יפריע לי או שאם הזמן אני אתרגל?

3. בקיצור עזבו כסף... העכבר שווה משהו? ומה כל כך מיוחד בכפתורים שלו? הבנתי שיש לו כמה כפתורים מיוחדים

פורסם

1) אין לי שום מושג, יש לי את ה500

2) העכברים הללו בנויים לימנים, בכל המובן, אני לא מאמין שיהיה לך נוח עם יד שמאל, דרך אגב LOGITECH טוענים שהם עובדים על גרסת שמאליים, אם אני לא טועה ה MX300 עם פחות פיצ'רים (כפתורים) הוא סימטרי

3) עכבר מעולה אבל במשחקים יש לו בעיות עם הכפתורים המיוחדים, אמור להיות מתוקן בסדרת הDRIVER הבאים

פורסם

גם חבר שלי יש לו בעיות עם ה-MX700 והרמקולים, הם עושים לו רעש, וזה מעצבן אותו מאוד מאוד שהסוללה מתרוקנת מהר מאוד.

לי יש את ה-MX500 ואני מרוצה עד השמיים, באתרי חומרה בעולם אומרים שה-MX500 הוא העכבר הכי טוב, וה-MX700 זה רק

למי שרוצים להתלהב בעכבר אלחוטי מעוצב, מבחינת עיצוב הם אותו הדבר וגם מבחינת הכפתורים והכל.

חבר שלי עכשיו רוצה להתקשר לחנות לשאול עם יש אפשרות להחליף את העכבר לכמו שלי בגלל הבעיות.

(ודרך אגב החבר שלי הוא לא זה שכתב את הביקורת ב-"חיות", יש להם בדיוק אותם בעיות).

אני ממליץ בחום על ה-MX500 שהוא לדעתי [glow=red, 2, 300]העכבר[/glow].

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים