עבור לתוכן

צריך עזרה במציאת אוזניות לא INEAR לנגן MP3:)

Featured Replies

פורסם

אני צריך את האוזניות לנגן archos gmini400

אני שומע בעיקר באוטובוס ורוצה שזה לא יפריע לי בנסיעה אלו נסיעות ארוכות שאני רוצה לישון :sleep:

אוזניות שלא נכנסות לאוזן אבל אם אפשר שיהיה בהם בקר ששולט על הקול וכמה שיותר איכותיות ,אני שומע הכל אבל בעיקר פסיכודאלי\טראנס....

התקציב 200 ש"ח +-

תודה

פורסם

קשת\עורף באים בחשבון?

לסנהייסר יש את סדרת street וסדרת sport המעולות.

אני לקחתי קליפ און (נתפס על האוזן כמו אוזניית בלוטוט), של סדרת ספורט,

החסרון היחידי שלהם זה הצבע של החוט, אבל חוץ מזה אני מרוצה.

פורסם
  • מחבר

קשת זה מעצבן שזה למעלה אני לא אוהב הורס את הקוצים: )

עורף יש מצב אבל רק אם זה יהיה נוח שאני נשען אחורה על המושב אם אתה מבין אותי

ויש את האוזניות האלה שהם חוט ורק האוזניה כמו של אלה עם הקשת יש כאלה איכותיות?זה מה שתכוונת שיש לך?

פורסם

סנהייזר MX 550

כפתור, לא נכנסות לתוך האוזן, עולות 120-170 ש"ח, תלוי בחנות, סאונד מעולה, בקר ווליום על החוט, חוט ארוך ודק, נוחות מאוד, ויש להן קייס חמוד לשמירה על האוזניות כשהן לא בשימוש

ממליץ מאוד.

פורסם
  • מחבר

סנהייזר MX 550

כפתור, לא נכנסות לתוך האוזן, עולות 120-170 ש"ח, תלוי בחנות, סאונד מעולה, בקר ווליום על החוט, חוט ארוך ודק, נוחות מאוד, ויש להן קייס חמוד לשמירה על האוזניות כשהן לא בשימוש

ממליץ מאוד.

הם ברמה של הCX300?

אני לא רוצה את הCX300 כי הם ממש נכנסות לתוך האוזן

פורסם

ל-MX550 יש איכות סאונד סבבה, לא יותר מידי

בסביבות ה200 שקל יש לך אופציות הרבה (הרבה) יותר איכותיות.

כנס לפה:

http://www.djshop.co.il/category/hedphones_hi_fi_mp3

יש לך גם בחלק העליון וגם בתחתון של הדף כל מיני אפשרויות נחמדות בסביבות ה200 שקל (אני מאמין שלא יהיה לך אכפת לגלוש ב20-30 שקל).

יש לך שם קשתות וקליפ-אונים מאוד דקים וגמישים.

מעבר לסאונד אתה צריך גם משהו שיהיה לך נוח, אוזניות כפתור בדר"כ מפעילות לחץ על החלק הפנימי של האוזן, וזה גם מה שלא אהבת באוזניות In-ear.

פורסם

לא יודע, אף פעם לא שמעתי את ה CX300

אבל ה MX550 לא נכנסות לתוך האוזן ממש, הן "כפתור רגילות"

שוב, הסאונד - מעולה, יותר טוב אפילו מה- spark plug שיש לי של KOSS

(הפלאג כן נכנסות עמוק לאוזן, אבל יש להן ייתרון בבסים מצד שני, והן גם מאוד מבודדות ובחוץ אנשים באוטובוס לא "שומעים" איתך כמו ב MX550 למשל, הרבה פעמים ביקשו ממני באוטובוסים להנמיך כששמעתי בפול ווליום ב MX, כולם שמעו את זה איתי, ממש ווליום עצבני, אבל זה כי אני תמיד מגזים בווליום...)

MX550.jpg

אם אתה לא בטוח , תמיד חפש את הדגם ב google images ותראה תמונה, תגדיל אותה ותראה איזה סוג של אוזניות אלה בדיוק.

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על הEP880?

ולא מצאתי כלום בדף שהבאתי לי אחי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים