עבור לתוכן

האם Aston Martin DB9 נמכר בארץ?

Featured Replies

פורסם

איפה עמרי שצריך אותו ::)

"יופי".

אפשר גם "מרתק" , לבחירתך.

:)

• תגובות 66
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתם יודעים למה התראד הזה לא נעול?

כי באמת יש לי כזאת כמות של כסף וגם המנהלים שדיברתי איתם בפרטי הבאתי להם את הסיבות למה יש לי כזה סכום של כסף, ואתם יודעים מה?

הם מאמינים, כי זה באמת ככה.

פורסם

ולמה אתה רוצה להוכיח את זה לנו?

פורסם

אתם יודעים למה התראד הזה לא נעול?

כי באמת יש לי כזאת כמות של כסף וגם המנהלים שדיברתי איתם בפרטי הבאתי להם את הסיבות למה יש לי כזה סכום של כסף, ואתם יודעים מה?

הם מאמינים, כי זה באמת ככה.

אז יש לך ת'כסף ? אוקי מה אתה רוצה שנעשה ? ? שנקנא בך ? מצטער אני לא הולך לקנאות בך כי אולי יש לך כסף אבל דברים אחרים אין לך, אני לא אפרט מה אבל הוכחת אותם כבר בתגובות שלך וטפו טפו טפו לא חסר לי כלום.

סבבה הזמנת SLR, תהנה איתה, ואפשר לנעול את האשכול הזה.

(ועוד משהו קטן, ביזבזת כמות אדירה של כסף על האוטו, אבל רגע חשבת על הטווח הארוך ? ? על הביטוח של הרכב ? על הדלק והתשלומים והאם הכסף שלך יספיק לך לכל זה? אני בטוח ב100% שלא, אז אישית לא הייתי קונה כזה אוטו ועוד בארץ ? חחח איפה תסע איתו ? תעשה פוזות בשכונה ואחרי שבוע יבוא 4 בדואים וירימו לך את הSLR שלך? מגניב לא? בכל מיקרה תהנה...)

פורסם
  • מחבר

ולמה אתה רוצה להוכיח את זה לנו?

דרור תראה לי בדיוק איפה בכול השרשור הזה לפחות פעם אחת ניסיתי להכויח שיש לי כסף?

אז יש לך ת'כסף ? אוקי מה אתה רוצה שנעשה ? ? שנקנא בך ? מצטער אני לא הולך לקנאות בך כי אולי יש לך כסף אבל דברים אחרים אין לך, אני לא אפרט מה אבל הוכחת אותם כבר בתגובות שלך וטפו טפו טפו לא חסר לי כלום.

סבבה הזמנת SLR, תהנה איתה, ואפשר לנעול את האשכול הזה.

(ועוד משהו קטן, ביזבזת כמות אדירה של כסף על האוטו, אבל רגע חשבת על הטווח הארוך ? ? על הביטוח של הרכב ? על הדלק והתשלומים והאם הכסף שלך יספיק לך לכל זה? אני בטוח ב100% שלא, אז אישית לא הייתי קונה כזה אוטו ועוד בארץ ? חחח איפה תסע איתו ? תעשה פוזות בשכונה ואחרי שבוע יבוא 4 בדואים וירימו לך את הSLR שלך? מגניב לא? בכל מיקרה תהנה...)

אני לא רואה איפה בשרשור הזה ניסיתי לגרום למישהו לקנות, ותאמין יש לי הרבה יותר ממה שאתה חושב, אני לא בן אדם מסכן ללא חיים.

דבר שני איפה אתה רואה כתבתי שקנית את הרכב? אמרתי שאני בהמתנה, לא אמרתי שקניתי אותו.

דבר שלישי אתה באמת חושב שבן אדם שקונה רכב בכמה מיליונים ישים אותו בחניה ציבורית מול הבית? יש לי חניה מסודרת, אתה על תדאג לזה.

פורסם

מספיק לזיין את השכל על נושאים לא קשורים.

פורסם

מספיק לזיין את השכל, נקודה.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים