פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים שלום חבריםמחר אני קונה את המסך 1970HR ויש לי כרטיס מסך דיי ישן ללא חיבור DVI רציתי לדעת אם כדי לי לקנות כרטיס מסך חדש (נראה לי שכן) אבל השאלה היותר חשובה היא איזה כרטיס אני צריךהשימושים שלי הם עבודה משרדית,אינטרנט וסרטים ולא למשחקים!!ושתהיה יציאה לטלויזיה...תודה חבריםחשוב לי...
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים תיקח X1800 All In Wonder יש לך שם מלא אופציות לחיבורים, סרטים וכו'..... אם כמובן יש לך יציאת PCIE, זה צריך קצת להשקיע כסף בנוסף היא טובה למשחקים (למרות שאתה לא רוצה את זה למשחקים אבל לא משנה מתי שהוא תשחק 8)) אם תקנה את זה אני מאחל לך שתהנה מהמוצר!
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים מחבר חברים רשמתי שהכרטיס הוא לא למטרת משחקים.... בקשר לאפיק התקשורת אני ממש לא יודע מה זה אומר אז אני ארשום לכם איזה כרטיס יש לי ואתם בטח כבר תדעו מה מתאים לי יש לי processor: nvidia Geforce Fx 5200 video BIos Version 4.34.20.23 IRQ 16 Bus: PCI Memory 128 Force wareVersion :81.98 המחשב: ADM athlon xp 2700+ 2.17Ghz, 512ram בקשר לתקציב זה כמובן הכי זול אבל שיהיה למתאים למטרות שלי...עבודה משרדית וסרטים.......בלי משחקים תודה על האכפתיות
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים ד"א שקול לקנות את המסך L204WT במקום יש לו 16.7 מיליון צבעים ולמסך שלך 16.2 ויוסיף לך הבדל בסרטים ובעבודה במחשבכמו כן הוא מסך רחב לא כמו המסך שלך ובכך עדיף לסרטים הרבה יותר ויש יותר שטח לעבודה משרדית ויש לו 5MS ככה שלא יהיה מריחות בסרטים והוא 20 אינטש ולא 19 והוא עולה 2000.. אם תוכל להשקיע בו אני ממליץ אותו במקום..לגבי כרטיס מסך בעיקרון לשימושים שלך ה5200 מספיק בהחלט וגם כרטיסים פחות טובים אבל הבעיה שאין לו חיבור DVIלגבי האפיק תוריד את התוכנה everst או משהו בסגנון ותבדוק אם הלוח שלך תומך בAGP או PCI E לפי מה שהבנתי ממה שרשמת הכרטיס שלך הוא באפיק PCIאבל אולי הלוח אם שלך תומך גם בAGP.. תקנו אותי אם אני טועה..
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים הלוח שלו תומך AGP.כרטיס מומלץ בשביל השימושים שלו (הוא גם יהיה סביר במשחקים) יהיה ה - X1300PRO AGP ב - 460 ש"ח.לינק - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15183
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים מחבר תודה רבה!! איזה כיף שיש אנשים כמוכם!!! תודה...אם יש עוד הצעות הן יתקבלו בשמחה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.