פורסם 2002 בנובמבר 823 שנים כל התחיל בכך שקיבלתי לפני מספר ימים את הכרטיס הזה בתוצרת 128 זיכרון הכרטיס היה מיועד למחשב חלש התחלתי לעבוד איתו מספר ימים ואז התחיל האוברקלוקינג כידוע הכרטיס מגיע ללא קרור ממשי חוץ מהיטסטינק. בעבר שאלתי כאן ואת חברי מהפורום-לגבי הצמדת מאורר רציני יותר...לבסוף הצלחתי לחבר דלתא 60 מ"מ היא חוברה ע"י ברגים להיטסטינק המקורי... ולאחר יום החלה לזוז ולבסוף נפלה. ואז חשבתי על רעיון יותר חכם -לקחתי פרים יותר עבים וחזקים...וטבלתי אותם בדבק 3 שניות...ועד עכשיו הכל טוב עשיתי מספר פעמים אוברקלוקינג עד שלא הגעתי יותר ואז הכטיס עבר מספר שינויים שעזרו לי להגיע לתוצאות גבוהות יותר( ) והתוצאות: זיכרון-233 לא הצלתי בשום אופן יותר-אין עדיין קרור לזיכרונות ליבה-301!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רגיל-ליבה-250 זיכרון200 בקרוב יהיו תמונות -ברגע שהמצלמה הדגיטלית תיהיה אצלי בקיצור -מה שרציתי להגיד הוא שכאשר הכרטיס זול במקרה שלי בחינם, אפשר לעשות אוברקלוקינג מטורף ולפתור ולחשוב על פתרונות ללא פחד כלל-
פורסם 2002 בנובמבר 823 שנים מחבר ושכחתי לומר שהכל יציב במיוחד הכל נעשה בעזרת PowerStripואני יכול להגיע יותרתמונות יהיו ביום שני-שלישילצערי אין באפשרותי יותר מוקדם
פורסם 2002 בנובמבר 1423 שנים מחבר יש לי כרגע מספר תמונות מסך המלמה שוב לא אצלי אולי יהיה לי רק מחר אבל בנתיים למישהו יש תוכנה שמראה מהירות ליבה של כרטיסים? כי שאני מראה תמונה POWERSTRIP אתם תגידו שזה זיוף...כי לא בעיה לרשום בלי לאשר... http://forums.ort.org.il/files/30/1600320/6235639.JPG
פורסם 2002 בנובמבר 1423 שנים נו אז תישלך את התמונות קיבלת את מבוקשך? אכן כן קיבלתי אחלה OC גבר :smoke:
פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים מחבר אתה רואה באמת שיפור ? הכרטיס נהנה מהמהירות הנוספת ?אני יעשה כמו בדיקות על כמה מחשבים ואני יצרף...אפשר לצרף את זה למדריך לאוברקלוקינג..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.