עבור לתוכן

Raidmax Smilodon- למערכת חדשה.

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי לדעת האם המארז Raidmax Smilodon יתאים למערכת הבאה:

E6300

945P-S3

Leadtek 7900GS (יתכן OC קטן)

Hec 400TRT

Samsung 160GB Sata2

512MB DDR2 667Mhz X2

אלה הדברים בעיקרון שיהיו במערכת.

ראיתי שאם קוטלים את ריידמאקס וגם אני לא מת עליהם אבל ראיתי שלסמילודון יש 2 מאווררי 80 שמוציאים אויר ו 2 של 80 שמכניסים אויר ועוד אחד של 12 שמכניס אויר.

זה לא נקרא איוורור טוב? אינ יודע שהמאוורר האחורי ה 80 לא טוב וצריך 120 אבל זה עד כדי כך משנה?

אם הוא לא טוב אז איך הריידמאקס Sirius? יש לו 2X120 ו 1X80 (אני חושב אבל לא בטוח).

תודה לעוזרים!

פורסם

ה-SIRUS הזה קצת יותר עדיף בגלל 2*120....

אבל עדיין יש עדיפים בהרבה בתקציב..(אם אני לא טועה זה בערך 350 ש"ח לא?)

פורסם

אם מדובר ב350 אז לך על הChieftec

מאוד מומלץ

פורסם
  • מחבר

ברור שיש עדיפים בתקציב.. אבל מאד חשוב לי העיניין של העיצוב....

מישהו יודע בברור של sirius יש 2X120? כי אם כן אני לוקח.. אבל בכל זאת.. תראו לסמילודון יש 4X80 ו 1X120.. זה לא נחשב טוב?

וגם לא חשוב לי שזה יהיה מלך הקירור אלא רק שישמור לי על המערכת בטמפ' סבירה (תתחשבו בזה שיש סיכוי שה7900GS יעבור OC קטן אבל גם אז הוא לא נחשב לכרטיס חם אני חושב).

פורסם

80MM רק עושים רעש וקצת פו פו

פורסם
  • מחבר

80MM רק עושים רעש וקצת פו פו

אז אתה אומר שלא שווה? תשמע אני לא רוצה משהו מדהים רק שישמור לי על המערכת בטמפ' נמוכה (נניח שאני לא עושה OC לשום דבר). גם את זה הוא לא יכול לבצע? ואיך ה Sirius?

פורסם

תלך על 2x120MM

80MM עברו מהעולם

פורסם
  • מחבר

תלך על 2x120MM

80MM עברו מהעולם

כן, רק שעינין העיצוב מאד חשוב לי (יש לי היום 6A19 לבן מכוער אבל עם 2X120).. הוא יהיה רועש? אתה יכול להראות לי (אם קיים) מארז מאוורר טוב, יפה (אני יודע שזה טעם אישי אבל משהו יפה עם חלון וזה), ושלא עובר את ה 46-47 ס"מ בעומק? כי פשוט אין כזה דבר.

פורסם

אתה מחפש יופי או מצועצע?

כי יופי אלגנטי יש גם ב-6A19 השחור וגם ב-6A21 כחול ושחור

פורסם
  • מחבר

לדעתך יש יופי אלגנטי בקומפיוקייסים לדעתי לא (אני מדבר מניסיון אישי עם ה 6A19). בקיצור, אני לא מוצא משהו יפה (או מצועצע כמו שאתה קורא לזה) במחיר סביר ועם 2X120 (חוץ מה Raidmax RX-9 GT שיש לו 2X120 אבל אתם תקטלו בכל מקרה רק כי זה ריידמאקס). בקיצור אתה לא עונה לי על השאלה:

הוא יחזיק את המערכת שלי בטמפ' סבירה, כן או לא? וגם הוא יהיה רועש?

פורסם

דווקא לדעתי Raidmax Sirius מארז יפה מאוד, ולפי הבנתי יש לו 2X120 מקדימה ומאחורה ובנוסף מאוורר 80 מ"מ בצד. נראה לי אחלה אוורור.

פורסם

לך על הטרנספורמר שמגיע עם 4 מאווררים !

3 עם לדים כחולים של 80מ'מ.

ועוד אחד שחור של 120מ'מ!

ועוד אופצייה ל120מ'מ!!

מומלץ!

ורק ב-320 ש"ח !!

פורסם
  • מחבר

טוב. עכשיו ההתלבטות היא בין ה Transformer VS. Smilodon.

לטרנספורמר אני מחליף את שלושת המאווררים של ה80 לכאלה של AC, כך שיהיו 1X120 Exhaust, 1X80 Exhaust, 2X80 Intake שקטים. בסמילודון אני מחליף את כל מאווררים ה 80mm לכאלה של AC כך שיהיה 1X120 Intake, 2X80 Intake, 2X80 Exhaust שקטים. מה אתם אומרים יותר שווה?

פורסם

הטרנספורמר הוא מארז איכותי יותר מהריידמקס.

הוא גם גבוה ומרווח למדי ומורכב ללא ברגים (TOOLESS).

פורסם
  • מחבר

על סמך מה אתה אומר את זה? ואפשר גם לקחת Raidmax Sagitta עם 2X120 ו 1X80. לא טוב?

תגידו, אתם חושבים שאפשר להכניס מאוורר 120 שיכניס אויר ויהיה אפקטיבי במקום המסומן בתמונה?

untitledry9.jpg

יש שם רשת כזאת לכיוון החוץ וגם בחוץ המארז יש חורים לאיוורור באותו מקום. אם אפשר להכניס לשם מאוורר ושיהיה אפקטיבי הרי לכם מארז שמאוורר טוב יותר מהטרנספורמר- 2X120+1X80. (דרך אגב המארז שאני מדבר עליו הוא ה Raidmax Sagitta)

עריכה:

אכן מה שחשבתי נכון. לSigatta יש 120 אחורי שמוציא ו 80 צידי (שיוחלף באחד של AC)שמכניס ואני אשים לו גם 120 מקדימה שיכניס אויר.

זה בעצם הופך אותו ליותר מאוורר מה 6919/6920/6A19/6A21 לא? 2X120 לעומת 2X120+1X80.

בקיצור אני הולך עליו עם הוספת ה 120 מקדימה ושינוי ה80 הצידי לAC. יש הצעות לשיפור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים