עבור לתוכן

האם Aston Martin DB9 נמכר בארץ?

Featured Replies

פורסם

אי אפשר להביא אסטון מרטין לארץ, כמו שמישהו אמר קודם אין לה יבואן ואין לה מוסכים.

המחיר שלה 100 אלף ליש"ט שזה אומר 800 אלף שח, בארץ יש 100 אחוז מיסים זה 1.6 מיליון שח.

אז למה יש זוג פרארים בארץ שאלתם? יבואן סמל"ת (יבואן מכוניות איטלקיות) הביא אותם והטיפולים שלהם נעשים באיטליה.

• תגובות 66
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אמרת שיש לך קצת יותר מרבע מליון דולר , ואחר כך דיברת על 250 מליון דולר סתם ככה בלי קשר. מוזר לא?

פורסם

גם אם יש לך את סכום הכסף הנ"ל, לא יתנו לך לייבא מרטין, פשוט כי אין מוסך אחד ויחיד בארץ שיודע לטפל במרטין, שלא לדבר על תחזוקה שוטפת וחלקי חילוף. הביטוח פשוט לא יסכים, וגם לבטח אותה לא יהיה זול.

אם באמת יש לך כ"כ הרבה כסף - קח את עצמך, סע לארה"ב, תחיה שם עם פרארי ולמבורגיני ומה שאתה רוצה...

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחח עלק 250 מליון דולר......בטח!!!

לאנשים שיש סכומים כאלה לא מתיעצים בפורומים...יש להם צי של יועצים בכל תחום שיעסו את העבודה השחורה, ואני לא מאמין שאנשים עדיין ממשיכים לענות לו

פורסם

כן הוא אומר לאנשים ללכת לישון ובעצם הוא בעצמו לא יודע כמה כסף יש לו.. פעם זה רבע מיליון ופעם זה 250 מיליון דולר...

אה טוב נו הבדל קטן,.....

יחסית לאחד שמחפש רכב כזה "לנוחות ולא למהירות" ויש יש לו כל כך הרבה כסף (250 מיליון דולר) הייתי מצפה מהסוכן\עוזר\משרת\פלצן שלו לבדוק לו ולהביא לו את הרכב במטוס תובלה פרטי ולהקים לו מוסך פרטי + להביא מוסכניקים מחו"ל ואולי גם 4 שוודיות שינקו לך את הרכב בביקיני...

מה שהכי בטוח שאם היה לך את כל הכסף הזה....... לא הייתה שואל את כל השאלות האלו כאן.

אז תרשה לי : :lol: בעצם זה לא מצחיק זה : :'( ....

אגב,

taotao161 אני מתפלא עלייך. :kopfpatsch:

פורסם

תימצתת את העניין יפה נערי.

אגב לגבי הפרארי 575 של יבואן סמל"ת, לפי מה שאני שמעתי היא כבר לא בארץ...

פורסם

במחיר הזה הייתי קונה 10.000 יונדאי גטס וכל אחד דופק או נוסע בפרעות.

פורסם

אולי הוא יקנה לכולנו אסטון מרטין נחמדה. :screwy:

פורסם

אי אפשר להביא אסטון מרטין לארץ, כמו שמישהו אמר קודם אין לה יבואן ואין לה מוסכים.

המחיר שלה 100 אלף ליש"ט שזה אומר 800 אלף שח, בארץ יש 100 אחוז מיסים זה 1.6 מיליון שח.

אז למה יש זוג פרארים בארץ שאלתם? יבואן סמל"ת (יבואן מכוניות איטלקיות) הביא אותם והטיפולים שלהם נעשים באיטליה.

תמיד אפשר לנסות לשכנע את דלק מוטורס... ;)

בכל מקרה, יש מוסך מורשה לפרארי בארץ אז הטיפולים באיטליה הם לא חובה...

דרך אגב, אדם שיש לו (לכאורה) רבע מיליארד דולר, לא נראה לי היה שואל בפורום מחשבים על יבוא כזה... אבל זו רק דעתי...

פורסם

זה כמו אלה שמבקשים מפרטים ב 50000 שקל ....אינ לא מבין למה מתייחסים אליהם בכלל!!!

פורסם

במחיר הזה הייתי קונה 10.000 יונדאי גטס וכל אחד דופק או נוסע בפרעות.

טוב שלא אמרת לו לקנות רנו 9 :kopfpatsch:

פורסם

בלי מוסכים וכו' וכו' אפשר להביא רכב

אבל הבעיה כאן תהיה התקינה, בהנחה שאין לו אזרחות כפולה (ואז אפשר להביא עם לוחית רישוי לבנה)

פורסם

אנשים יש לי חצי מיליון דולר.. אני רוצה להשתלט על העולם :)

מישהו יודע להפנות אותי למקומות הנכונים?

פורסם
  • מחבר

דיברתי היום עם סוכנות מרצדס, בין שבוע לחצי שנה יש לי SLR. 8)

תוכלו ת'לב קנאים.

פורסם

הסוכן ב NFS MOSTWANTED?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים