עבור לתוכן

מה זה FPS?

Featured Replies

פורסם

אז כמו שאני מבין סתם דוגמא

כרטיס כמו X1900XTX יכול להיות מצוין למשחקים כבדים אך בניגוד לכך יהיה גרוע למשהו יותר פשוט, ולהפך

זה נכון?

שאלתך לא מובנת. נסה לנסח אותה מחדש.

adirnasri, בקשתי לרדת מהנושא.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל 30 אותי בכלל לא מספק גם 40 לא כל כך 50 -60 נראה כבר כהכי אידיאלי יותר מ 60 אני לא רואה כמעט הבדל.

פורסם

כרטיס כמו X1900XTX יכול להיות מצוין למשחקים כבדים אך בניגוד לכך יהיה גרוע למשהו יותר פשוט, ולהפך

זה נכון?

לא הבנת את הנקודה.

אני ממליץ לך לראות בנצ'מארקים של כרטיסים שונים ולהסיק מסקנות בעצמך, כי להסביר במילים אי אפשר.

אני לא יודע מה איתכם אבל 30 אותי בכלל לא מספק גם 40 לא כל כך 50 -60 נראה כבר כהכי אידיאלי יותר מ 60 אני לא רואה כמעט הבדל.

פעמיים ביקשו לרדת מהנושא מה לא מובן?

פורסם

יש כרטיסים חזקיםתבנונים וחלשים בשוק.......:(הנה ציטוט ממדריך להרכת מפרט שבאתר שמרחיב קצת על הנושא )

) רמה תקציבית, מתחת ל-500 שקלים (כרטיסים הנמכרים בחו"ל ב-100$ - LOW END) ואינם נועדו למחשבי משחקים כייעוד עיקרי.

2) רמת מתחילים, כ- 700-900 (כ-130-180$ בחו"ל - ENTRY LEVEL). נועדו לגיימר המזדמן או הדל באמצעים, התחלופה שלהם גבוהה אך יחס העלות/ביצועים שלהם הוא הטוב ביותר.

3) רמת ביניים, כ-1200-1500 שקלים (200-250$ בחו"ל - MID RANGE). נועדו לגיימר רציני שמוכן להשקיע קצת יותר אך לא להשתגע. אורך חייהם עומד על כשנה וחצי של גיימינג באיכות טובה ורזולוציות גבוהות במשחקים חדשים.

4) רמה גבוהה, מעל 1800 שקלים, בדר"כ מעל 300$ בחו"ל, נקראים גם HIGH END. למרות מחירם הגבוה, גיימרים שלא מתפשרים על איכות (ורוצים לשחק עם פילטרים מופעלים - ANTI ALIASING & ANISOTROPIC FILTERING - המשפרים את איכות התמונה, ועוד ברזולוציות גבוהות) לא יוותרו עליהם. למרות יחס עלות ביצועים נמוך מהקטגוריות האחרות, המשוגעים לדבר לא יוותרו על כרטיס מהקטגוריה הזאת, גם על חשבון רכיבים אחרים שיכלו להיות חשובים יותר במערכות אחרות שלא נועדו בעיקר לגיימינג. כרטיסים אלו יכולים לספק (בהערכה גסה בלבד ומתוך ניסיון, זהו אינו מדע מדויק) עד לשנתיים של ביצועים סבירים במשחקים חדשים, ברזולוציות לא נמוכות.

כרטיס חזק H-E() יעבוד הכי טוב כלומר יקבל FPS גבוהה גם במשחקים חדשים וגם במשחקים חלשים.

אבל יש מה שנקרא גם הגדרות משחק שם אתה יכל לשנות רזולוציה להוסיף פילטרים.....

הייתי מציע לך גם לקרא את ה- FAQ של הפורום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים